YaaNormal cnm normal bnmde ağrıyordu yumurtalar büyüdüğü için baskı yapıyor ondan ağrın inşallah güzel sonuçlar alırsın benimde bi yarım saat önce transferim gerçekleşti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaNormal cnm normal bnmde ağrıyordu yumurtalar büyüdüğü için baskı yapıyor ondan ağrın inşallah güzel sonuçlar alırsın benimde bi yarım saat önce transferim gerçekleşti
Benimde geçen haftaydı.. Hiç tedirgin olmanıza gerek yok... 1 saat öncesinde gitmenizde fayda var... Hazırlık aşaması oluyor.. Eşinizi de sizden sonra alıyorlar...Yaasağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benim de yarın opum olacak tedirgin olmalı mıyım?
Sizin transfer ne zaman...Hayırlısı olsn cnm hakkınasağll duanda bize de yer verdiğin için
Hiç olma cnm sadece 2,3 gün ağrın olucak o kadarYaasağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benim de yarın opum olacak tedirgin olmalı mıyım?
Bugün transferim gerçekleşti cnm 10 gün sonra test günümSizin transfer ne zaman...
Ben bugün İlk reglimi oldum.. Çok şükür geriye sayılı günler kaldı![]()
İnşallah güzel kaliteli bol bol yumurtaların olur canım transferini başarıyla yaparsın ve olumlu sonuç alırsınSizin transfer ne zaman...
Ben bugün İlk reglimi oldum.. Çok şükür geriye sayılı günler kaldı![]()
Gerçekten miHiç olma cnm sadece 2,3 gün ağrın olucak o kadar
Hiç olma cnm sadece 2,3 gün ağrın olucak o kadinsallah
Hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallah Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canımNormal cnm normal bnmde ağrıyordu yumurtalar büyüdüğü için baskı yapıyor ondan ağrın inşallah güzel sonuçlar alırsın benimde bi yarım saat önce transferim gerçekleşti
İşlem sırasnda uyuduğun için ağrı hissetmiyorsn ama sonradında bn ağrı çekmiştimGerçekten minedense işlemi çok büyüttüm gözümde uyuyup uyanma kısmı vs . Ağrı çatlatma iğnesi sonrasından daha mı yoğun
Sağol cnm allah razı olsunHayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallah Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım
Uyuyup uyanırken sıkıntı olmuş muydu pekiİşlem sırasnda uyuduğun için ağrı hissetmiyorsn ama sonradında bn ağrı çekmiştim
Aa hayırlı olsun inş güzel haberler alırızBugün transferim gerçekleşti cnm 10 gün sonra test günüm![]()
Uyuyup uyanma hepsi 20 dk.. Bende ohss oldu sadece 3 gün etki etti.. Orda da otururken yürüken hafif regldeki gibi ağrıdı o kadar.. Hiç zor bir operasyon değil..Uyuyup uyanırken sıkıntı olmuş muydu peki
Hayır cnm hiç olmadı içini ferah tutUyuyup uyanırken sıkıntı olmuş muydu peki
İnşallah cnm nasip olur size güzel haberler vermekAa hayırlı olsun inş güzel haberler alırızİlk siz transfer yapmış oldunuz
![]()
Evt sakıncası yok diyorlar ama bana verdikleri listede ilaç yasak sadece parol içebilirsin yazıyordu.Kizlar hafta sonu hastalandim soguk alginligim var. Acik olmadiklari icin soramadim klinige ve basladim igneye. Internette arastirdigim kadariyla sakincasi olmaz yaziyodu basindan gecen varmi?
Merhaba inşallah hayırlı haberler alırsın. Bende tedaviye başlayacaktım ki kist farketti doktor. Krill oil, q10 takviye verdi bi de doğum kontrol hapıMerhaba hanımlar bugün itibariyle tüp bebek tedavim başladı .
İlk 6 gün Gonalf 900 iğnesi verildi .
Bakalım inş hayırlı sonuçlar elde ederim.
Allah isteyen herkese versin .
Hiç üzülmeyin.. Kararınız ile içinizi rahatlatın.. pco ların şansı daha yüksekMerhaba Kızlar bizde bugün gittik tüp bebek için ilk görüşmeye ve işlemleri başlattık. Bugün amh simear testi yaptılar. Yarında rahim filmim çekilecek sonrasında regl olunca iğneleri alacakmışız bakalımbu arada yaşım 27 bende pco var yumurtalarım femara ile gelişiyor ama eşimde de sperm sayısı az 2 başarısız aşılamam var
![]()
Yaa inşallah hepimiz mutlu sonuçlar elde ederizHiç üzülmeyin.. Kararınız ile içinizi rahatlatın.. pco ların şansı daha yüksekİnş hakkınızda hayırlısı olur..
Bende transfer bekliyorumBebek düşünmeye başladıktan 5 ay sonra morfoloji 0 öğrenir öğrenmez tüp bebeğe başladık
![]()