Aralık 2021 tüp bebek transfer sonrası nasıl geçiyor ?

Bugün pozitifi gördüm canım ben. Seninde güzel haberlerini bekliyorum 😘
Hayırlısı olsun canım. Tebrikler 🎈 sağlıkla kucağına almanı dilerim ❤️
Allah yardımcınız olsun canım kötü düşünme inşallah senin evladın olacak embriyo odur Allah büyük 🤲🏻
Çok teşekkür ederim canım elbette hayırlısı olsun ❤️ Paylaşmak, anlaşılmak güzel 😊 aynı duyguları yaşayanlar anlayabilir ancak bunları 😘 inşallah güzel haberler paylaşalım en yakın zamanda

Hayırlısı olsun canım. Tebrikler 🎈 sağlıkla kucağına almanı dilerim ❤️

Çok teşekkür ederim canım elbette hayırlısı olsun ❤️ Paylaşmak, anlaşılmak güzel 😊 aynı duyguları yaşayanlar anlayabilir ancak bunları 😘 inşallah güzel haberler paylaşalım en yakın zamanda
İnsallah canım 🤲🏻

merhaba ben yeni katildim size bir sorum olacakti bugun tuo bebekte 9. Gun test yaptim nehatif bunu yasayan var mi sonradan degisir mj bu sinuc

Merhaba kızlar ben yeni katildim size bir sey sormak istiyorum benim bugun 9. Gun tiransverden sonra 5.gun embriyosu bugun idrar testi yaptim negatif cikti yıkıldim resmen ama icimde hala bir ümit var bu durumu yaşayan oldu mu aranizda daha sonra pozitife donene sonuclari lutfen cvp verin

6. Günümdü kuzum benim. Sen ne zaman yapıosun. Çift embriyo koyulmuştu benim ondan mı erken çıktı acaba bilmiyorum
Poztifi ne zaman gördünüz idrarda mi kanda mi kaçıncı gün embriyosu tek mi çift mi ?🤪çok sordum kusura bakmayın

Bugün kaçıncı gününuz
7.gün
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yani 13 gün geçmiş döllenmeden itibaren ben 3.gun embriyosuna 7.gun erkenden negatifi görünce üzüldüm de belki bi kaç gün sonra pozitif görürüm
amin Allah hepimizin yardımcı olsun. İnşallah pozitifi görürsün benim 6. Gün embriyosuydu. 7. Gün belki gerçekten senin için erken olabilir canım

7.gün

amin Allah hepimizin yardımcı olsun. İnşallah pozitifi görürsün benim 6. Gün embriyosuydu. 7. Gün belki gerçekten senin için erken olabilir canım

Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻benim de 29.12 de yumurta toplama oldu yarın 6. Gün kalırsa dondurulacak. Daha önceden de dondurulmuş 6. Gün embriyom var. Durumumuz aynıymış umut oldunuz ☺️🙏🏻

Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻benim de 29.12 de yumurta toplama oldu yarın 6. Gün kalırsa dondurulacak. Daha önceden de dondurulmuş 6. Gün embriyom var. Durumumuz aynıymış umut oldunuz ☺️🙏🏻
İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım. Nerde tedavi görüyorsun

İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım. Nerde tedavi görüyorsun
Adana Acıbadem de tedavi görüyorum. İlk tedavim sonrası bir çocuğum var. Şimdi 3. Tedavimi görüyorum hep hormonal değerlerim yüksek olduğu için ertelendi. Zaten son güne giden çok embriyom da olmuyor🤷‍♀️

Adana Acıbadem de tedavi görüyorum. İlk tedavim sonrası bir çocuğum var. Şimdi 3. Tedavimi görüyorum hep hormonal değerlerim yüksek olduğu için ertelendi. Zaten son güne giden çok embriyom da olmuyor🤷‍♀️
Hayırlısı olsun inş canım bende maslak Acıbadem’de oldum tedavi. İyi olucak inş herşey moralini yüksek tut en önemlisi bu

Back
X