Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Kızlar dün sabah kızımıza kavuştuk kordondan 3kat şal yapmış kendine meğersem o yüzden inmemiş aşağıya. Sezeyanla dünyaya geldi çok şükür her şey yolunda . Rabbim isteyen herkese nasip etsin bebiş bekleyenleri de sağlıkla kavuştursun inşallah:)

Hayirli ugurlu olsun burda beraber bekledik ya valla kendim kadar sevindim Belkide bizim oglanda sardi kendini ondan inmiyor. Normal olsun diye cok israr etmek de yanlis. En onemlisi saglikli olmalari ve kavusmak.Bakalim biraz daha bekleyip bizde kavusalim insallah

Hayırlı olsun güzel günler görün inşallah.

Teşekkür ederim bu platformu bu yüzden çpk seviyorum tanımasak da birbirmizi dualarda bulusuyoruz. Siz de sağlıkla kavuşun.

Dun gece 10dan beri sancilarim var kizlar ama cok duzenli degil 10dk-15dk bazende 20dk da bir geliyor. Gece nisanim da geldi ve hala gelmeye devam ediyor. insallah hayirlisi olur simdiye kadar cok rahattim ama bir heyecan basti. simdilik evdeyim sancilar duzene girinceye kadar 5dk dusunceye kadar beklerim diyorum

Sağlıcakla kavuş inşallah canım

Hayırlı haberler inşallah

Kızlar ben de 2 ekimde bebegime kavustum, normal dogum yapamadım. Genel anesteziyle sezeryanla dunyaya geldi, dogumdan bir gun once bogaz agrım oldugu icin zamanlama çok kötü oldu. Suan antibiyotik kullanıyorum. Sezeryan agrıları da baya zorluyor inş en kısa zamanda atlatırız

Sağlıcakla kavuş inşallah canım
Cok tesekkur ederim insallah
Hayırlı haberler inşallah
Insallah bir an once sabirsizlaniyorum bende.
Sabah 8 itibariyle sancilarim kesildi ama dr muayenesinde bebegin basinin biraz assagi indigini ogrendim ve rahim yumusamaya baslamis. istersen suni ile baslatabiliriz dedi ama ben bekleyelim dedim bakalim Allahim hayirlisiyla kolay bir dogum olur da bende kavustum yazabilirim.
Canim cok sevindim hayirli olsun saglikla buyusun insallah.bir ben kaldim desenize Rabbim sana da sifa versin bir an once iyilesirsin insallah

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Sizede çok geçmiş olsun bi an önce sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.

Merhaba arkadaşlar;

Belki tekrar yazamam diye ben de yazayım istedim. Maşallah benim bebiş de 40+1 de keyfi yerinde. Hala istediğim gibi doğum pozisyonu almış değil,sancı yok, açılma yok. Dün çatı muaynesi oldum. Bu muayne tetikleyebilir dediler ama ne su geldi ne de kanama ne de sancı.

Doktorum kararı bize bıraktı. Cumaya kadar gelmezse (40+3) sezeryanı düşünebiliriz dedi. Ben de sezeryan olmaya karar verdim. İşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Doğumdan sonraki süreçte de hepimiz paylaşım yapmaya devam edelim. Sizlerle buradan paylaşım yapmak kendimi iyi hissettiriyor.
Kendinize iyi bakın. Kalanlarımızın güzel haberlerini bekliyorum. :)

Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin yavrunuz

Dogum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün biz 1 aylık olduk gaz sancıları başladı uykusuz geceler yani Allah kolaylık versin hepimize

Dogum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün biz 1 aylık olduk gaz sancıları başladı uykusuz geceler yani Allah kolaylık versin hepimize
Bizimde bugün 40mız çıkıyo. Gaz sancısı için drnuz bişey verdimi. Biz nbl probiyotik drop kullanıyoruz. Ayrı bir gaz ilacı vermedi.

Kızlar sezeryandan sonra kanama 40 gün mü devam ediyordu? Sezeryan yapan arkadaslar kanamada azalma ne zaman oluyor ? Bir de sezeryan sonrası malesef kabızlık soz konusu , gaz çıkısları normal ama tuvalete henuz çıkamadım. Sizde durumlar nasıl?

Sezeryanda temizleme şansı olduğu için çok kanama olmuyor. Benim çok az geldi hatta hiö yoktu. Sonra ara ara geldi 20.gün o gelmelerde kesildi. Bugün 40sonrası kontrolum için gittim içerde sıvı gözüküyor arada kanama gelebilir korkma dedi doktorum. Kabızlık bende 15gündür mevcut aşırı derecede gazım var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…