Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Canim hayirli olsun ozaman :) saglicakla kucagina almak nasip olsun. benimde 4.ayim bu ay insallah bizede nasip olur :)

bende 1 buçuk yıllık evlyim kızlar 4 aydır deniyorum olmadı biliyorum çok erken ama insan dayanamıyor işte çok yanlış düşünmüşüm hemen hamile kalınır sanıyordum

bende 1 buçuk yıllık evlyim kızlar 4 aydır deniyorum olmadı biliyorum çok erken ama insan dayanamıyor işte çok yanlış düşünmüşüm hemen hamile kalınır sanıyordum

aynen canim bende cok basit kolay hamile kaliniyor sanmistim ama yok :) bende bir yillik evliyim 3 aydir deniyoruz bu ay daha adetime var

Canım ben adetimden 5gün önce ögrendim doktora gitmiştim kan testi vermişti orda çıktı hemen

Kızlar benimde yumurtlama dönemim deniyoruz bie haftadir insallah beninde bebisim olur ya

Aynen öyle canım ben evlendiğim zaman asla çocuk düşünmüyodum 2 sene falan doğum kontrol hapı kullanıyodum 1 gün içmedim ce 6 aylık evliyken hamile kaldım çok şükür 1 tane oğlum var ikincide öyle hemen olur die ara verdim 4 yıldır tedavi oluyorum ama sonuç hüsran Rabbim ne zaman verirse canım

hiç bir sorun yok ama allah kısmet etmiyor

Allahım nolur sen isteyen herkese nasip et.. bu ay inşallah gebe kalırız kızlar. ben de kafaya takıyorum çok . kasıklarım belim ağrıyor hatta bugun daha fazla ağryor. adetime 1 hafta var. hüsran olmak istemiyorum

Aynen öyle Allah ne zaman nasip ederse o zaman canım ben akdeniz anemisiyim bekarken bana doktorlar senin çocuğun olmaz hep diyolardı ama çok şükür oldu canım
benim allaha şükür hiç bir sorunum yok hiç ilaçla korunmadım 4 ay oldu tık yok vucüt alışmadı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…