melodisa Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2025 199 88 13 26 Bugün 00:35 Konu Sahibi Konu Sahibi melodisa #81 Dilruba02 .!.: Benim kızımda o şekilde ağrıyordu hamileymisim kolumu kaldırırken çok ağrırdı inşallah bebiş vardır Genişletmek için tıkla... Ayy gerçekten miii daha adetime 5 gün var ve bu nedir dedimm
Dilruba02 .!.: Benim kızımda o şekilde ağrıyordu hamileymisim kolumu kaldırırken çok ağrırdı inşallah bebiş vardır Genişletmek için tıkla... Ayy gerçekten miii daha adetime 5 gün var ve bu nedir dedimm
melodisa Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2025 199 88 13 26 Bugün 00:36 Konu Sahibi Konu Sahibi melodisa #82 kahveasigiii .!.: Benim de sol kasığımda bacağımda ağrı var, sanki adet olacakmış gibi adet öncesi halsizlik uyku hali var. Test ne zaman yapmayı düşünüyosun Genişletmek için tıkla... Sabretmek çok zor hemen yapmak istiyorum ama daha adetime 5 gün var erken diye düşünüyorum
kahveasigiii .!.: Benim de sol kasığımda bacağımda ağrı var, sanki adet olacakmış gibi adet öncesi halsizlik uyku hali var. Test ne zaman yapmayı düşünüyosun Genişletmek için tıkla... Sabretmek çok zor hemen yapmak istiyorum ama daha adetime 5 gün var erken diye düşünüyorum
A ahahshahahsh Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2025 14 0 1 25 34 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi melodisa #83 muallime55ss .!.: Acele etme en güvenilir sonuç kan testi ben çok önceden pozitif görmüştüm . Yalancı pozitif (artimed markası) çok üzülmüştüm ..kan sonucu dışında test yapmadım o gün bugündür. Adetim geçsin kan vereceğim Genişletmek için tıkla... Bende aynı durumu yaşadım 5 ay önce. Ama kasık ağrısı çok var ben elenebilirim bazen sol bacagima kadar vuruyor normalde böyle olmazdı adet ağrım
muallime55ss .!.: Acele etme en güvenilir sonuç kan testi ben çok önceden pozitif görmüştüm . Yalancı pozitif (artimed markası) çok üzülmüştüm ..kan sonucu dışında test yapmadım o gün bugündür. Adetim geçsin kan vereceğim Genişletmek için tıkla... Bende aynı durumu yaşadım 5 ay önce. Ama kasık ağrısı çok var ben elenebilirim bazen sol bacagima kadar vuruyor normalde böyle olmazdı adet ağrım