Aralık 2021 tüp bebek

Yaa😍😍 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 Benim de yarın opum olacak tedirgin olmalı mıyım?
Benimde geçen haftaydı.. Hiç tedirgin olmanıza gerek yok... 1 saat öncesinde gitmenizde fayda var... Hazırlık aşaması oluyor.. Eşinizi de sizden sonra alıyorlar...
Bizi odada 10 dk yalnız bıraktıklarında bi tedirgin olmuştuk :D
Yanınızda ekstra birşey de götürmenze gerek yok...

Kizlar hafta sonu hastalandim soguk alginligim var. Acik olmadiklari icin soramadim klinige ve basladim igneye. Internette arastirdigim kadariyla sakincasi olmaz yaziyodu basindan gecen varmi?
Evt sakıncası yok diyorlar ama bana verdikleri listede ilaç yasak sadece parol içebilirsin yazıyordu.

Merhaba hanımlar bugün itibariyle tüp bebek tedavim başladı .
İlk 6 gün Gonalf 900 iğnesi verildi .
Bakalım inş hayırlı sonuçlar elde ederim.
Allah isteyen herkese versin .
Merhaba inşallah hayırlı haberler alırsın. Bende tedaviye başlayacaktım ki kist farketti doktor. Krill oil, q10 takviye verdi bi de doğum kontrol hapı 🙁 yumurtalık rezervim az benim durumumda olan var mı

Merhaba Kızlar bizde bugün gittik tüp bebek için ilk görüşmeye ve işlemleri başlattık. Bugün amh simear testi yaptılar. Yarında rahim filmim çekilecek sonrasında regl olunca iğneleri alacakmışız bakalım 🤔 bu arada yaşım 27 bende pco var yumurtalarım femara ile gelişiyor ama eşimde de sperm sayısı az 2 başarısız aşılamam var 😞

Merhaba Kızlar bizde bugün gittik tüp bebek için ilk görüşmeye ve işlemleri başlattık. Bugün amh simear testi yaptılar. Yarında rahim filmim çekilecek sonrasında regl olunca iğneleri alacakmışız bakalım 🤔 bu arada yaşım 27 bende pco var yumurtalarım femara ile gelişiyor ama eşimde de sperm sayısı az 2 başarısız aşılamam var 😞
Hiç üzülmeyin.. Kararınız ile içinizi rahatlatın.. pco ların şansı daha yüksek☺️ İnş hakkınızda hayırlısı olur..
Bende transfer bekliyorum ☺️ Bebek düşünmeye başladıktan 5 ay sonra morfoloji 0 öğrenir öğrenmez tüp bebeğe başladık☺️

Hiç üzülmeyin.. Kararınız ile içinizi rahatlatın.. pco ların şansı daha yüksek☺️ İnş hakkınızda hayırlısı olur..
Bende transfer bekliyorum ☺️ Bebek düşünmeye başladıktan 5 ay sonra morfoloji 0 öğrenir öğrenmez tüp bebeğe başladık☺️
Yaa inşallah hepimiz mutlu sonuçlar elde ederiz ☺️ Gençsin diyordu doktorumuz ama sonuçlar ortada doktor değiştirdim artık bende

Back
X