- 28 Ağustos 2016
- 288
- 313
- 18
- 33
Teşekkür ederim canım. Ben idrar testi falan hiç yaptırmadım. Folik asitim bitmişti beşinci ayıma girmiştim çocuk düşüneli içimi de rahatlatmak maksadıyla pazartesi doktora gittim. Muayene etti smear tahlili yaptı günümün yaklaştığını söylemiştim rahim duvarı kalınlığım 18mm çıkınca kan testini istedi yüksek ihtimalle hamilelik olabilir dedi dün arayıp güzel haberi verdi b-hcg sonucum da 69 çıkmış . Öyle işte canım başka tahlil falan hiç yaptırmadım çok şükür.merhaba :) oncelikle tebrik ederm. Saglikla kucagnza almak nasip olsun insallah.
Idrardan once direkt kan testine mi gittnz ve bhcg degerinizi paylasablr msnz
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah Rabbim sana da nasip etsin en kısa zamandaInşallah kuzum ya var ya nasıl sevindim tıpkı kendimin olmuş gibi masallah masallah
Kızlar Nasıl durumlar
Slm kimse yok gerçekten nerde kızlarBuraya kimse bakmıyor artık arkadaşlar nerelerdesiniz
Aynen kimsecikler yazmiyor artik bebis nasil canim hamilelik nasil gidiyorÖyle vallahi unutuldu galiba topigimiz
İyi çok şükür canım bugün keseyi gördük içimiz daha rahat ettiAynen kimsecikler yazmiyor artik bebis nasil canim hamilelik nasil gidiyor
bende ayni durumdayimmmmmm .s 7 gun var ve adet belirtilerim varrrr malesefkızlaaarrrr hiç bir belirti yok 6 günüm kaldı adete aralık olmadı 2017 inş bebeişimi bana getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?