- 1 Ocak 2024
- 824
- 647
- 23
Canım çok geçmiş olsun dediğin gibi bazı şeylerin zamanı var ve biz insanoğlu o güzellikler başımıza gelince farkediyoruz o zaman iyiki olmamış diye. Negatif olduğunu nasıl anladın ilk beta damı.Negatif maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok geçmiş olsun dediğin gibi bazı şeylerin zamanı var ve biz insanoğlu o güzellikler başımıza gelince farkediyoruz o zaman iyiki olmamış diye. Negatif olduğunu nasıl anladın ilk beta damı.Negatif maalesef
Banada doktorum bağışıklık sistemin zayıf olabilir dedi rahim tutmuyor olabilir bunun için birçok faktör var dedi inşallah adet olunca gidicem rahimi çizicez dedi ilaçları bıraktığım 2 gün oldu arada ağrım var ama biran önce adet olmayı istiyorum şuan hayırlısıyla.Bundan umutluydum hem histeroskopi oldum hem çift embriyo konuldu. 2. Tüp bebek denememdi doktorum da bu ay dinlen bir daha ki ay gel dedi farklı şeyler deneyeceğiz artık bakalım
Aynen öyle canım Napalim dedim sağlık olsun yine deneriz artık Rabbım bilir vereceği vakti. Evet 12. Gün beta da 0.1 çıktı negatif yaniCanım çok geçmiş olsun dediğin gibi bazı şeylerin zamanı var ve biz insanoğlu o güzellikler başımıza gelince farkediyoruz o zaman iyiki olmamış diye. Negatif olduğunu nasıl anladın ilk beta damı.
Onu bana da söyledi ilk tüp bebek olumsuz olunca rahme çizik attı işte 2. Yi öyle yaptık ama bu sefer başka deneyecek sanırım bu ay dinlen sonra ki adetinde gel dedi ben de daha olamadım 3 gün oldu ilaçları bırakalıBanada doktorum bağışıklık sistemin zayıf olabilir dedi rahim tutmuyor olabilir bunun için birçok faktör var dedi inşallah adet olunca gidicem rahimi çizicez dedi ilaçları bıraktığım 2 gün oldu arada ağrım var ama biran önce adet olmayı istiyorum şuan hayırlısıyla.
Peki histeroskopi den sonra embriyo mu transfer edildi yoksa doğal yolla mı denemenizi tavsiye etti doktor. Benim 46 çıkmıştı ama 2 katı olmadığı için yinede doktor negatif dedi anlamadım.Aynen öyle canım Napalim dedim sağlık olsun yine deneriz artık Rabbım bilir vereceği vakti. Evet 12. Gün beta da 0.1 çıktı negatif yani
Histeroskopi sonrasi 2 ay bekletti bizim normal yolla olması için ilaç desteği vitamin desteği verdi olmayınca 3. Ay yanj aralıkta tüp. Bebeğe başladıkPeki histeroskopi den sonra embriyo mu transfer edildi yoksa doğal yolla mı denemenizi tavsiye etti doktor. Benim 46 çıkmıştı ama 2 katı olmadığı için yinede doktor negatif dedi anlamadım.
Bizim eşimin hareketli ağermi yok denecek kadar az ama doğal yolla olamayacağı için tüp bebek önermişti doktor hiateroskopiden sonra hemen o ay transfer yapılmıyor mu yaniHisteroskopi sonrasi 2 ay bekletti bizim normal yolla olması için ilaç desteği vitamin desteği verdi olmayınca 3. Ay yanj aralıkta tüp. Bebeğe başladık
Yok estağfurullah hayır normalde beklemiyor hemen tüp bebek yapılıyor transfer yani bizim büyük problemler yoktu belki tutar diye bekletti yoksa trafsfer öncesi hemen yapıp 1 2 hafta içinde transfer yapıyorlarbeklemek şartmı bunu da ilk defa duyuyorum da o yüzden soruyorum kusura bakma
Anladım canım beklememek niyeyse içimi rahatlattı. Bi adet olabilsek hayırlısıyla başka bir formda birisiyle konuşmuştum 2 ay olamamış birisi de ilaçları bıraktıktan 1 hafta sonra olmuş şimdi bende kür felan yapayım diyorum ama sonrada akışına bırakıyorum biraz sıcak tutuyorum kendimi sıcak duş alıyorum bu hormonları nasıl atarız hiç bilmiyorum. Sen ilkinde ne zaman adet olmuştun bişiler yapmışmıydın.Yok estağfurullah hayır normalde beklemiyor hemen tüp bebek yapılıyor transfer yani bizim büyük problemler yoktu belki tutar diye bekletti yoksa trafsfer öncesi hemen yapıp 1 2 hafta içinde transfer yapıyorlar
Ben. İlk tüp bebekte hemen olmuştum ama şimdi olmadım. Kanama olmadan birsey yapmak istemiyorum ama Biberiye çayını çok duydum onu içeceğim hem ilaçların etkisini gitmesi için dna yi toparlayan tek bitki imisAnladım canım beklememek niyeyse içimi rahatlattı. Bi adet olabilsek hayırlısıyla başka bir formda birisiyle konuşmuştum 2 ay olamamış birisi de ilaçları bıraktıktan 1 hafta sonra olmuş şimdi bende kür felan yapayım diyorum ama sonrada akışına bırakıyorum biraz sıcak tutuyorum kendimi sıcak duş alıyorum bu hormonları nasıl atarız hiç bilmiyorum. Sen ilkinde ne zaman adet olmuştun bişiler yapmışmıydın.
Hiç duymamıştım ben de sonuçta bir aydır hormon oluyoruz hani hem hormonlarımı etkileyecek olumsuz bir şey de yapmak istemiyorum biraz bekliyim dedim.Ben. İlk tüp bebekte hemen olmuştum ama şimdi olmadım. Kanama olmadan birsey yapmak istemiyorum ama Biberiye çayını çok duydum onu içeceğim hem ilaçların etkisini gitmesi için dna yi toparlayan tek bitki imis
Tabi ki için nasıl rahat edecekse oyle yap sen 46 dan sonra tekrar yaptırdın mı kan testiHiç duymamıştım ben de sonuçta bir aydır hormon oluyoruz hani hem hormonlarımı etkileyecek olumsuz bir şey de yapmak istemiyorum biraz bekliyim dedim.
Yaptırmadım doktor gebelik devam da edebilir dedi ama biraz beklemek istedim Salı yaptırmıştım işte çünkü ben ovitrelle iğne vurulmuştum kan testi de çok pahalı olduğu için Salı gününe kadar tekrar beklemek istedim dedim on gün geçsin en azından etkisi bitmiş olur gebelik testiyle devam ediyordum ama onuda almaya fırsatımız olmadı kaldı oda öyleTabi ki için nasıl rahat edecekse oyle yap sen 46 dan sonra tekrar yaptırdın mı kan testi
Sağlık ocağında versen aslında böyle daha çok stres olmuyor musun versen rahatlasanYaptırmadım doktor gebelik devam da edebilir dedi ama biraz beklemek istedim Salı yaptırmıştım işte çünkü ben ovitrelle iğne vurulmuştum kan testi de çok pahalı olduğu için Salı gününe kadar tekrar beklemek istedim dedim on gün geçsin en azından etkisi bitmiş olur gebelik testiyle devam ediyordum ama onuda almaya fırsatımız olmadı kaldı oda öyle
sağlık ocağına hiç gitmedim aklıma gelmemişti bu ara ev işlerine verdim kendimi heryeri temizliyorumSağlık ocağında versen aslında böyle daha çok stres olmuyor musun versen rahatlasan
Ben eylül de yaptırdım 18 bindi bir kaç hastane daha sormuştum ne kadar diye genel fiyat 18 19 20 binlerde 30 bine kadar çıkıyor ama 15 i bulamadım transferin dışında ufak operasyon diye geçiyorMevaneva histeroskopi ücreti ne kadar yoksa transfer ücretinin içerisindemi oluyor.
Hadi ya bana 25.750 dediler dondurulmuş embriyo transferini şimdi ona da zam gelmiştir 20 binde o olmuşsaBen eylül de yaptırdım 18 bindi bir kaç hastane daha sormuştum ne kadar diye genel fiyat 18 19 20 binlerde 30 bine kadar çıkıyor ama 15 i bulamadım transferin dışında ufak operasyon diye geçiyor
Doğrudur benim ilaç hariç sadece tup bebek 30 bindi şimdi 45 olduHadi ya bana 25.750 dediler dondurulmuş embriyo transferini şimdi ona da zam gelmiştir 20 binde o olmuşsa![]()