- 28 Ağustos 2025
- 713
- 223
- 18
- 26
- Konu Sahibi marmelad01
- #1.121
Hangi testi kullanıyosunuzBenimde öyle eve gidince bakıcam kuruma bırakmış mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi testi kullanıyosunuzBenimde öyle eve gidince bakıcam kuruma bırakmış mı![]()
Nasılll duruyosunuzzzzArkadaşlar bat günüm 15 Kasımdı o gün sabah 4 te test yaptım negatifti 6 gündür adet olmadım işin ilginci belirtide yok yaptığım test vula life diye bir markaydı ondan sonra hiç test yapmadım sebebi ne olabilir ilk kez böyle bir şey yaşıyorum
Kaynanamlardayım 15 Kasım sabahı yaptığım test negatif çıkınca umudumu kaybettim beklemeye başladım ama olmuyorum hiç bir belirtide yok sadece çok yemek yiyorumNasılll duruyosunuzzzz
Başka test al yap yada kan ver canımArkadaşlar bat günüm 15 Kasımdı o gün sabah 4 te test yaptım negatifti 6 gündür adet olmadım işin ilginci belirtide yok yaptığım test vula life diye bir markaydı ondan sonra hiç test yapmadım sebebi ne olabilir ilk kez böyle bir şey yaşıyorum
Regliye 9 gün kala lekelenme yaşamıştım buraya da yazmıştımBaşka test al yap yada kan ver canım
yumurtlama geç olduysa bat tarihinizi ileri atmış olabilirArkadaşlar bat günüm 15 Kasımdı o gün sabah 4 te test yaptım negatifti 6 gündür adet olmadım işin ilginci belirtide yok yaptığım test vula life diye bir markaydı ondan sonra hiç test yapmadım sebebi ne olabilir ilk kez böyle bir şey yaşıyorum
36.5 ve altı oldu mu adet oluyorum ben, dün ve öbür gün 36.0dı anladım adet olacağımı. Hamile kaldığım ay 36.8-37.2 arası seyrediyordu ordan anlamıştımAteşin nasıl seyretti canım
İnşallah canımBende önümüzdeki aydan cok umutluyum insallah yeni yıla hamile olarak gireriz![]()
Evet yerleşme kanaması olabilirRegliye 9 gün kala lekelenme yaşamıştım buraya da yazmıştım
Hepimizin inşallahAllah gönlüne göre versin inşallah![]()
Olabiliryumurtlama geç olduysa bat tarihinizi ileri atmış olabilir![]()
Bakalım kısmet artıkEvet yerleşme kanaması olabilir
Bende de 7 gün kala olmustu dpo 11 test negatifEvet yerleşme kanaması olabilir
Ateşini nasıl ölçüyorsun aşkım36.5 ve altı oldu mu adet oluyorum ben, dün ve öbür gün 36.0dı anladım adet olacağımı. Hamile kaldığım ay 36.8-37.2 arası seyrediyordu ordan anlamıştım
Ne kadar geçti üstünden bu önemli adete bir kaç gün kaldıysa içmemenizi tavsiye ederim adete 6 gün kala gibi ama onun öncesinde bir zararı yok sanırım ama yanıltmakta istemem çok bilgi sahibi değilim sadece kendim böyle davranmıştım tecrübemi paylaşayımHepimizin inşallahbirleşme sonrası hemen ilaç konularına dikkat ediyor musunuz, midem tuttu lansor içmek istiyorum ama sizler nasıl ilerliyorsunuz
18-19 değerlendirilen günler. Bugün 20si. Siz hangi aşamadasınız? Durumlar nasılNe kadar geçti üstünden bu önemli adete bir kaç gün kaldıysa içmemenizi tavsiye ederim adete 6 gün kala gibi ama onun öncesinde bir zararı yok sanırım ama yanıltmakta istemem çok bilgi sahibi değilim sadece kendim böyle davranmıştım tecrübemi paylaşayım
Predictör earlyHangi testi kullanıyosunuz
Dpo kaççPredictör early