- Konu Sahibi prensesbiri
-
Benim 19 mm bence değişir bilemedim hiç bilgi vermiyor ki doktorlar çok ilgisizlerBenimde 8. Gün çatlattıla bir gün önce 20 mm di bu sefer çok erken gelişti . Döngü değişir mi diyorsunuz
Evet aynenBenimde 8. Gün çatlattıla bir gün önce 20 mm di bu sefer çok erken gelişti . Döngü değişir mi diyorsunuz
Evet benKizlar aranizda igne kullanan oldu mu
Bende bugün adet oldum 11.gun silik çizgi çıkmıştı bugün 15.gunMaalesef ben de dün 9. Günde test yaptım erken gebelik testi silik çizgi bile çıkmadı.. boşuna progestanları içiyormuşum gibi
Bana da aynı şeyi söyledi doktor herşey temiz sorunsuz ama olmuyorHepsini yaptık sebepsiz infertilite diyorlar doktor değiştirecem ama
Merhaba şuan ne durumdasınız aşılamanın kaçıncı günü test yaptınız ben de 8 aralıkta oldumEvet ama yapıp silik çıkanları okuyunca dayanamadım. En azından silik çıkardı olsaydı ona bile razıyım ya
Ara ara adet sancısı gibi sancı oluyor kısa süreli ama benim regl zamanımdan bir kaç gün önce sürekli olurdu. Göğüs ağrısı var o da iğneleri yaptığım günden beri var . Adet olacağım gibi pek umudum yok hatta hiç yokMerhaba şuan ne durumdasınız aşılamanın kaçıncı günü test yaptınız ben de 8 aralıkta oldum
11. Gün bittiMerhaba şuan ne durumdasınız aşılamanın kaçıncı günü test yaptınız ben de 8 aralıkta oldum
sebepsiz olması insanı çok yoruyor. Aslında her zaman sebebi vardır ama yapacakları tetkikler sınırlı oluyor onlara bakarak sebepsiz diyorlar bunu doktorun kendisi dediBana da aynı şeyi söyledi doktor herşey temiz sorunsuz ama olmuyor
Üzüldüm hayırlısı olsun artık alıştık diyoruz ama aslında her defasında yine bir yıkım yaratıyor zorBende bugün adet oldum 11.gun silik çizgi çıkmıştı bugün 15.gun
Ben mahvoldum ya yoruldum gerçekten 2 yıl önce kaybim oldu 6 aylıktı ondan sonrada hamile olamadım eşimde gemici 1 2 güne gidecek 4 5 ay yok benimde sıkıntım bu surekli ara giriyor çok yoruldum anliycagin sebepsiz infertilite dedi doktor herşey çok iyi normal ama olmuyorÜzüldüm hayırlısı olsun artık alıştık diyoruz ama aslında her defasında yine bir yıkım yaratıyor zor
Yapılacak herşey yapıldı aslında ama sorun ne bilinmiyor rahim filmi sperm testi hormon testi iğneler ilaçlar vs vs ama olmuyor11. Gün bitti
sebepsiz olması insanı çok yoruyor. Aslında her zaman sebebi vardır ama yapacakları tetkikler sınırlı oluyor onlara bakarak sebepsiz diyorlar bunu doktorun kendisi dedi
Başınız sağolsun çok üzüldüm .Ben mahvoldum ya yoruldum gerçekten 2 yıl önce kaybim oldu 6 aylıktı ondan sonrada hamile olamadım eşimde gemici 1 2 güne gidecek 4 5 ay yok benimde sıkıntım bu surekli ara giriyor çok yoruldum anliycagin sebepsiz infertilite dedi doktor herşey çok iyi normal ama olmuyor
53 ileri hareket gayet iyi bir rakam. Ben de 5 aralıkta yaptım ama galiba tutmadı aşılama inşallah sizin tutarMerhaba arkadaşlar bende 1 yıldır çocuk istiyorum bugün ilk aşılamamı yaptırdım yumurtam 23 mm iken çatlatma iğnesi vuruldum eşimin %53 ileri hareketli spermi olduğunu söylediler işlem sonrası daha önceden hsg çekilmiştim tüplerim açık hiç bir sıkıntı yok eşimde ileri hareketlilik düşüktü onu da eskiye göre yukarı çıkarttık inşallah bu ay olur spermlerin doğrudan yumurta ile buluşturulması fikri beni çok heyecanlandırıyor
Aynen zamanı var diyorum bende hep nasip olsun diyorumBaşınız sağolsun çok üzüldüm .daha bir kere bile çift çizgiyi göremedim aynen her şey yapıldı rahim filmi sperm testi hormon aşılama ama yok yoruldum artık umudum yok
Yaşınız kaçAynen zamanı var diyorum bende hep nasip olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?