Aralık 2021 tüp bebek transfer sonrası nasıl geçiyor ?

Evet 6. Günde silik, 7. günümde daha belirgin çizgiyi gördüm. Bugün de 8. Günüm dayanamadım kan testi yaptırdım. Sonucu 78 çıktı. Ama asıl test günüm pazartesi günü. Pazartesi tekrar yaptırıp bakacağım artışa. Çünkü çatlatma iğnesinin etkisi olabilirmiş diyorlar 😬
Hayırla gelsin İnş çatlatma ignesi kandaki degeride etkiliyor mu acabaa

Kızlar merhabalar... iki gündür bakamadım buralara... hastanedeyim... pazar gecesi OHS sendromu yüzünden acile geldim ve yatış verdiler. Pazartesi de karnıma kataterle torba takıldı. İki gündür yatıyorum. Günde üç kere sıvı boşaltıyorlar. Serumlar, idrar söktürücü, kan sulandırıcı yapıyorlar. idrar çıkışı ve sıvı alımı ölçülüyor. Geldiğimde kanım çok pıhtılaşmıştı, kan almakta zorlandılar. şişkinlik ve su karaciğerimi sıkıştırmış hala ağrıyor. Eğer benzer sıkıntınız olursa evde atlatayım diye geç kalmayın aman derim... bu arada pazartesi bhcg 194 çıktı. Bebeğim tutunuyor her şeye rağmen... hayrımıza olsun inşallah 🙏

Kızlar merhabalar... iki gündür bakamadım buralara... hastanedeyim... pazar gecesi OHS sendromu yüzünden acile geldim ve yatış verdiler. Pazartesi de karnıma kataterle torba takıldı. İki gündür yatıyorum. Günde üç kere sıvı boşaltıyorlar. Serumlar, idrar söktürücü, kan sulandırıcı yapıyorlar. idrar çıkışı ve sıvı alımı ölçülüyor. Geldiğimde kanım çok pıhtılaşmıştı, kan almakta zorlandılar. şişkinlik ve su karaciğerimi sıkıştırmış hala ağrıyor. Eğer benzer sıkıntınız olursa evde atlatayım diye geç kalmayın aman derim... bu arada pazartesi bhcg 194 çıktı. Bebeğim tutunuyor her şeye rağmen... hayrımıza olsun inşallah 🙏
Cok geçmiş olsun canım

Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum size benimde 10 gün transferim dün mecbur Bebek bakmak zorunda kaldım beş aylık sekiz kilo oda ağlıyor kucağa almayınca bir şey olmuşmudur diye çok korktum birde hiç oturmadım dün akşama kadar iş iş umarım bir şey olmaz

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yani 13 gün geçmiş döllenmeden itibaren ben 3.gun embriyosuna 7.gun erkenden negatifi görünce üzüldüm de belki bi kaç gün sonra pozitif görürüm
Merhaba, bende 7ocak 3.gun transferi bence üzülme çünkü benimde 7.gunum 4.gunden beri erken gebelik testim pozitif heveslendim kan verdim ve 2.4 çıktı bhcg doktorumu aradım çok erken olduğunu ve aynı anda progestan testinin de yapılıp değerin iyi olması gerekiyormuş yani bekle lütfen benim gibi acele edip üzülme 🤲

Merhaba, bende 7ocak 3.gun transferi bence üzülme çünkü benimde 7.gunum 4.gunden beri erken gebelik testim pozitif heveslendim kan verdim ve 2.4 çıktı bhcg doktorumu aradım çok erken olduğunu ve aynı anda progestan testinin de yapılıp değerin iyi olması gerekiyormuş yani bekle lütfen benim gibi acele edip üzülme 🤲
Sonucum negatif maalesef tedaviyi bırakalı çok oldu

Sonucum negatif maalesef tedaviyi bırakalı çok oldu
😔 çok özür dilerim tarihe dikkat etmedim, ama belkide tekrar başlaman için umut olsun diye rabbim sana yazmamı istemiştir. Hersey gönlünce olur inşallah 🤲🍀 tekrar kusura bakma lütfen

Öyle canım hepimiz için hayırlısı rabbim hasretimizi dindirsin 🤲 naptın kan verdin mi yoksa
Aslında cevap yazamadım, 27 aralıkda transfer olmustu ya 31 aralıkda pozitifi gördüm herşey yolunda ilerledi , bebişde iyiydi ama gecen hafta kalbi durdu , kürtaj ol ak zorunda kaldım 1 haftadır kendime yeni geldim daha dogrusu kabullendim diyelim , ilk o doktorun cümleleri ile şoka girmiştim

Back
X