Aralık Annelerinin Dikkati'ne :) Neleri Almalıyız?

TinyLove

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
2.908
14
358
Sevgili Anne Adayları,

Ben bir 2010 Aralık annesiyim. Oğlum var.:nazar: Hazırlıklara başlamış olanlar yada başlayacaklar eminim tecrübelere ihtiyacınız vardır. Ben kendi yaptığım yanlışlardan da yola çıkacağım.

İyi Paylaşımlar:16:

Öncelikle alınması şart olan bütçeyi biraz daha zorlayacak şeyler,
Evet... Ben bunun aynısından almıştım. Hem başlarda bütçemi zorlamadı. Hemde sonrasında çalıştığım için anneme verdim. Oğlum 1,5 yaşında ve hala bunda uyuyor. Aldığımız adam 9 aya kadar demişti ama çok sağlam çıktı.

$BEBEK BEŞİĞİ.webp

Bebek bezi, (Ben prima kullandım. 1 numaradan 1 paket kullandım. Bence,

1 paket 1 numara,
3 paket 2 numara alın.

Islak mendil olarakta primanınkini kullandım. Çokta memnunum. Hala devam ediyoruz...

Bebek ana kucağı seti, Ben aldım ama 2 veya 3 kere kullandım bu seti. Pek dışarı çıkmadığım için.

$SER.webp

Bebek emzirme yastığı,

Şampuan,

Bebek arabası, Bebeğiniz doğduğunda tam olarak yatması gerekli. Bu tarz birşey tercih edebilirsiniz. Ama buna da kısa süre binebilir. Ben kışın araba almadım.
$ARABA.webp

Nisan ayı gibi chicconun bebek arabasını aldım. Hem oğlum büyümüştü hemde indirimdeydi.

Mama sandalyesi alabilirsiniz. Bana hediye geldi ama kullanmadım. Çok gerek yok bence.!

Kıyafetlere gelirsek,

0-3 ay,

Hastane çıkışı, (2 adet)

İç zıbın,( 6 adet)

Ayaklı pijama,(5 adet

Uzun kollu body,(5 adet)

Külotlu çorap,(2 adet)

Tulum bence hiç almayın ama 1 adet hoşunuza giderse alın. Kullanışsız oluyor.

yün ve penye yelekler (3-4 adet)

yün hırka (2 ad).,

çorap, yün patikler,

Penye şapka, eldiven, mendil, (3'er adet şapka ve eldiven. Mendil 10 tane olsun.)

Bnayo havlusu, bornozu

Penye battaniye 2 adet,

Kalın battaniye 1 adet,

Eğer üstte gösterdiğim gibi bir beşik alacaksanız içine uygun yatak ve nevresim takımı. Uygun yastık,

Uyku seti mobilya beşik alacaksanız,

Aklıma gelenler bunlar. İstediğinizi sorabilirsiniz.

Ben çantasını kullanmam o yüzden o yepyeni duruyor. Sepeti 2 kere kullandım aşıya götürürken. Çok gerekli değil araba alacaksanız almayın.

Bitek ana kucağı gerekli geldi bana da.
Belki bide sepet.Çanta daha şık bişey olabilir diye düşünüyorum :) ben taşıyacağım için daha modern bişey olabilir.:D

Bitek ana kucağı gerekli geldi bana da.
Belki bide sepet.Çanta daha şık bişey olabilir diye düşünüyorum :) ben taşıyacağım için daha modern bişey olabilir.:D

Ana kucağı bundan alma. Bebeğin tüm yükü bacaklarına, kalçasına kalıyor sakıncalı bence. Babaslingler var onlar çok daha iyi.

merhaba 2011 aralık annesiyim
herkesin tecrübeleri farklı. izninizle bende tecrübelerimi paylaşmak istiyorum
yün yelekleri kullanamadım. alerji yaptı.penye kullandım
ıslak mendil hiç kullanmadım. su ve pamuk kullandım. hiç pişik olmadı oğlum.
pişik için saf zeytin yağı kullandım.
tulumları çok kullandım çok işime yaradı. tulumun içine sadece çıtçıtlı bady üzerine de bir penye yelek giydiriyordum. evimde çok sıcak olmadığı halde

Öncelikle alınması şart olan bütçeyi biraz daha zorlayacak şeyler,
Evet... Ben bunun aynısından almıştım. Hem başlarda bütçemi zorlamadı. Hemde sonrasında çalıştığım için anneme verdim. Oğlum 1,5 yaşında ve hala bunda uyuyor. Aldığımız adam 9 aya kadar demişti ama çok sağlam çıktı.

Eki Görüntüle 477088

ay bende bunun aynısından istiyorum oğluşuma en iyiside fazla yer kaplamıyor olması

Back
X