- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #2.301
Kızlar sonucu çıkan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın tebriklerÇok şükür pozitif
Hayırlı olsun, tebriklerKızlar pozitif![]()
MerhabaPozitif maşallah kalitesi neydi acaba embriyonuzun![]()
Maşallah canım kaçıncı gün pekiBugün yeniden kontrol kan verdim 1836 geldi ilklerde düşük çıkan arkadaşlar moralinizi yüksek tutun![]()
TebriklerÇok şükür pozitif
Banada var gibi geldi ikinci çizgiAslında ilk bi baktım sonra yoktu bıraktım 10 dk sonra eşim baktı var diye koşturarak geldi![]()
Benimde 5.gün çok yapasım var ama korkuyorum. İlk idrarı kaçırdım şimdi yapsam çıkar mı acaba ?Kızlar bugün sabah test yaptım trasfer günü saymasak bugün 5.gün çok ufak bir silik çizgi var
Bence bekle en az 8. Gün yap 10. Gün de kana gidersin daha mantıklı bazen yansımıyor insan üzülüyorBenimde 5.gün çok yapasım var ama korkuyorum. İlk idrarı kaçırdım şimdi yapsam çıkar mı acaba ?
Ayyyy çok sevindim bana da umut oldun resmenBugün yeniden kontrol kan verdim 1836 geldi ilklerde düşük çıkan arkadaşlar moralinizi yüksek tutun![]()
Kaçtan kaça çıkmışAyyyy çok sevindim bana da umut oldun resmenMaşallah canım katlanarak devam etsin sorunsuzca inşallah
Allahım yarın ben de böyle 3-5 katına çıktığını göreyim amin
![]()
![]()
Umarım canım inşallahMerhaba umarım tutunur bebisler 11.gun 19 ile öğrendim 13. Gün 39 ile devam etti yarın tekrar vericem. 3gun taze transferdi sizinki nasildi
Bence yarın yap ilk idrarla daha net çıkıyor bende yarın birdaha yapıcamBenimde 5.gün çok yapasım var ama korkuyorum. İlk idrarı kaçırdım şimdi yapsam çıkar mı acaba ?
12. Gün 29 la öğrenmiş sonra hep iki katı artmış maşallah darısı başımızaKaçtan kaça çıkmış
Maşallah❤ Umarım bizim de oyle olur yarın sabah kan vericem bakalım korkuyorum12. Gün 29 la öğrenmiş sonra hep iki katı artmış maşallah darısı başımıza![]()