Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Slm kızlar bat 27 aralık ama karnım çok fena sanki adet olucak da olamıyorum gibi belirti mi acaba bu ay klomen kullandım gobegimi çektirdim bo de inofolic combi kullanıyorum 4 yıldır bebeğim olmadi inşallah bu ay tutar

C animm hoşgeldin insallah tutmuştur benimde 2 yıla yakindir olmuyor Rabbim bizede nasip eder insallah

Arkadaşlar şimdi doktordan geliyorum rahmime baktı ve hamile olabilirsin dedi rahim kalınlığım 18mm. Bu ne demek bana bilgi verin ilk defa gittim çünkü

Arkadaşlar şimdi doktordan geliyorum rahmime baktı ve hamile olabilirsin dedi rahim kalınlığım 18mm. Bu ne demek bana bilgi verin ilk defa gittim çünkü

Canım BAT ne kadar var ? Yumurtlama ve sonrasında Rahim Gebelik için hazırlık yapıyor ve kalınlaşıyor. Eğer Döllenme olmaz ise adet oluyorsun. Döllenme olmuş ise gebelik olacak demek.

Canım BAT ne kadar var ? Yumurtlama ve sonrasında Rahim Gebelik için hazırlık yapıyor ve kalınlaşıyor. Eğer Döllenme olmaz ise adet oluyorsun. Döllenme olmuş ise gebelik olacak demek.
Canım bat 16 aralık doktor ihtimal yüksek dedi ama kan tahlili verdik daha belli değil bilmiyorum o yüzden. Stres yapmıycam diye hiç düşünmüyordum ama şimdi doktor öyle diyince ben iyice uçtum

Canım bat 16 aralık doktor ihtimal yüksek dedi ama kan tahlili verdik daha belli değil bilmiyorum o yüzden. Stres yapmıycam diye hiç düşünmüyordum ama şimdi doktor öyle diyince ben iyice uçtum

Anlayabiliyorum heyecanını, telaşını ..Hakkında hayırlısı..
Daha adetine 4 gün var eğer gebeysen kanda çıkar ama buna çok bel bağlama.
Gerçek bir gebelikten söz etmek için Kesenin varlığı ve rahme tutunmuş olması gerekiyor. Herşey için erken...
İnşallah güzel haberler alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…