Aralık 2023 Transfer olanlarr🧚🏽‍♀️☺️

Amin canım hepimiz pozitif görelim inşallah. Allah yardımcın olsun yumurta toplamada transferde çok rahattı benim. Bu 2. Denemem ilki negatifti malesef. Bakalım bundada az kaldı test günümüze
Hadi bakalım inşallahhh güzel sonucun çıkar bebişine kavuşursun 🧿😍 cevap için çok teşekkür ederim ☺️

Ben hiç tartılmadım farkında değilim ama çok iştahın açıldı sürekli yemek yemek istiyorum

Ben dün biraz lekelenme gördüm çok küçük ama doktorum bugün iğne verdi onunuaptırdım kalçamı hissetmiyorum o kadar ağrılı bir iğne ki onu dışında adet olacakmış hissi var ara ara başka birşey yok bakalım beklemedeyiz bu guzell
lekelenme bendede oldu aslinda leke denmez coook silik pembe insallah yerlesmedir☺️

lekelenme bendede oldu aslinda leke denmez coook silik pembe insallah yerlesmedir☺️
İnşallah canım bir daha görmedim ama kafama da takmıyorum artık hayırlısı diyorum bizimle nasibi varsa rabbim verirse başımızın gözümüzün üstüne biz çok sınavdan geçtik eşimle.
bebek konusunda da baya uzun bekledik borçla harçla bu yola girdik olursa elhamdülillah olmazsa uzun bir süre istesekte bı yola giremeyiz herhalde borcunu bitirmeden. Allah da biliyor ne kadar istediğimizi ama dedim ya nasibimizde nasibleri varsa bizden ve ailelerimizden mutlusu olmaz.

İnşallah canım bir daha görmedim ama kafama da takmıyorum artık hayırlısı diyorum bizimle nasibi varsa rabbim verirse başımızın gözümüzün üstüne biz çok sınavdan geçtik eşimle.
bebek konusunda da baya uzun bekledik borçla harçla bu yola girdik olursa elhamdülillah olmazsa uzun bir süre istesekte bı yola giremeyiz herhalde borcunu bitirmeden. Allah da biliyor ne kadar istediğimizi ama dedim ya nasibimizde nasibleri varsa bizden ve ailelerimizden mutlusu olmaz.ben gurbetteyim ve hiçkimsem yok burda biz hiç kimseye söylemedik eşim ve ben sadece bu süreci biliyoruz olursa tabi herkese söylicez benim ailem yanıma gelmeyi düşünüyor bu ara ama gelmemeleri için neler yaptığıma inanamazsınız çünkü olmazsa o iğneleri ilaçları nasıl kullandığımı görmelerini istemem. Test günüme kadar onları oyalıyorum olmazsa hiç bu süreçten geçtiğimizi kimseye belli etmeden hayatımıza devam edicez ki inşallah bende pazar günü güzel sonuçlar alırım amin inşallah 🙏

Back
X