Aralık 2021 tüp bebek

Merhaba inşallah hayırlı haberler alırsın. Bende tedaviye başlayacaktım ki kist farketti doktor. Krill oil, q10 takviye verdi bi de doğum kontrol hapı 🙁 yumurtalık rezervim az benim durumumda olan var mı
Benim gerçekten hiç umudum kalmadı . O kadar iğne yedim kasık ağrıları ve ne şans ki eşim korona oldu ve tedavimiz sonlandı herşey boşa gitti 🥰

Benim gerçekten hiç umudum kalmadı . O kadar iğne yedim kasık ağrıları ve ne şans ki eşim korona oldu ve tedavimiz sonlandı herşey boşa gitti 🥰
Aa gerçekten mi? Toplama zamanı mı?
Bize rutin eylemlerinizin dışına çıkmayın kalabalığa girmeyin dediler.. Kaç gün ilaç aldınız?
Bari büyüklüklerini takip edin ve değerlendirin çok yumurta çok şans..

Yaa inşallah hepimiz mutlu sonuçlar elde ederiz ☺️ Gençsin diyordu doktorumuz ama sonuçlar ortada doktor değiştirdim artık bende
Herkesin nasibi başka yerde.. Hiç üzülerek süreci daha stresli hale getirmeyin… Zaman sizi başka bir yöne kıvırdı.. Deneyin bunu da bakalım neler olacak☺️ Benim içinde çok zordu eşim içinde çok zordu ama ilk aşamayı güzel atlattık😁

Herkesin nasibi başka yerde.. Hiç üzülerek süreci daha stresli hale getirmeyin… Zaman sizi başka bir yöne kıvırdı.. Deneyin bunu da bakalım neler olacak☺️ Benim içinde çok zordu eşim içinde çok zordu ama ilk aşamayı güzel atlattık😁
Hayırlısı gerçekten psikolojimiz gayet yerinde ya çok şükür üzülmedikte hiç zaten kendimiz doktor değiştirip karar verdik ne yapalım tüp bebek böyle biz gibiler için var sonuçta tedavisi olan bir şey nasipse olur :)

Hayırlısı gerçekten psikolojimiz gayet yerinde ya çok şükür üzülmedikte hiç zaten kendimiz doktor değiştirip karar verdik ne yapalım tüp bebek böyle biz gibiler için var sonuçta tedavisi olan bir şey nasipse olur :)
Aynen öyle.. İnş güzel sonuçlar alacağız.. Biz çok hazırlıksız girdik. Sizin psikolojik olarak düşünmek için bi sürecinizde olmuş :) Güzel yumurtalar toplansın ve hepsi döllensin inş... Haberlerini bekliyor olacağım...

Aynen öyle.. İnş güzel sonuçlar alacağız.. Biz çok hazırlıksız girdik. Sizin psikolojik olarak düşünmek için bi sürecinizde olmuş :) Güzel yumurtalar toplansın ve hepsi döllensin inş... Haberlerini bekliyor olacağım...
İnşallah 🙏 evet psikolojik olarak aşılama sürecinde baya düşündük zaten artık rahatız şükür umarım hepimizin tutarda buraya yazarız :)

İnşallah 🙏 evet psikolojik olarak aşılama sürecinde baya düşündük zaten artık rahatız şükür umarım hepimizin tutarda buraya yazarız :)
İnş ben şimdi transfer olanları takip ediyorum çoğusunda pozitif gördüler.. Darısı başımıza inş🙂

Aa gerçekten mi? Toplama zamanı mı?
Bize rutin eylemlerinizin dışına çıkmayın kalabalığa girmeyin dediler.. Kaç gün ilaç aldınız?
Bari büyüklüklerini takip edin ve değerlendirin çok yumurta çok şans..
Cuma son kontrolüm vardı pazartesi toplanma olucaktı . Ama malesef şimdi sönmesi için yine iğneler yiyorum

Cuma son kontrolüm vardı pazartesi toplanma olucaktı . Ama malesef şimdi sönmesi için yine iğneler yiyorum
Hadi ya.. Hakkınızda hayırlısı olsun. Psikolojik olarak çok zor.
Başka birinin transferi iptal olmuştu. Ama tabi sizinki kadar kötü bir durum değil..

İnş ben şimdi transfer olanları takip ediyorum çoğusunda pozitif gördüler.. Darısı başımıza inş🙂
Bende bugün iğnelere başladım bakalım reglimin 2.günü pcos var bendede bu ay yumurta toplayıp embriyo dondurup diğer ay transfer yapabiliriz dedi daha iyi oluyormuş galiba. bir şey merak ediyorum bu embriyoları dondurmak için ne kadar veriyoruz ortalama fiyat? Birde olaki tutmadı birsahaki dondurulmuş embriyodanda tam tüp bebek ücreti mi alıyorlar

Bende bugün iğnelere başladım bakalım reglimin 2.günü pcos var bendede bu ay yumurta toplayıp embriyo dondurup diğer ay transfer yapabiliriz dedi daha iyi oluyormuş galiba. bir şey merak ediyorum bu embriyoları dondurmak için ne kadar veriyoruz ortalama fiyat? Birde olaki tutmadı birsahaki dondurulmuş embriyodanda tam tüp bebek ücreti mi alıyorla
2 regl bekleniyor. Pko da ohss oluyor o yüzden genelde 45-50 gün sonra transfer oluyor. Embryo dondurma ücreti tamamen kurum politikası bazıları embryo başına bazıları sakladıkları kutu başına (2-3 embryo koyuyorlar) bazıları hepsine sabit fiyat veriyor. Ödemede kuruma göre gene.. Benimki sabit hepsine 2400 tl verceeğim bir de yıllık ücreti çıkacak.
Embryo transfer sırasında dondur çöz olunca bazen bozulabiliyor o yüzden benim kurum transfer sonrası ücret alacağını söyledi. Belki dondurulmuş embryo kalmadı ne olacak o zaman dedi.. Transfer başarısz olursa elde de embryo varsa dondurulmuşlardan bir sonraki adet ile bir daha başlanabiliyormuş. Öyle durumlarda da sadece transfer ücreti alınıyor. Bütün kurumlarda aynı..

Anladım canım çok teşekkür ederim artık şansa ne zaman uygunsa o zaman olacak transferimiz

Bir şey daha soracağım ya ilk olunca biraz bilgim yok pek 😂 3. Gün 5.gün taze transfer mi iyi yoksa dondurmak mı pcos hastasıyımda ben

Merhaba, benim de 15 Aralık günü dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer oldu, genellikle dinlenerek geçiriyorum. Olumlu olanlar hissediyor genelde diyorlar ben hiçbir şey hissetmiyorum nedense :) umarım her şey gönlümüzce olur :) süreçle ilgili sormak istediğiniz şeyler varsa yanıtlayabilirim

Salam Xanimlar men bakidan yaziram. Mende 18 aralik reql oldum. 20 aralik tup bebeye bawladim. 2 iyne yazdi doktor.

Merhaba kızlar, bnde 22 Aralık ta transferim tek oldu. 4 ocakta test vermemi söyledi dr.. İki gündür bel ağrım var.. tüp bebek tedavisine başlamasa idim . 3 -4 gün sonra adet olacaktım. Umutsuzluk kapladı beni acaba tutunmadı mı diye. Norma midir sizce

Merhaba, benim de 15 Aralık günü dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer oldu, genellikle dinlenerek geçiriyorum. Olumlu olanlar hissediyor genelde diyorlar ben hiçbir şey hissetmiyorum nedense :) umarım her şey gönlümüzce olur :) süreçle ilgili sormak istediğiniz şeyler varsa yanıtlayabilirim
Ben de 14 aralıkta 3. transferimi oldum. Hiçbirinde bisey hissetmedim. Suan pozitifim ve hala bisey hissetmiyorum😅

Merhaba kızlar, bnde 22 Aralık ta transferim tek oldu. 4 ocakta test vermemi söyledi dr.. İki gündür bel ağrım var.. tüp bebek tedavisine başlamasa idim . 3 -4 gün sonra adet olacaktım. Umutsuzluk kapladı beni acaba tutunmadı mı diye. Norma midir sizce
Bel ağrısı benim başarılı ve başarısız tüm denemelerimde oldu. Ama hamilelik belirtileri ile adet belirtileri çok yakın. Bence endişe etme ve kötü şeyler düşünmeden sonucu bekle. Inşallah hayırlı sonuçlar alırsın 🧡

Back
X