- 28 Ağustos 2016
- 288
- 313
- 18
- 33
Amiiinnnn canım benimKuzumm Saolasin Allah kabul etsin Rabbim gonlumuzdekini tez zamanda nasip etsin insallah
Hadi insallah olmazsin cnmBenimde dun olmam gerkiyordu
Neden azaldi cnmInşallah canimda o ihtimal biraz azaldı ya açıkçası hastalansamda rahat etsem diye bekliyorum
Niye böyle diyosun kuzum ya umudunu yitirme. Hiç gecikiyor muydu böyleInşallah canimda o ihtimal biraz azaldı ya açıkçası hastalansamda rahat etsem diye bekliyorum
İnşallah birlikte moral buluruz canım benimmmSonucun insallah olumlu cikarda moral olur bizede :)
canim cok haklsn. Bana da bir doktor boyle yapti kimyasal gecrdm o ay. Meger adet oncesigmymis. O zaman da endometrium (rahim ic duvari) kalinlasiyor. Hatta oyle cok kalinlasmis ki parcalar dustu o ay adetimle.Doktora gittik tamam güzel hoş herşey. Ama rahim filmime bakıp kalınlaşma çok iyi hamilelik ihtimali yüksek demesi canımı sıktı biraz. Sonuçta bir doktor ve zaten gergin olduğumu görüyo böyle bişeyi emin olmadan söylemesi beni çok umutlandırdı ya olmazsa ben şimdi çok üzülürüm ya
Canım bilmiyorum İnan ki ne düşünsem onu da bilmiyorumcanim cok haklsn. Bana da bir doktor boyle yapti kimyasal gecrdm o ay. Meger adet oncesigmymis. O zaman da endometrium (rahim ic duvari) kalinlasiyor. Hatta oyle cok kalinlasmis ki parcalar dustu o ay adetimle.
Yok canım 3.gün gideceksin zaten hormon tahlilleri istiyor doktor sen muayene olurken rahiminden anlıyor durumu doktor ona göre bilgi veriyorkizlar selamlar, size bir sorum olucak.
adetin 3. günü doktora gitmeyi planliyorum ama ilk 2 gün kahverengi akinti seklinde oluyor, 3. gün asil adet görüyorum. buna göre 3. günü kanama basladiktan sonra mi sayicam? yoksa kahverengi akinti 1. gün mü doktora gitmek icin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?