Aralık annelerinin doğum izinleri

ayy kızlar bende şubatta 2-3 hafta rapor alıcam sonra başlıcam okula mecburen,kayınvalidem gelicek bebişe bakmak için,bakalım nasıl olacak bi de sabahçı yaptılar beni bu sene, okulda uyuklayıp durucam herlade..

bende bu cuma gidicem doktorumdan 37.ye kadar çalışabilir raporu almaya benim de 37.haftam bayramın 3.gününe denk geliyor nasıl olucak bende bilmiyorum bende doktoruma sorucam zaten artık 2 haftada bir geliceksin dedi. bana da zor gelmeye başladı.çok uykulu bir halim var sabahları öğlen anca açılıyorum akşam eve gidişim köprüde trafik olursa 2 saati buluyor 5 te çıkıp 7 de eve gidiyorum tam bi işkence serviste ayaklarım da şişiyor.ama doğumdan sonra bebişimle daha çok kalmak için sıkıyorum dişimi zaten son haftalarda kaytarıcam ara sıra napım

kızlar ben de iznime ayrıldım, yazmayı unutmuşum.

Son düzenleme:
Ben bu hafta 37. haftaya kadar çalışabilir raporunu verdim.
10 Kasım'da 37. haftam olacak ve 10 Kasım'da izne çıkacağım inşallah :lepi:

izne çıkanlara hayırlıs olsun bende dün aldım doktorum dan 32.haftaya kadar çalışabilir raporu gerçi biraz karışıklıklar oldu biraz sinir oldum bi 32 haftalık gebedir ve 37.ye kadar çalışmasında bir mahsur yoktur diye a4 de yazıp verdiler birde iş görmezlik raporunda hazırladılar ama doktorum bu gereksiz ben çalışabilir diyorum iş görmezlik raporu nie hazırlanıyo falan dedi imza için 1 saat bekledim öğle paydosuna denk gelince falan birde doktorum beni rapordan önce nst ye yolladı ordada 40 dk. kaldım falan tam herşeyi hallettim eve dönüyorum yolda bir telefon rapor yanlış hazırlanmış doğrusunu hazırlatıyoruz istediğiniz zaman alabilirsiniz. asistan kız iş görmezlik raporu olan kağıtı yanlış hazırlamış. bu gün gidip aldım doğru olanını. kısmetse benim de 20 kasım da 37.haftam çok bi haftası da zaten bayram tatiline geliyor yani tam bayrama kadar çalışcam. ayrıca hastane benim yerime 32.hafta raporunu bağlı bulunduığum ssk ya gönderiyormuş kendisi bi nüshasını da iş yerime vericem.

ben de öğretmenim herkes 5 hafta uzatmış ben 3 hafta uzatmak istiyorum olur mu kızlar

ben de öğretmenim herkes 5 hafta uzatmış ben 3 hafta uzatmak istiyorum olur mu kızlar

canım bildiğime göre ya 32. haftada izne çıkacaksın yada çalışabilir raporu alıp 37. haftada çıkıyorsun yani 3 hafta uzatamıyosun ama 5 hafta uzatsan bile kurban tatili dek gelmiyormu senin izne

canım istediğin zaman bozdurabilirsin raporunu, yani 32.haftanda gidip 37 ye kadar çalışabilir raporu alıyosun, sonra iznini bozdurmak istediğinde doktoruna tekrar gidip izne ayrılmak istediğini söylüyosun o da sana tekrar çalışamaz kağıdı hazırlıyo. Yani 5 haftanın 5 haftasını da kullanmak zorunda değilsin

Biz de bugün gittik doktor amcamıza aldık çalışabilir raporunu, çok iyi denk geldi, 22 sinde bitiyo iznim, yani 4 hafta çalışıp 5 haftasını ekletebilicem doğum sonrasına. Bayram tatili iyi denk geldi. Aslında 32+2 çıktık ama doktorumuz sağolsun 32 haftalık yazdı. inşallah bi problem çıkmaz da 4 hafta daha çalışabilirim, sonrasında kuzumun yanında bol bol zaman geçirmek için.

aa bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu canım belki banada lazım olur.akannehir

efet canım benim arkadaşım da 32 de 37 ye kadar çalışabilir raporu aldı ama sıcaklarda dayanamadı 35 te izne ayrılmıştı illa 37 ye tamamlıycaksın diye bi kural yok ne kadar çalışabilirsen okadarı aktarılır ben aldım raporu ama dün bu gün baya bi zorlanıyorum kaburgalarım falan çok baskı yapıyor bide yağmurlar başladı diye trafik çilesi. arkama yaslanıp oturamıyorum nefesim daralmaya başlıyo birden inşallah dayanabilirim

Canım ben de aynı durumdayım, kaburgalarım batıyor. Otobüsle gidiyorum okula.Otobüsler tıkış tıkış, sağ olsun kimse bu kadın hamile de yer vereyim demiyor alsanaalsanasmile
Bir de yağmur üstüne delikafadulden
Ne yapalım gün sayıyorum :CüvCüv:

yooook vermezler nerde o düşünce ben servisle gidiyorum ama sabah kendime bayan yanı yer arıyorum beyfendiler tesbih gibi tek sıra diziliyor bu halimle arkaya gitmeye çalışıyorum yada yanlarına oturucam. normalde bayramdan önce ki hafta son benim ama çalıştığım yerle anlaşıp bi hafta daha önce çıkıcam ama iş görmezlik raporunu bayramdan sonra alıcam inşallah dayanmak baya zorlaştı ama doğumdan sonra da bebişimle çok kalmak istiyorum bide maaşım hemen kesilmes en azından iş görmezlik raporunu alınca çalıştığım yerden maaş alamıycam daha ssk mı yatırcaklar sadece

esra37 ve almira87 çok çok teşekkürler aradığım cevabı verdiniz :1hug:

içim rahat uzatabilirim sadece zorlanırsam diye korktum

kızlar bende iznimi ertelettim 5 hafta, şimdi 22 kasım da 37+0 oluyprum, o gün tekrar doktora gidip rapoor almak gerekiyo mu yoksa bu aldığımız rapor yeterli mi, memurlar nette tekrar rapora gerek yok diye bi yazı okudum da o yüzden kafama takıldı.

canım seninle aynı bizim günümüz
benim de 22 kasım da almam gerekio izni
arkadaşım ayrıldı geçenlerde doğum iznine aldı o rapor
tekrar yazıolar bi rapor onu okula verioruz

37.haftanda tekrar gidiyosun hastaneye tatlım ve iş görmez raporu düzenleniyor onun bir nüshası sana veriliyor iş yerine veriyosun bir nüsahası bağlı olduğun ssk ya gönderiliyor birde sgk da kayıt açılıyormuş doğum iznine ayrılmıştır diye. bende bayramdan sonra ki cumartesi gidicem doktora 37.haftam o zaman başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…