- 10 Ağustos 2021
- 575
- 535
- 53
- 34
İnsallah inşallah vardir canım çizgi bariz görünüyor Allah'ım sağlıkla nasip etsin inşallahKızlar günaydın 10. Günden selamlar( böyle diyince aklıma kestane balı gelip duruyo)
Bugünkü testlerde böyle bu arada grupta biris 11.günde hamileliğini öğrenmiş tebrik ederim. İnşallah bizede nasip olur10.günde değeri 3.80 miş sanırım oluşsa bile şuan yeni olusma aşamasında galiba benimkisi tabi eğer varsa artık orasını Allah bilir
Ben trendyoldan felan alıyodum ama eczanedelerde de var bu sefer instagramdan adım adım annelik diye bi sayfa var oradan aldımO ne ki nerden alacağız giseng keçiboynuzu özü karışımı
Korkma canım inşallah herşey çok güzel olcak hepimiz bebelere kavuşcaz pek kıymetli olur böyle aradıktan sonraRahimde yapışıklık polip kist vs varmı yokmu bakiyolarmis sis diye geçiyor tip dilinde canik valla bilmiyorum tırstım biraz tuzlu su veriyolarmis rahime bakalimoh şifa olsun bende takviye vs bisiler kullanıyorum umarım faydalı olur hepimize
İnşallah canım inşallah iğne etkisidir diye korkuyoruz işte nasip bakalımİnsallah inşallah vardir canım çizgi bariz görünüyor Allah'ım sağlıkla nasip etsin inşallah
Aslında ovulasyon testinin mantığı şu, yumurtanın büyüdüğünü anlamıyor, yumurta yeterli büyüklüğe geldiğinde vucut bir hormon salgılıyor
Kızlar kan verdim 8.20 çıktı bugün 11. Gun
Dün 10. Günde 3.80 di yorumlar mısınız
Canımm ben dün diğerlerinde hiç görememiştim ama attığın kaset testte gayet görüyorum. Erken gebelik olan yürü ya kulum demiş zatenKızlar günaydın 10. Günden selamlar( böyle diyince aklıma kestane balı gelip duruyo)
Bugünkü testlerde böyle bu arada grupta biris 11.günde hamileliğini öğrenmiş tebrik ederim. İnşallah bizede nasip olur10.günde değeri 3.80 miş sanırım oluşsa bile şuan yeni olusma aşamasında galiba benimkisi tabi eğer varsa artık orasını Allah bilir
Senin kaçıncı günün canım iğnede? Karşılaştırmalı foto var mı?Yeminle yapıştı kaldı artık iğne etkisi diyorum başka da birşey diyemiyorum
tamam cnm. haklısın ben predictor sabah yaptım, kasetleri akşam. bugun sabah kaset yaparım. :)Canım zaten prediktör hem sabah yapmışsın koyu olması normal diğeri akşam olduğu İçin silik çıkmış korkma şimdi kan versen 3-5-8 bişey çıkar ama 2-3 günde bir değerin arttığını görmek için kan vermen gerekcecek. Korkma silik de olsa çizgi varsa sorun yoktur testleri sabah yap ki daha net göresin
Gunaydın bn ıkısındede ııkıncı cızgıyı göruyoruk degerınız bnce 8/9 lu bısey erken gebelıkte benımde böyle silik cıkıp deger 9 ya cıktı rabbık hayırlısımı nasıp etsın umarım umdugumız gıbıdrKızlar günaydın 10. Günden selamlar( böyle diyince aklıma kestane balı gelip duruyo)
Günaydın evet evet bende İzmir de yaşıyorum yıllardır Mehmet hocaya medicalparka gidiyorum.Izmır demi canim funda hanımın methini çok duydum ama onuda araştırım bi
İnşallah katlanarak devam etsin güzel haberler alın iki gün sonra tekrarlayin bence testiMerhaba 3.80 olan benim 11. Gun 8.20 çıktı iğne etkisi olduğunu düşünmüyorum iğne gün geçtikçe vücuttan atılan bir şey artan degil
Ben regl olunca üzülmüyorum bile oh diyorum en azından oldum belirsizliktense ya negatif ya pozitif bilip önüme bakayim diyorumAşkım napalım ucunda ölüm yok ki en fazla adet oluruz yaniilk 1-2 gün tripleniriz sonra gene belirti ararız biz bu başlıkta merak etme bende korkuyorum negatiften ama yüzleşmek lazım bazende oyalanmadan
Çok şükür çizgi belirmeye başladı hadi inşallah güzel sonuç gelecek sendenKızlar günaydın 10. Günden selamlar( böyle diyince aklıma kestane balı gelip duruyo)
Hafif hafif oluyordu 1 haftadır ama rahatsız edici değildi bu sabah oğlumu okula bıraktım eve bir girdim nerdeyse kusacaktım birden oldu gözümden yaş geldi o derece ama aç olduğum İçin bişey yok ayrıca bir haftadır deli gibi makarna yiyorum canım sürekli makarna yada krem peynir sürülmüş ekmek istiyor 1 kasa mandalina bitirdim ekşi iyi geliyor galibaİnşAllah hayırlısıyla olsunŞimdiden zorluğunu getirmeyin aklınıza. İnşa Allah güzel haberler alırsınız Bende salı gideceğim. En son bu salı vermişdim değerim 700dü. İnşa Allah görürler Size mide bulantısı başladımı?
Bence artık kan vermelisin canım senin kesin var bencetamam cnm. haklısın ben predictor sabah yaptım, kasetleri akşam. bugun sabah kaset yaparım. :)
Günaydın canım,Şimdi vitaminlere para yatırma hiç. Doktorun bana dediği ferritin, d vit, folik asit, b 12 baktır. Hepsinin değeri referans değer aralığının ortasında olacak değilse takviye al dedi. Doktor bana ekstra vitamin yazmadı. Ben vejeteryan olduğum için omepa diye birşey var. Omega-3 ve q10 ten var 170 lira ona verdim. Balık yesem hayatta vermezdim...
Benşm doktorum sürekli sana masraf yaptırmayacağım diyordu ve gerçekten ilaçlar noktasında hep en uygun fiyata en yüksek verim olacak şekilde verdi. PAranı hiç çarçur etme...
MerhabaKestane diyarı bursadan selamlarkızzz ben görüyorum hemde gözümü kısmadan netleşiyor mu sankiii bebeğimmm dua edelim yaaa bende yarın kan vericem vereyim dimi adet tarihim bugün. Erken gebelik testlerim gelmedi bugün gelcek. Yarın sabah yapsam mı direk gidip kan mı versem? Sende mi versen beraber bekleriz sonuc. Birdeee dün senin testleri eşime gösterdim var bunlarda çizgi ama hamile değil dedi o niye be dedim t nin c kadar koyu yada ondan koyu olması lazım diyo garibim napsın evde bi ovülasyonda çift çizgi görüyo dedim bu gebelik bende de cıksa keske okadar dedim aaa öylemi diyo
10 gün canım eve gidince artık tekrar yaparım sabahkiyle karşılaştırma yaparım bakalımSelizay evet canım olabilir, ama ben beceremedim ve 3 günün ardından bıraktım ovülasyonu. Test kullanıyorsan sana gönderebilirim?
Papatya3866 değeriniz yükselişe geçmiş ama hem değer olarak hem de iğne yaptırdığınız İçin gazlayıp evet kesin hamilesiniz demek istemem. Ben 101 ile öğrenmiştim onda bile doktorum ‘daha çok yeni 2 gümde bir takip etmemiz lazım’ demişti.
Canımm ben dün diğerlerinde hiç görememiştim ama attığın kaset testte gayet görüyorum. Erken gebelik olan yürü ya kulum demiş zaten
İnşallah vardır ya çok isterim mutlu olmanıYarınki test bize daha net bir Bilgi verecek.
Senin kaçıncı günün canım iğnede? Karşılaştırmalı foto var mı?
çok tşkler amin inş sendepredictor bugun sbh yaptım iyice koyuydu. akşam laboquick yaptım silik çıktı. o nedenle emin olamıyorum inş koyulaşır
Olur birazdan yapıcamYapınca bizede yazar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?