Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Yok canım 3.gün gideceksin zaten hormon tahlilleri istiyor doktor sen muayene olurken rahiminden anlıyor durumu doktor ona göre bilgi veriyor
cevabin icin tesekkür ederim canim, ama sormak istedigim kahverengi akinti basladigi andan itibaren mi 3. gün? yoksa kanama basladiktan sonraki 3. gün mü?

Canım kahvemsi leke olmaya başlayınca adet günün başlar ama kanaman artınca doktora gitmelisin

Kizlarrrrrr bnde varim bende ...... gecen ay kimyasal gebelik yasadim umudum bu ay

ah canim bende ayni dertten yaniyorumm insallah bu ay hepimiz guzel sonuclar aliriz aranizda yeniyim sizinle olmak iyi gelicek

Kendinizi korkutmayin bende cekindim rahim.filmi cok kolay adet sancisi gibi oluyor ama herkes de degisiyormus oyle korkuyordum ki anlatamam kimseyi dinleme canim cekin rahat olmaya bak

Kendinizi korkutmayin bende cekindim rahim.filmi cok kolay adet sancisi gibi oluyor ama herkes de degisiyormus oyle korkuyordum ki anlatamam kimseyi dinleme canim cekin rahat olmaya bak
Insallah bir sonuc alirim hayirlisiyla korkunun ecele faydasi yok derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…