Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Hayirlisi olsun cnm olur insallah

Gecirirmiki gerçi su an iyiyimde sabah resmen agliycaktim soğukkanlı böyle arttı acaba gecikmedenmi sen nasilsin kuzum naptin bakalim
Çok şükür bende iyiyim canım benim. Çok fena grip olmuşum yatıyorum İnan ki. Doktor da aramadı hala sonuçlarımı öğrenemedim eşimde boşver zaten ilerleyen saatlerde öğreniriz canını sıkma diyince bende biraz rahatlarım sağolsun çok destek oluyo gerçekten. O olmasa ben hiç kendimi toplayamam

Arkadaşlar hcg değerim 69 çıktı ama bat a daha bir gün var sizce sorun yoktur değil mi ? Yani normal mi çok düşük sanki ilk defa oluyo çünkü çok bilgim Yok doktora da sevinçten sormak aklıma gelmedi

Arkadaşlar hcg değerim 69 çıktı ama bat a daha bir gün var sizce sorun yoktur değil mi ? Yani normal mi çok düşük sanki ilk defa oluyo çünkü çok bilgim Yok doktora da sevinçten sormak aklıma gelmedi
canım hiç endiselenme bence gayet iyi değerin yarın tekrar edicekmisin artışı görmek için

Hadi gözün aydın sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inş.. degerin çok ii bence 2 günde tekrarlarsan değerinin artişini görürsün iyi düşün duanı et aklına kötü şeyler getirme olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…