Sağ tarafta öncedende çikolata kisti vardı ameliyat olmuştum onu bildi işte sağ tuba işlevini yitirmiş anatomisi bozulmuş dedi sol açık ama yapışıklık var mı bakmamız gerekiyor falan dediNe söyledi ki
Yapışıklık olup olmadığı anlaşılmadı mı filmde?Sağ tarafta öncedende çikolata kisti vardı ameliyat olmuştum onu bildi işte sağ tuba işlevini yitirmiş anatomisi bozulmuş dedi sol açık ama yapışıklık var mı bakmamız gerekiyor falan dedi
Sağ tarafta tüpler açık olsa bile anatomisi tamamen bozulmuş vs dedi, soldan yumurtlama olursa gebelik ihtimali var dedi ama solda yapışıklık yoksa
Var gibi canım hayırlı olsunSelam kızlar sizce gebelik varmidir Eki Görüntüle 2966654
Ben cdden resim çekip yolladım ama net çıkmadı tam, muayeneye gidince bakacak hem cdden hem ultrasonlaYapışıklık olup olmadığı anlaşılmadı mı filmde?
Hadi inşallah canım yaaBen cdden resim çekip yolladım ama net çıkmadı tam, muayeneye gidince bakacak hem cdden hem ultrasonla
Progesteron için 15 çok iyi değer gecikme yaşarsanız test yaparsınız gebelik yoksa bekliyorum falan yazmış
Insallah vardır kuruma çizgisi olamaz degilmi çünkü yaptıktan sonra dışarı çıkmam gerekti gelince baktım böyleydi bide cuma günü az bisey afedersiniz beyaz akintiyla içinde ip gibi kahve rengi akinti gelmişti yerlesme olabilirmiVar gibi canım hayırlı olsun
Benim 2 gün var bat a ama 100% eminim adet olacağım sivilce karın ağrısı başladı bile11 gün var canım nasip bakalım valla bende iş ev arada atıyoruz kocaları evde bırakıp arkadaşlarla kaçamak yapıyoruz
Devlet hastanelerinin doktorları insanın yüzüne bile bakmıyor yani hepsi öyle olmasa da çoğunlukla öyle. İnsan en azından işlem anında bir iki şey söyler, çok şükür sıkıntı yok veya kapalıydı açtık falan diyeHiç yorum yapmadı soru bile sordurmadı raporda göreceksiniz zaten sorun yok gibi duruyor dedi ama raporu henüz alamadım başka ilde çekildiği için, özelden bir doktora resimleri ve videoyu attım pekte iç açıcı şeyler söylemedi
Test yaptınız mı acaba ben yarın sabah yapıcam bat 11 benimdeKızlar Batı 11 Aralık olupta hamileliğini öğrenen varmı
Elbet bu rüyalarımız bi gün gerçek olacakgeçen ay bende gördüm kaç defa kalkıp bir heyecanla yaptım..sonuç negatif daha da görmedim
Canım anestezi olmayınca kendini kastıgın için yanlış sonuç verebiliyormuş bana doktorum öyle söyledi ben o yüzden anestezili çekildim açık çıktı benim tüpler ben daha önce dış gebelik geçirmiştim o yüzden çekildim onda da enfeksiyondan donemsel bir sıkıntı olmuş olabilir dedi doktorum rapora özel hastanedeyse siteden sonuç kısmından ulaşabilirsin belki gitmene gerek kalmazHiç yorum yapmadı soru bile sordurmadı raporda göreceksiniz zaten sorun yok gibi duruyor dedi ama raporu henüz alamadım başka ilde çekildiği için, özelden bir doktora resimleri ve videoyu attım pekte iç açıcı şeyler söylemedi
O yüzden rayların tersi çıkar diye boşuna dememişler sanırım itici bilinçaltımıza bile işlemiş ki rüya görüyoruz bunla ilgiliBen geçen ay 2 kere kucağımda kız bebek gördüm ama yine bat günü geldi rüyalar tersine döndü
Devlet hastanesi ama tıkanıklık görünmüyor zaten, eski çikolata kisti ameliyatına bağlı sıkıntı görünüyorCanım anestezi olmayınca kendini kastıgın için yanlış sonuç verebiliyormuş bana doktorum öyle söyledi ben o yüzden anestezili çekildim açık çıktı benim tüpler ben daha önce dış gebelik geçirmiştim o yüzden çekildim onda da enfeksiyondan donemsel bir sıkıntı olmuş olabilir dedi doktorum rapora özel hastanedeyse siteden sonuç kısmından ulaşabilirsin belki gitmene gerek kalmaz
İyi o zaman kuzum inşallah sıkıntı da çözülür büyük bi şey değildir filmden sonra sans artıyor diyorlar inşallah güzel haberi alırsınDevlet hastanesi ama tıkanıklık görünmüyor zaten, eski çikolata kisti ameliyatına bağlı sıkıntı görünüyor
Öyle düşünme canım adet ve gelenekleri gebelik belirtileri hep aynı oluyor çoğu zaman senin çok az kalmış hadi bakalım hayırlısı ile inşallah pozitif görürsün testlerinde canım benimBenim 2 gün var bat a ama 100% eminim adet olacağım sivilce karın ağrısı başladı bile
Ben bi problem göremedim iyi görünüyo sonuçlarKızlar merhaba, tedavi sürecimiz için eşimden test istendi bilgisi olan varsa yorumlayabilir mı, 7 gün ilişki yaşamadık fakat labaratuvarda görevliye 5 gün demiş, aramız bu test mevzulari yüzünden biraz gergin bende endişe içerisinde onda sorun var mı öğrenemedimbende de pko var bata 7 gün kaldı Eki Görüntüle 2966675 Eki Görüntüle 2966676
Referans aralığı 5 güne kadar sonuçlanmış endişelenmeyim demi 7 günluk sonuç olsa bileBen bi problem göremedim iyi görünüyo sonuçlar
İnşallah canım benim hepimiz için hayırlısı olsun inşallahİyi o zaman kuzum inşallah sıkıntı da çözülür büyük bi şey değildir filmden sonra sans artıyor diyorlar inşallah güzel haberi alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?