Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim erken gebelik testlerim gelmişşş. Erken gebelik aldım bu aksam yatmadan yapayım mı yarın mı yapayım adet günüm bugündü akıl verin acilll birde cok cok cok dua ne olur iş yerimde biraz sıkıntılar var cokk ihtiyacım var bu habere

2-3saat idrarını tut yada sabah kalkınca yap

Asko adet bugünse yap direk sabahı beklemene gerek yok coktan bol bol karısmıstır idrarına merak etme varsa en kötü yarın sabah bitane daha yaparsın

İlk üç ay cok ta harekete gerek yok aslında tam aksine bol dinlenmeli olması şart.. yogurt bol sıvı ile takviye iyi geliyor.. sonrasinda düzenli yürüyüş olabilir
Teşekkür ederim Yoğurt sıvıya dikkat ederim hə bakalım yürüyüşüde öğle yaparım

Al benden de o kadar yani bugün gerçekten hiç kayda değer bişey yok boş boş oturup bekliyoruz gibi sanki ilk karantina günleri gibi ne olacağını bilmiyoruz
Aynen aynen dusa girdim yok yemek yedim yok cocuklarla ilgilendim yok simdide bi bas agrisi uyku akiyo gozumden biraz uyumusum ter icinde kalktim yine ayniyim ne gicik bisey oldum bugun

İnşallah pozitiftirrr benim de pazar günü şuan için hiç bir belirti yok inşallah olmamış olursam çarşamba kan testi vericem. Bi gebelik testinde daha negatif görecek halim kalmadı

Aynen oyle o zmanlar gecti gozumun onunden bi an oyle strese girdikten sonra baska bi doktor gelmis hastaneye girdim boyle boyle dedi doktor hocam dedim ultrasonla bakti 3 ay sonra ilk defa gordum pasami ne gelismemesi esek kadar olmus diyince dunyalar benim oldu o zman anlamistim hamile oldugumu doktor cok onemli kizimdada yasadim bir suru problem karninda bitmiyorki doguncada cok zorlandim kizimda simdide oyle sukurler olsun reglmin 3. Gunu hala gelmedi gelmesinde pozitifide gordum kese gorunmeye giderim heralde bosuna strese gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…