Aralık annelerinin doğum izinleri

canım sgkya gönderilmiyo diye biliyorum. sözleşmeli değilsin di mi. sonuçta maaşımızı alıyoruz biz sgkdan para almıcaz. izin olayını da kurumumuz takip ediyo. benim doğum raporumu bile hiçbi yere göndermediler. kurumda duruyo. hatta ben ilçedeyim, merkeze gönderirler diyodum onu da yapmadılar. bizim topikte tellinaz diye bi akadaş var canım bu konuların uzmanı o asıl. bi mesaj at istersen, sağolsun çok güzel cevap vriyo:) Allah sağ salim bebeğini kucaklamayı nasip etsin inş...

yarın itibari ile tam 3 aylık ücretsiz izne çıkmış bulunmaktayımmmm

kızlar bu arada doğum izni ücrtlerinizi aldınız mı? nasıl bir yol izlediniz? benim 21inde bitiyoda...
süt iznini nasıl kullanıyosunuz? süt izni paralarını nasıl alıcaksınız?
ben hem süt iznimi toplu kullanmak hemde ücretsiz iznimi almak istiyorum iş yerim ücretsiz izne karşı değil kabul ettiler. ama süt izni nasıl olucak bilmiyorum. siz naptınız?

nerdilcim biz de süt izni yok yani yarım gün çalıştıımız için kullandırmıolar
ben o yüzden toplatamadım
ama müdür iyi olursa verebiliomuş
biraz müdüre bağlı
ben doğum paramı aldım
doğum belgesini eşim okula götürdü okul halletmiş 2 ay sora yatmıştı para

Bugün işe başladım.Korktuğum gibi olmadı.Elif için süt sağdım bıraktım.Sonrada gelince emzirdim.Fazla mızmızlanmamış çok şükür.

ben resmi toplamdaki 8+5:13 haftalık iznim bitince 1 ayda ücretsiz izin aldım. ücretsiz izindeyken sgk ya başvurdum benim hastanem bütün raporları dosyalayıp günü gününe yollamış sgk ya biz verdikleri nüsahalarıda iş yerime teslim etmiştim. yanlız salak sgk 32.hafta da aldığım raporun yazısının olmadığını hastanenin yollamadığını söledi fatih sgk. tekrar ümraniyeye dönüp hastaneye gittim hastane bana biz yolladık bu giden nosu onlar yalan diyo dedi. sonra eşim takip etti işleri boşu boşuna ben gittim zaten doldurcağım evrağı önceden eşim almıştı ve ben doldurup imzalamıştım sadece onu teslim ettim sgk ya. sonra çıktı allahtan yazı ortaya arşivdeki adam saolsun bulmuş asıl memur uyusun tekiydi. nese 2 hafta kadar sonra süt parasıyla birlikte toplamda 2,500 tl para aldım.e-devlet şifrenizle e-devletten takip edebilirsiniz paranızın yattığını sonra herhangi bir postaneden alabilirsiniz ben o sırada annemlerde kalıyodum diye avcılardaki postanede tam 3 saat beklemek zorunda kaldım emekliler de maaşlarını aldıkları için çok kalabalık.
nisanın 11 de de ücretsiz iznim bitti ve işe başladım. şuan babanesi bakıyor tatlıma buzlukta depoladıklarım bitti artık sütüm de kesildiği için işe başlayınca devam sütüne başladık zaten ek gıdayada geçiyoruz bu hafta. süt izinlerimi de rica edip çarşamba gününe topladım. yanlız ilk gün çok kızdı bana tatlım akşamı suratıma bakmadı hiç sonra sonra alıştı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…