Sen neden cekmistin cnmİnsallah alirsin canim rahat ol aynen oyle:)
Hala aramadı doktorum bende bilmiyorum olursa olur nasip valla düşünmemeye çalışıyorum zaten düşünecek pek halim kalmadı çok kötü hastayımKusura bakma yeni girebiliyorum. Heralde sonucunu öğrenmişsindir.
Merak ettim
Daha öğrenemedim canım ya doktor aramadı hala bende hastayım yatıyorum evde öylececanim sonuclarini gorebldn mi
Canım korkma ya inşallah iyi geçer dün bende gittim smear testi yaptı canım yanmadı hiç inşallah Seninde canın yanmazOyle yapacagim cnm rahim filmi icin gun aldim belki bisey vardir o yuzden bebek olmuyordur
Hala aramadı doktorum bende bilmiyorum olursa olur nasip valla düşünmemeye çalışıyorum zaten düşünecek pek halim kalmadı çok kötü hastayımgrip olmuşum
Bende aynı durumKizlar yine husran yine kirmizilar ya
Ne olacak boyle cnm ya her ay ayni oluyorCanım korkma ya inşallah iyi geçer dün bende gittim smear testi yaptı canım yanmadı hiç inşallah Seninde canın yanmaz
Ne olacak boyle cnm ya her ay ayni oluyorCanım korkma ya inşallah iyi geçer dün bende gittim smear testi yaptı canım yanmadı hiç inşallah Seninde canın yanmaz
Sağol canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Hadi Hayırlısı canım...
Ay canım ya bilirim o sancıyı bende çok sancılı dönemler geçirdim zor gerçekten ama üzülme geçer yaPek iyi degilim canimcim sancim var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?