Aralık 2021 tüp bebek

Merhaba, benim de 15 Aralık günü dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer oldu, genellikle dinlenerek geçiriyorum. Olumlu olanlar hissediyor genelde diyorlar ben hiçbir şey hissetmiyorum nedense :) umarım her şey gönlümüzce olur :) süreçle ilgili sormak istediğiniz şeyler varsa yanıtlayabilirim
Zaten sizinle daha önce de konuşmuştuk. Şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Kese görmeye gittiniz mi? Sureçlerimiz çok yakın birbirine. Değerleriniz kaç çıktı acaba? Ben 4 ocakta kontrole gideceğim. Inşallah herşey yolundadır 🧡

Bel ağrısı benim başarılı ve başarısız tüm denemelerimde oldu. Ama hamilelik belirtileri ile adet belirtileri çok yakın. Bence endişe etme ve kötü şeyler düşünmeden sonucu bekle. Inşallah hayırlı sonuçlar alırsın 🧡
Teşeşekkürler canım , amin inşallah yeni yılda herkesin rabbim gönlüne göre versin 🧡

Herkese merhaba, tüp bebek iğnelerini yaparken karnında morluk oluşan var mı? Benim özellikle kan sulandırıcı iğne çok morarma yapıyor. Doktor bu iğneleri uzun süre kullanmam gerektigini söyledi ama artık gittikçe karnım hassaslaşmaya başladı ve zorlanıyorum. Bu normal mi yoksa iğne yapmayı mı beceremiyorum?

Herkese merhaba, tüp bebek iğnelerini yaparken karnında morluk oluşan var mı? Benim özellikle kan sulandırıcı iğne çok morarma yapıyor. Doktor bu iğneleri uzun süre kullanmam gerektigini söyledi ama artık gittikçe karnım hassaslaşmaya başladı ve zorlanıyorum. Bu normal mi yoksa iğne yapmayı mı beceremiyorum?
Evet bende de biraz morarma oldu.

Merhaba ben pazartesi günğ 27 aralıkda transferim gerçekleşti , merakdan ölücek gibiyim 🤭
Birsürü şey değişiklik var anlamıyorum neden
Sol kasık agrısı cekiyprım bacagımı düz bırakamıuorum regli oldum diye uyanıyorum 3 gündür , wc ye gitmekden yoruldum idrara çok çıkıyorum bunları yaşayan varmı ? Birde gögüslerim aşırı hassas

Merhaba ben pazartesi günğ 27 aralıkda transferim gerçekleşti , merakdan ölücek gibiyim 🤭
Birsürü şey değişiklik var anlamıyorum neden
Sol kasık agrısı cekiyprım bacagımı düz bırakamıuorum regli oldum diye uyanıyorum 3 gündür , wc ye gitmekden yoruldum idrara çok çıkıyorum bunları yaşayan varmı ? Birde gögüslerim aşırı hassas
Onların hepsi opunun etkisiyle oluyor oluyor canım. En çok göğüs hassasiyeti vardı bnde. Transferden sonra 8.gündeyim , göğüs hassasiyeti geçti sayılır

Onların hepsi opunun etkisiyle oluyor oluyor canım. En çok göğüs hassasiyeti vardı bnde. Transferden sonra 8.gündeyim , göğüs hassasiyeti geçti sayılır
benim dondurulmus embriyo transferim opum önceden oldu 1 regli dönemi atlattım sonrasında bu ay da transferim oldu yakın bir arkadasım 5. Gününde idrarda pozitif gördü bu şekilde görenler varmı ?

benim dondurulmus embriyo transferim opum önceden oldu 1 regli dönemi atlattım sonrasında bu ay da transferim oldu yakın bir arkadasım 5. Gününde idrarda pozitif gördü bu şekilde görenler varmı ?
Bir kaç kişiden bnde duydum, erkenden pozitif görenler oluyormuş ama kan sonucu en kesin olan olduğu İçin ben günümü bekliyorum

Merhaba hanımlar bugün itibariyle tüp bebek tedavim başladı .
İlk 6 gün Gonalf 900 iğnesi verildi .
Bakalım inş hayırlı sonuçlar elde ederim.
Allah isteyen herkese versin .
Arkadaslar hepiniza hayırlı olsun insallah yeni baslicak arkadaslara onerim yumurta toplama olana kadar hatta test gunune kadar her gun 1 avokado tüketin gercekten faydasini gorceksiniz

Zaten sizinle daha önce de konuşmuştuk. Şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Kese görmeye gittiniz mi? Sureçlerimiz çok yakın birbirine. Değerleriniz kaç çıktı acaba? Ben 4 ocakta kontrole gideceğim. Inşallah herşey yolundadır 🧡
Merhabaaa ❤️ Kese görmek için ayın 11 ine randevu verdiler sanırım aynı zamanda kalp atışını da dinleyecek, bugün tam 5 haftalık görünüyor uygulamalarda :) benim transferin 10. Günü 410 çıkmıştı değerim iki gün sonra testi tekrarladım 750 çıktı doktorum tekrar kan testine gerek yok dedi :) her şey güzel şimdilik umarım muayenede bir sıkıntı çıkmaz. 4 Ocakta güzel haberlerinizi bekliyorum 🌸

İlaçları cevaplamayı unutmuşum, ben sabah iki akşam iki progesteron fitil kullanıyorum, günlük iki tane göbekten prolutex iğne, estrofem hap günlük dört tane, coraspin hap, duphaston hap (yanlış yazmış olabilirim) ve son olarak folik asit 😂 benim liste epey kabarık 😂

İlaçları cevaplamayı unutmuşum, ben sabah iki akşam iki progesteron fitil kullanıyorum, günlük iki tane göbekten prolutex iğne, estrofem hap günlük dört tane, coraspin hap, duphaston hap (yanlış yazmış olabilirim) ve son olarak folik asit 😂 benim liste epey kabarık 😂
Ben de iğne 2 tane ek olarak 1 tanede kansulandırıcı iğne. Estrogemsabah akşam 2şer tane. Folik asit de kullanıyorum. Çarşamba kanamam oldu o günden sonra coraspin i bıraktırdı doktor.😶 bu kanama durumları beni çok korkutuyor. Pozitif olsun diye nisandan beri bekliyorum. Simdi de doğmasını bekleyeceğim sanırım. Inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.🧡

İlaçları cevaplamayı unutmuşum, ben sabah iki akşam iki progesteron fitil kullanıyorum, günlük iki tane göbekten prolutex iğne, estrofem hap günlük dört tane, coraspin hap, duphaston hap (yanlış yazmış olabilirim) ve son olarak folik asit 😂 benim liste epey kabarık
Ben de iğne 2 tane ek olarak 1 tanede kansulandırıcı iğne. Estrogemsabah akşam 2şer tane. Folik asit de kullanıyorum. Çarşamba kanamam oldu o günden sonra coraspin i bıraktırdı doktor.😶 bu kanama durumları beni çok korkutuyor. Pozitif olsun diye nisandan beri bekliyorum. Simdi de doğmasını bekleyeceğim sanırım. Inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.🧡
inşallah tek temennim bu 🌹 kan sulandırıcı iğne kullanmıyorum ben. Göbekten iğneler bir süre sonra o bölgedeki derinin sertleşmesine ve iğne yapmanın daha zor olmasına yol açıyor ama yine de iğnelerle bir sorunum yok. Progestan beni çok rahatsız ediyor. Transferden önce kalçadan iğne vuruldum bir hafta enfeksiyon yaptı doktor onu kesti vajinal fitil verdi şimdi de o enfeksiyon yaptı herhalde bana yaramıyor 😂 neyse bu sonucu gördüm ya şimdi şikayet ederken bile kötü hissediyorum kendimi, isteyen herkese nasip olur inşallah 🌸

Back
X