Ben bu hafta 37. haftaya kadar çalışabilir raporunu verdim.
10 Kasım'da 37. haftam olacak ve 10 Kasım'da izne çıkacağım inşallah :lepi:
ben deeeeee :lepi:
ben de öğretmenim herkes 5 hafta uzatmış ben 3 hafta uzatmak istiyorum olur mu kızlar
ben de öğretmenim herkes 5 hafta uzatmış ben 3 hafta uzatmak istiyorum olur mu kızlar
canım istediğin zaman bozdurabilirsin raporunu, yani 32.haftanda gidip 37 ye kadar çalışabilir raporu alıyosun, sonra iznini bozdurmak istediğinde doktoruna tekrar gidip izne ayrılmak istediğini söylüyosun o da sana tekrar çalışamaz kağıdı hazırlıyo. Yani 5 haftanın 5 haftasını da kullanmak zorunda değilsin
efet canım benim arkadaşım da 32 de 37 ye kadar çalışabilir raporu aldı ama sıcaklarda dayanamadı 35 te izne ayrılmıştı illa 37 ye tamamlıycaksın diye bi kural yok ne kadar çalışabilirsen okadarı aktarılır ben aldım raporu ama dün bu gün baya bi zorlanıyorum kaburgalarım falan çok baskı yapıyor bide yağmurlar başladı diye trafik çilesi. arkama yaslanıp oturamıyorum nefesim daralmaya başlıyo birden inşallah dayanabilirim
kızlar bende iznimi ertelettim 5 hafta, şimdi 22 kasım da 37+0 oluyprum, o gün tekrar doktora gidip rapoor almak gerekiyo mu yoksa bu aldığımız rapor yeterli mi, memurlar nette tekrar rapora gerek yok diye bi yazı okudum da o yüzden kafama takıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?