- 2 Ocak 2022
- 71
- 81
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım. TebriklerBugün pozitifi gördüm canım ben. Seninde güzel haberlerini bekliyorum![]()
Çok teşekkür ederim canım elbette hayırlısı olsunAllah yardımcınız olsun canım kötü düşünme inşallah senin evladın olacak embriyo odur Allah büyük![]()
İnsallah canımHayırlısı olsun canım. Tebriklersağlıkla kucağına almanı dilerim
Çok teşekkür ederim canım elbette hayırlısı olsunPaylaşmak, anlaşılmak güzel
aynı duyguları yaşayanlar anlayabilir ancak bunları
inşallah güzel haberler paylaşalım en yakın zamanda
6. Günümdü kuzum benim. Sen ne zaman yapıosun. Çift embriyo koyulmuştu benim ondan mı erken çıktı acaba bilmiyorumAaaa gerçekten mi bak belirti olmadan olduŞükürler olsun kaçıncı gününde senin canım
Poztifi ne zaman gördünüz idrarda mi kanda mi kaçıncı gün embriyosu tek mi çift mi ?6. Günümdü kuzum benim. Sen ne zaman yapıosun. Çift embriyo koyulmuştu benim ondan mı erken çıktı acaba bilmiyorum
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım tebrik ederim177 çıktı sonucum dua eden herkes den Allah razı olsun rabbim isteyip dileyen herkese nasip etsin inşallah mevlam tamamına da erdirir![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunSağlıkla kucağına alırsın inşallah canım tebrik ederim![]()
6. Gün embriyosu 2 adet transfer oldu canım. İdrarda 6. Gün gördüm. Kanı bugün verdim 63,83 çıktı değerimPoztifi ne zaman gördünüz idrarda mi kanda mi kaçıncı gün embriyosu tek mi çift mi ?çok sordum kusura bakmayın
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin6. Gün embriyosu 2 adet transfer oldu canım. İdrarda 6. Gün gördüm. Kanı bugün verdim 63,83 çıktı değerim
Bugün kaçıncı gününuz6. Gün embriyosu 2 adet transfer oldu canım. İdrarda 6. Gün gördüm. Kanı bugün verdim 63,83 çıktı değerim
7.gün bugunBugün kaçıncı gününuz
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yani 13 gün geçmiş döllenmeden itibaren ben 3.gun embriyosuna 7.gun erkenden negatifi görünce üzüldüm de belki bi kaç gün sonra pozitif görürüm7.gün bugun
7.günBugün kaçıncı gününuz
amin Allah hepimizin yardımcı olsun. İnşallah pozitifi görürsün benim 6. Gün embriyosuydu. 7. Gün belki gerçekten senin için erken olabilir canımRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yani 13 gün geçmiş döllenmeden itibaren ben 3.gun embriyosuna 7.gun erkenden negatifi görünce üzüldüm de belki bi kaç gün sonra pozitif görürüm
7.gün
amin Allah hepimizin yardımcı olsun. İnşallah pozitifi görürsün benim 6. Gün embriyosuydu. 7. Gün belki gerçekten senin için erken olabilir canım
İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım. Nerde tedavi görüyorsunMerhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızbenim de 29.12 de yumurta toplama oldu yarın 6. Gün kalırsa dondurulacak. Daha önceden de dondurulmuş 6. Gün embriyom var. Durumumuz aynıymış umut oldunuz
![]()
Adana Acıbadem de tedavi görüyorum. İlk tedavim sonrası bir çocuğum var. Şimdi 3. Tedavimi görüyorum hep hormonal değerlerim yüksek olduğu için ertelendi. Zaten son güne giden çok embriyom da olmuyorİnşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım. Nerde tedavi görüyorsun
Hayırlısı olsun inş canım bende maslak Acıbadem’de oldum tedavi. İyi olucak inş herşey moralini yüksek tut en önemlisi buAdana Acıbadem de tedavi görüyorum. İlk tedavim sonrası bir çocuğum var. Şimdi 3. Tedavimi görüyorum hep hormonal değerlerim yüksek olduğu için ertelendi. Zaten son güne giden çok embriyom da olmuyor![]()