noldu canım adetmi oldunKuzum insallah hamissindir benden bu ayda pes
Anlıyorum canım valla ne diyim bu aydan umutlu değilim ben ama doktor öyle diyince sevindim gerçekten acaba olur mu falan. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bakalım eğer olucaksa bana çok iyi bi Doğum günü hediyesi olucak 20 aralık Doğum günüm çünkü. Olmuycak sa da nasip inşallah.Anlayabiliyorum heyecanını, telaşını ..Hakkında hayırlısı..
Daha adetine 4 gün var eğer gebeysen kanda çıkar ama buna çok bel bağlama.
Gerçek bir gebelikten söz etmek için Kesenin varlığı ve rahme tutunmuş olması gerekiyor. Herşey için erken...
İnşallah güzel haberler alırsın...
yok canım ben daha yumurtlama dönemindeyim çatladımı onuda bilmiyorum perşembe 19 mm di yumurtamCanım sende durum ne adet mi oldun yoksa
Anlıyorum canım valla ne diyim bu aydan umutlu değilim ben ama doktor öyle diyince sevindim gerçekten acaba olur mu falan. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bakalım eğer olucaksa bana çok iyi bi Doğum günü hediyesi olucak 20 aralık Doğum günüm çünkü. Olmuycak sa da nasip inşallah.
Valla bilmiyorum iki saat sonra çıkacaktı ama mesai saati bitmiş oluyo yarın sabah bilgi alırım muhtemelen.Hadi bakalım inşallah, bu arada test sonucu ne zaman çıkacak.
Valla bilmiyorum iki saat sonra çıkacaktı ama mesai saati bitmiş oluyo yarın sabah bilgi alırım muhtemelen.
Smear testi de yaptı doktorum herhangi bi zararı varmıdır arkadaşlar beş gün sonra çıkıcak sonuç
Özel hastahaneye gittik canım bilmiyorum kitamam hadi hayırlısı sabırsızsın biliyorum.
Bu arada yaptırdğın bir hastane ise İnternet Sayfasında E-Labrotuarbölümü varsa oradan sonuc görüntüleyebiliyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?