Hayirlisi olsun cnm olur insallahBen çocuk istemeye başlayalı ilk üç ay normal gelişti birliktelik ovülasyon günü falan bilmiyordum o yüzden olmadı sonra ovülasyon gününü hesapladım ama adetin ilk gününü sayarak hesaplamam gerekiyormuş ben adet olduğum günleri eksilterek hesapladım hep doktorum da yanlış olduğunu söyledi adetin ilk gününden itibaren saymam gerekiyormuş o yüzden artık bunu yapıcam hayırlısı inşallah bakalım. Herhangi bi sorun çıkmadı rahim duvarı kalınlaşmış gayet iyi dedi hamilelik olabilir dedi ama ben sanmıyorum. Artık düşünmek istemiyorum gerçekten kafam almıyo daha.
Çok şükür bende iyiyim canım benim. Çok fena grip olmuşum yatıyorum İnan ki. Doktor da aramadı hala sonuçlarımı öğrenemedim eşimde boşver zaten ilerleyen saatlerde öğreniriz canını sıkma diyince bende biraz rahatlarım sağolsun çok destek oluyo gerçekten. O olmasa ben hiç kendimi toplayamamGecirirmiki gerçi su an iyiyimde sabah resmen agliycaktim soğukkanlı böyle arttı acaba gecikmedenmi sen nasilsin kuzum naptin bakalim
İnşallah kuzumHayirlisi olsun cnm olur insallah
Maşallah canım gözünüz aydın Allah sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşallahArkadaşlarrrrrrdoktorum aradı az önce kan değerim 69 çıkmış gebeymişimmmmmmm nasılll mutluyum anlatamam inşallah sizlere de nasip olurrr
Çok tebrik ederim canımm ne mutlu sana. Darısı başımıza bakalım..Arkadaşlarrrrrrdoktorum aradı az önce kan değerim 69 çıkmış gebeymişimmmmmmm nasılll mutluyum anlatamam inşallah sizlere de nasip olurrr
gozunuz aydiiiiin rabbim sagliklica kucaginiza almayi nasip etsinnn insallaaah bizlere de dua edinnnArkadaşlarrrrrrdoktorum aradı az önce kan değerim 69 çıkmış gebeymişimmmmmmm nasılll mutluyum anlatamam inşallah sizlere de nasip olurrr
Amin canım inşallah dualarım sizlerle artıkMaşallah canım gözünüz aydın Allah sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahÇok tebrik ederim canımm ne mutlu sana. Darısı başımıza bakalım..
Ediyorum arkadaşlar İnan'ın hiç kimseyi unutmadım burda dualarımda şimdi ben anne adayı olduğumu öğrendim inşallah sizlere de en kısa zamanlarda nasip olsungozunuz aydiiiiin rabbim sagliklica kucaginiza almayi nasip etsinnn insallaaah bizlere de dua edinnn
Tebrik ederim cnm cok mutlu oldum insallah hayirlisiyla kocaginada alirsinArkadaşlarrrrrrdoktorum aradı az önce kan değerim 69 çıkmış gebeymişimmmmmmm nasılll mutluyum anlatamam inşallah sizlere de nasip olurrr
canım hiç endiselenme bence gayet iyi değerin yarın tekrar edicekmisin artışı görmek içinArkadaşlar hcg değerim 69 çıktı ama bat a daha bir gün var sizce sorun yoktur değil mi ? Yani normal mi çok düşük sankiilk defa oluyo çünkü çok bilgim Yok doktora da sevinçten sormak aklıma gelmedi
Çok teşekkür ederim canım benimTebrik ederim cnm cok mutlu oldum insallah hayirlisiyla kocaginada alirsin
Bizede dua et cnmÇok teşekkür ederim canım benim
Ediyorum etmez olur muyum hepimiz için defalarca dua ettim şimdi sizin için dua etmeye devam edicem merak etmeyin sizBizede dua et cnm
Hadi gözün aydın sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inş.. degerin çok ii bence 2 günde tekrarlarsan değerinin artişini görürsün iyi düşün duanı et aklına kötü şeyler getirme olur mu :)Arkadaşlar hcg değerim 69 çıktı ama bat a daha bir gün var sizce sorun yoktur değil mi ? Yani normal mi çok düşük sankiilk defa oluyo çünkü çok bilgim Yok doktora da sevinçten sormak aklıma gelmedi
Sagol cnm allah razi olsun sende kendine dikkat et doktora gitmeyi ihmal etmeEdiyorum etmez olur muyum hepimiz için defalarca dua ettim şimdi sizin için dua etmeye devam edicem merak etmeyin siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?