Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Ben bugün biraz dolap toplama ev temizliği ile uğraştım boşta kalınca nette geç gebelik konulu araştırmalar yaparken buluyorum kendimi hemen başka bi iş bulmaya çalışıyorum

Bende ayni sekildeyim o yuzden bugun sigara boregi sarip buzluga attim. Serbet falan yaptim. Hem hareketsiz kalmamis oluyorum hemde kafamdan atmis oluyorum.Haftasonu şöyle sıkı bir yürüyüs yapmayi planliyorum belki tetikler

Kızlar merhaba bugün nasılsınız doğum yapan var mı acaba Bugn nstye girdim sancm çıkıyor bebiş iyi açılma yok pazartesiye kadar bekleyeceğiz dedi doktor sonra vajinaya bi jel süreceğiz dedi açılma olması için duruma göre bakacağız artık olmadınaezeryanla alacağız dedi 41 haftalık olmuş olacağız

Yok cnm ben de bekliyorum hala biz 39+4 olduk. Demek maksimum 41’e kadar bekleniyor ben de olmadı sezeryan

Benim bu sabah karnimin sag tarafina kramp girdi sabah 8bucukta sanciyla uyandim cok kotuydu
su falan ictim dinlendim gecti cok sukur. Ama keyfim yok assagi inecegine yukari cikiyor nefes alamiyorum dayandi kaburgalarima. Allahim cokda yakinmak istemiyorum 1 sene cok ugrastik cok dua ettik ama son zamanlar zormus Rabbim bir an once hepimize bebeklerimize sag salim kavusmak nasip etsin

Senin ne kadarlık olmustu canım ?

Sat'a gore 40+2 ama ilk kalp atisini duydugumuzda dr 5 ekime gore hesap yapmisti yani 1 hafta geriden 39+2. Bu yuzden de biraz tedirginim acikcasi. Bugun bizim icin zorlu gecti. hem mesanemde baski vardi hem kaburgalarimda insallah yarina biraz toparlarim

Yok endişelenme benim de durumum senin benzerin :) bana da gec dollenme oldugu icin sallama bir tarih girmiştik daha dogrusu en mantıklı olacak tarihi girmistik. Benim de mesaneye baskı oluyor ozellikle de yururken , ben artık yuruyemiyorum tempolu bir sekilde. Dert etme yani demek boyle oluyor son zamanlar . Doktor 41 e kadar bekleriz dedi . Pazartesi kontrolüm var eger pztesiye kdr gelmezse bakalım :)))

Benimde pazartesi kontrolum var cuma gunu de 40hafta bitmis oluyor. Sonrasinda herhalde 1 hafta daha bekletir diyorum ama insallah o zamana kadar kendiliginden gelir:) Nasil bir agri oldugunu bilmedigim icin her seferinde acaba bu dogum agrisi mi diyorum ama simdiye kadar tutturamadik

Kızlar benim için yarın büyük gün. İnşallah bebeğime sağlıkla kavuşacağım. Dua edin bana. Allah tüm hamileleri sağlıkla kavuştursun bebişlerine. Garip duygular içindeyim. İnşallah her şey yolunda gider.

Hakkinda en hayirlisi olsun insallah.Saglikla kavusun birbirinize cok heyecanli gercekten.Ismini ne koyacaksiniz

Bende simdi geldim kontrolden bu cuma degil haftaya cumaya kadar bekleyecegiz dedik hersey yolunda giderse. Bebek yukaridaymis baya bu sekilde suni sanciyla zor olur dedi eger kendi gelmezse sezeryana doncek bizimkide

Benim de bugün boğazım yanıyor hasta oluyorum sanırın tam da son haftadayız olacak iş değil inşallah sorun yaratmaz (

Benim de bugün boğazım yanıyor hasta oluyorum sanırın tam da son haftadayız olacak iş değil inşallah sorun yaratmaz (
cok gecmis olsun ihlamur ic bol limonlu belki iyi gelir biraz. bal limon karabiber karisimida iyi gelir bana. insallah agirlasmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…