- 11 Aralık 2016
- 52
- 18
- 3
- 36
cevabin icin tesekkür ederim canim, ama sormak istedigim kahverengi akinti basladigi andan itibaren mi 3. gün? yoksa kanama basladiktan sonraki 3. gün mü?Yok canım 3.gün gideceksin zaten hormon tahlilleri istiyor doktor sen muayene olurken rahiminden anlıyor durumu doktor ona göre bilgi veriyor
tamamdir canim onu merak etmistim, tesekkür ederim.Yani kahverengi akinti demek istedim rahim duvarı dökülmeye başlıyor
Canım kahvemsi leke olmaya başlayınca adet günün başlar ama kanaman artınca doktora gitmelisinkizlar selamlar, size bir sorum olucak.
adetin 3. günü doktora gitmeyi planliyorum ama ilk 2 gün kahverengi akinti seklinde oluyor, 3. gün asil adet görüyorum. buna göre 3. günü kanama basladiktan sonra mi sayicam? yoksa kahverengi akinti 1. gün mü doktora gitmek icin?
Sormamak ayıp değil canım öğrenmemek ayıp. Burada herkesin tecrübesinden faydalandığımız için şanslıyıztamamdir canim onu merak etmistim, tesekkür ederim.
cahillik basa bela (( :
doğru canım, teşekkürlerSormamak ayıp değil canım öğrenmemek ayıp. Burada herkesin tecrübesinden faydalandığımız için şanslıyız
Bakamıyorum İnternetten dosya numarası soruyo onu bilmiyorum ki elimde bi dosya yok
Yilmak yokkkkkk ugrasa devamKizlar yine husran yine kirmizilar ya
canim sonuclarini gorebldn miBen moral verecegimi pek sanmıyorum kuzumeşim iş yeri açtığı için verimli olmadı bu ayım ama tabi Rabbim ol dedi de neler olmadı ki
Oyle yapacagim cnm rahim filmi icin gun aldim belki bisey vardir o yuzden bebek olmuyordurYilmak yokkkkkk ugrasa devam
Rahim filmi icin zor agrili bisi diolar allah yardimcin olsun hbr et emiOyle yapacagim cnm rahim filmi icin gun aldim belki bisey vardir o yuzden bebek olmuyordur
Ederim cnm bende korkuyorum ama ne yapayim 1 yili gecti olmuyor yaRahim filmi icin zor agrili bisi diolar allah yardimcin olsun hbr et emi
ah canim bende ayni dertten yaniyorumm insallah bu ay hepimiz guzel sonuclar aliriz aranizda yeniyim sizinle olmak iyi gelicekKizlaaaaaar 2016 bitmeden yilin son suprizi bebisimizden olsun . bizlerde yeni yila hamile girelim. 4 yillik evliyim ve 20 aydir deniyoruz fakat hala sonuc alamadik. Umudumu hic tuketmeden her yeni aya yeni baslangic yapiyorum tipki bu ay gibi. Lutfeeeeeen aralik bizlere umut olsun herkes bebisine kavussun. Calismalara baslayacaklar gun sayanlar kür yapanlar buyrun birbirimize destek olalim
Insallah bir sonuc alirim hayirlisiyla korkunun ecele faydasi yok derlerKendinizi korkutmayin bende cekindim rahim.filmi cok kolay adet sancisi gibi oluyor ama herkes de degisiyormus oyle korkuyordum ki anlatamam kimseyi dinleme canim cekin rahat olmaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?