Yani elimizden gelen o,Etki ediyor mu okadar ya bende deneyeyim
Burda birisi şalgam suyu da çatlattı demişti kuzu dene benceYani elimizden gelen o,
O da var hem de doğalından kız içimBurda birisi şalgam suyu da çatlattı demişti kuzu dene bence
2-3saat idrarını tut yada sabah kalkınca yapBenim erken gebelik testlerim gelmişşş. Erken gebelik aldım bu aksam yatmadan yapayım mı yarın mı yapayım adet günüm bugündü akıl verin acilllbirde cok cok cok dua ne olur iş yerimde biraz sıkıntılar var cokk ihtiyacım var bu habere
Ooo süper garantiledinO da var hem de doğalından kız içim
Kuzu benim akıntılı bir yapım var hiç anlamıyorum akıntıdanOoo süper garantiledinvar mı akıntı belirtisi
Asko adet bugünse yap direk sabahı beklemene gerek yok coktan bol bol karısmıstır idrarına merak etme varsa en kötü yarın sabah bitane daha yaparsınBenim erken gebelik testlerim gelmişşş. Erken gebelik aldım bu aksam yatmadan yapayım mı yarın mı yapayım adet günüm bugündü akıl verin acilllbirde cok cok cok dua ne olur iş yerimde biraz sıkıntılar var cokk ihtiyacım var bu habere
Ya benımde bugün öyle bi akıntı geldi ki şeffaf böyle dedim gene mi yumurtlıyorum acaba kafam karışıyo vallaKuzu benim akıntılı bir yapım var hiç anlamıyorum akıntıdan
Ya benımde bugün öyle bi akıntı geldi ki şeffaf böyle dedim gene mi yumurtlıyorum acaba kafam karışıyo valla
Yok ya en son sinirlendim almadım bidaha zaten bende beta da var ya doğru cıkmazTest varsa yap
Teşekkür ederimİlk üç ay cok ta harekete gerek yok aslında tam aksine bol dinlenmeli olması şart.. yogurt bol sıvı ile takviye iyi geliyor.. sonrasinda düzenli yürüyüş olabilir
Sancili ve bir ped doldurmuyorsa korkma yerlesme kanamasidir insallah dinlen bol bolAnladım canım benim dün sabah sulu kahve akıntım oldu akşam açık pembe oldu. Bu sabah yine çok az kahve oldu. Adet mi olacam anlamadım
Hamilelik belirtiside ola bilirYa benımde bugün öyle bi akıntı geldi ki şeffaf böyle dedim gene mi yumurtlıyorum acaba kafam karışıyo valla
Gayet guzelCok haklısın canım keısnlıkle öyle benım bugun ki degerım 178.98 cıktı bu arada pzartesi 8.41 di normalmi yoksa cok mu
Hamilelik belirtisinde oluyor mu öyleeHamilelik belirtiside ola bilir
Aynen aynen dusa girdim yok yemek yedim yok cocuklarla ilgilendim yok simdide bi bas agrisi uyku akiyo gozumden biraz uyumusum ter icinde kalktim yine ayniyim ne gicik bisey oldum bugunAl benden de o kadar yani bugün gerçekten hiç kayda değer bişey yok boş boş oturup bekliyoruz gibi sanki ilk karantina günleri gibi ne olacağını bilmiyoruz
İnşallah pozitiftirrrBenim erken gebelik testlerim gelmişşş. Erken gebelik aldım bu aksam yatmadan yapayım mı yarın mı yapayım adet günüm bugündü akıl verin acilllbirde cok cok cok dua ne olur iş yerimde biraz sıkıntılar var cokk ihtiyacım var bu habere
Aynen oyle o zmanlar gecti gozumun onunden bi an oyle strese girdikten sonra baska bi doktor gelmis hastaneye girdim boyle boyle dedi doktor hocam dedim ultrasonla bakti 3 ay sonra ilk defa gordum pasami ne gelismemesi esek kadar olmus diyince dunyalar benim oldu o zman anlamistim hamile oldugumu doktor cok onemli kizimdada yasadim bir suru problem karninda bitmiyorki doguncada cok zorlandim kizimda simdide oyle sukurler olsun reglmin 3. Gunu hala gelmedi gelmesinde pozitifide gordum kese gorunmeye giderim heralde bosuna strese gerek yokKatılıyorum.. belki de değer takip etmemek lazım.. regl geçsin test yapıp pozitif ise bir iki hafta bekleyip ultrasona gitmek lazım.. herseyi bu kadar ayrıntılı bilip takip edince stres ten başka hicbirseye yaramıyor..
Somucta birsey olacaksa da ne yaparsan yap olacağına varıyor oyle değil mi
Bende hep var akıntı anlamıyom daYa benımde bugün öyle bi akıntı geldi ki şeffaf böyle dedim gene mi yumurtlıyorum acaba kafam karışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?