Aralık annelerinin doğum izinleri

benim doktorum 32+6 da veriyor çalışabilir raporunu. normal doğum istiyorum doktorum da hep bu yönde konuşuyor. bunun için mi 32. haftanın dolmasını istiyor sormadım zaten bi şaşkın gidip geliyorum. neden bazı doktorlar 32+0 da çalışabilir raporu verirken bazıalrı 32+6 da veriyor?

ben bugün itibariyle doğum öncesi 8 haftalık iznime ayrıldım kızlar...artık evdeyim hazırlıklara başlayacağm.darısı iznini bekleyen tüm arkadaşların başına..

ben 37. hafta raporumu 10 kasımda alacağım.aralık ayının ortalarına doğru izne çıkarsam, mart sonu gibi doğum iznim bitecek.ben 40 gün rapor almayı düşünüyordum.kadrolu sınıf öğretmeniyim. bizim müdürün dediğine göre eğer rapor alırsam milli eğitim doğum iznimden sonra alınan raporda yerime öğretmen görevlendirmiyormuş ve sınıfım boş kalıyormuş.bu yüzden mecburen ücretsiz izin alacağım ve haziranda seminerlerde geri başlayacağım.

benim 37.haftamda bayram dan sonraki cumartesiye denk geliyor dedi doktorum. normalde bu haftayıda tamamlamam lazım mesela ama çalıştığım yerden sözlü izin aldım bu gün bitiriyorum artık evde oturucam çünki bu ağrılar dayanılmaz oldu açıkcası akşamlarıda 2 saat 2,5 saat yol çekilmiyor.

kızlar merak ettiğim bişey var 8 hafta doğumdan önceizin ama doğum 1 hafta gecikirse o bir hafta ne olur? doğum sonrasından kesilmez sanırım doğum tarihinden sonra başlıyormuş 8 hafta

ben geçen çarşambadan beri evdeyim çok şükür geceleri uyuyamıyorum zaten mide yanması sağ bacağımdaki ağrı yüzünden anca gündüzleri uyuyabiliyorum bazen gerçekten 37 ye kadar çalışabilenleri takdir ediyorum ben dayanamadım açıkcası.normalde bu hafta bayram olsa bu haftada çalışmam gerekirdi ama hiç zannetmiyorum devam edebilirdim diye

canım yanlış anlama ama müdürün kendini ve okulu düşündüğü için yalan söylemiş.ben şimdiden rapor aldım milli eğitimden 1 ay için öğretmen aldı müdürüm.sakın ha inanma.sen raporunu al.hiç birşey bebişinden önemli değil.paranıda al .sonuçta bir memur olarak 20+20 rapor alma hakkımız var.her yıl rapor alıp keyif çatmıyoruz.bebişimiz için.
sınıf boş falan kalmaz.müdüre biraz iş çıkar .o onun derdine düşmüştür.
bu müdürler bizleri böyle kandırmaya çalıştımı deli oluyorum yaaaaaaaaaaa.
hayırlı doğumlar.

32 hafta çalışabilir raporumu aldım. ama aklım hiç kesmiyor 37. haftaya kadar çalışmayı, allah yardımcımız olsun

35 e kadar rahat geliyosunda sonra artık çekilmiyor canım ağrılar artıyor ben izne çıktığımdan beri gece kuşu oldum al bu saatte ayaktayım yatsam 1 saat soonra wc ye kalkıyorum yada sağ bacağıma bi ağrı giriyor geçmiyor doktora söledim magnezyum,kalsiyuma devam ediyomusun dedi ama hiç bi işe yaramıyolar açıkcası allahtan mide yanmalarım yok ne zamandır

Bugün pazartesi ve iş günü
İş gününde izinli olmak, evde oturmak değişik bir duygu
Ama çok mutluyum, oh beee dünya varmış

bende arife günün den beri izinliyim
raporumu da salı günü aldım
ama alışamadım valla izinli olmaya
halbuki çalışırken ne çok imreniridim izinli olanlara

bende salı gününden itibaren 37. hafta iznime çıktım. tabi araya bayram girdiği için arefeden beri evdeyim. bu gün raporu vermeye gittim öğlen gibi, ay çok güzel bişeydi herkesler çalışırken sen uğrayıp çıkıyorsun, onlar çalışmaya devam ediyor, hehehe, çok mu kötüyüm ne

çok komiksinn nihade bende raporluyum ama hala devam ediyorum işe , benimde yerime bakacak bulunamadı hala , ama ayın 10'unda falan bırakıcam , bayramda geç kalkmaya alıştık sanırım :86: pazartesiden beri sabahları kalkamıyorum yaa, bi 15 gün daha sıkıcam dişimi bakalım

benim yerimede birini bulamamışlar hala başkanım sekretersiz kaldı şöför idare etmeye çalışıyor eşim olur kendileri ben de bayramdan önceki hafta çarşamba bıraktım ama bayramdan sonra resmi izinli oldum ve hakkaten çok güzel oluyo millet çalışırken yatmak pardon yatamamak uyuyamıyorum ki bide kalça ağrısı tuttu 3 gündür yürüyemiyorum offffff o yüzden çok zorlamayın kendinizi arkadaşlar sonra çekersiniz böle ben gibi

tecübeli arkadaslar bi yardım edin gözünüzü seveyim bu arada mart annesi olacagım nasipse ben de
37.haftaya dek calısabılır raporu almıstım ancak 36.haftada ayrılmam gerekti bugün okuluma raporumu teslime gittim ancak kafamda soru işaretleri var kimse net bilmiyor prosedürü okulda
hastaneden üc nüshalık rapor verdiler en üstteki beyaz renki alttakiler renkli kopyalar seklinde
su tarihten su tarihe izinlidir falan yazıyor bir de sanırım dogumda eklenecek bilgiler icin hastaneye yatıs cıkıs falan öyle kısımlar var üzerinde
hastaneden sadece izne ayrılıs tarihi doldurulmus diger kısımlar acık bana biri sende kalsın digerlerini is yerine ver dedi doktorun asistanı ama o da net bilmiyormus milli egitimi
neyse okuldaki memur yoktu olsa da işe yaraması mucize müdürüm de bişeyden anlamıyor nette arattıgım bilgilerden de bişey cıkaramadm herks farklı bisey demis bi doktorun yönlendirmesiyle raporu fotokopil cektirip müdürüme aslı gibidir yaptırdım okula teslim ettim orjinal nüshalar bende sanırım dogumda eksik kısımlar tamamalnnca okula vericem onlar sgkya yollayacak bir nüsha da hastane alıcak öyle anladım okudugum arastırdgım kadarıyla
ancak bugün baska bir meslekdasım izne ayrılırken önce okulu bütün raporları almıs dilekce yazdırtmıs iznin bitişi yazmıyor diye ama dilekce yazılcak durum yok sacma yanı uyardım gitti düzelttrimeye onun da amiri fransız olaylara bu sefer benimle benzer uygulama yapılmıs ama meme üst yazıyla gidip elden teslim etmesini istemisler işler hepten karısmıs
simdi aynı görevli iki kişi farklı uygulamalar hangisi dogru napılacak ben anlamadım
bizimkiler kuzu kuzu benim ögrendigime göre hee dediler cıktılar işin icinden ama güvenemiyom da net bilmiyorlar cünkü bu aşikar
simdi dogrusu nasıl yapılır üc nüshadan hangisi ne zaman nerye verilir
iznin bitiş tarihi olmalı mıydı sizin raporlarda varmıydı yoksa dogumda yazılıp mı rapor kapatıldı
Allah rızası icin bilen varsa bi aydınlatsın ara ara bi cevap bualamadım cünkü

canım ben doğuma kadar aldığım bütün raporların 2 nüshasını işyerime verdim bi tanesi bende kaldı. 36. haftada aldığım raporda 4 haftası doğumdan sonraya aktarılmıştır yazıyodu. izninin bitiş tarihini şimdiden yazamazlar takdir edersin ki. doğumdan sonra da sadece doğum raporu veriyo hastane ve onu işyerine götürüyosun. izninin bitiş tarihini doğum raporuna göre hesaplıyolar. onu teslim ederken aktardığın haftaları hatırlatırsın. benim iş bilmezler de böyle bi yol izlediler işte...bu arada milli eğitimde değilim farklı bi uygulama olduğunu sanmıyorum ama varsa da bilmiyorum...

canım benim ilk aldıgım rapor calısabılır raporu tek nüshaydı direk okul aldı ben fotokopisini cektirdim nolur nolmaz diye
36.haftada ayrıldım ben de üc nüshalık dogum önü izni raporu acıldı ama üzerinde sadece izne ayrılması uygundur yazıyor bir de iznin baslangıc tarihi öyle aktarılan hafta falan yok kafamı karıstıran da bu zaten eksik bos kalan kısımlar var kimse de net bişey demiyor ki ne hastane ne okul herkes ayrı telden calıyor dogum raporuyla veririm olmazsa asıllarını okula nasılsa aslı gibidirini verdim tedbiren o da aynısı sonucta simdilik biyere gönderilmiyor dıymı o raporlar sgk falan yani?
bu arada yardımcı olmaya calstgın ıcın tesekkurler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…