Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

3 senedir cocugum olmuyor bende gittim onu felan cekindim bi skinti cikmadi bakalim esim ameliyat oldu onu bekliyoruz bakalim

Hamile olan arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim benden akıntı gelmeye başladı adetime 10 gün var iyiye işaret mi

Kızlar ben 5 aylık evliyim üstten görme olayı ne. Benm adetime 11 gün var be normalde geç olurum şimdi az kırmızılık geldi sonra kahvemsi sizce bu ne

Ben çocuk istemeye başlayalı ilk üç ay normal gelişti birliktelik ovülasyon günü falan bilmiyordum o yüzden olmadı sonra ovülasyon gününü hesapladım ama adetin ilk gününü sayarak hesaplamam gerekiyormuş ben adet olduğum günleri eksilterek hesapladım hep doktorum da yanlış olduğunu söyledi adetin ilk gününden itibaren saymam gerekiyormuş o yüzden artık bunu yapıcam hayırlısı inşallah bakalım. Herhangi bi sorun çıkmadı rahim duvarı kalınlaşmış gayet iyi dedi hamilelik olabilir dedi ama ben sanmıyorum. Artık düşünmek istemiyorum gerçekten kafam almıyo daha.

Gecirirmiki gerçi su an iyiyimde sabah resmen agliycaktim soğukkanlı böyle arttı acaba gecikmedenmi sen nasilsin kuzum naptin bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…