Canim hayirli olsun ozaman :) saglicakla kucagina almak nasip olsun. benimde 4.ayim bu ay insallah bizede nasip olur :)Canım ben daha yeni hamileyim ve yumurtlama günümde olmadı bu beşinci ayım ve çok şükür hamile kaldım. Çocuk istiyorsanız lütfen stres yapmayın bu gerçekten çok etkiliyor bu ay hiç düşünmedim bişey kafama takmadım oluruna bıraktım Allah nasip etti çok şükür. Lütfen stres yapmayın ve kafanıza takmayın. Allah ol der ve olur illaki ovülasyon günleri de önemli ama nasip o güne bakmıyo bence. Ne zaman yazılmışsa o zaman
bende 1 buçuk yıllık evlyim kızlar 4 aydır deniyorum olmadı biliyorum çok erken ama insan dayanamıyor işte çok yanlış düşünmüşüm hemen hamile kalınır sanıyordum
Canım ben adetimden 5gün önce ögrendim doktora gitmiştim kan testi vermişti orda çıktı hemenCanim bende 1 yildir dusunuyorum ve deniyorum ilk aylar hjc takmadim olmadi sonra taktim kafama yine olmadi ben hayati akisina birakmisken doktorum umutlandirdi ultrasonda birsey gordu galiba bebek dedi kan testi yapti yine aklimi karistirdi ama simdi esim gidiyor kontrole adetin kac gun gecince test yaptin cnm
Sağol canım teşekkür ederimCanımm tebrik ederim, cok sevindim,sağlıkla kucağına al bebisini inşallahhh :)
İnşallah canım herşeyin hayırlısıCanim hayirli olsun ozaman :) saglicakla kucagina almak nasip olsun. benimde 4.ayim bu ay insallah bizede nasip olur :)
Aynen öyle canım ben evlendiğim zaman asla çocuk düşünmüyodum 2 sene falan doğum kontrol hapı kullanıyodum 1 gün içmedim ce 6 aylık evliyken hamile kaldım çok şükür 1 tane oğlum var ikincide öyle hemen olur die ara verdim 4 yıldır tedavi oluyorum ama sonuç hüsran Rabbim ne zaman verirse canımbende 1 buçuk yıllık evlyim kızlar 4 aydır deniyorum olmadı biliyorum çok erken ama insan dayanamıyor işte çok yanlış düşünmüşüm hemen hamile kalınır sanıyordum
hiç bir sorun yok ama allah kısmet etmiyorAynen öyle canım ben evlendiğim zaman asla çocuk düşünmüyodum 2 sene falan doğum kontrol hapı kullanıyodum 1 gün içmedim ce 6 aylık evliyken hamile kaldım çok şükür 1 tane oğlum var ikincide öyle hemen olur die ara verdim 4 yıldır tedavi oluyorum ama sonuç hüsran Rabbim ne zaman verirse canım
Aynen öyle Allah ne zaman nasip ederse o zaman canım ben akdeniz anemisiyim bekarken bana doktorlar senin çocuğun olmaz hep diyolardı ama çok şükür oldu canımhiç bir sorun yok ama allah kısmet etmiyor
benim allaha şükür hiç bir sorunum yok hiç ilaçla korunmadım 4 ay oldu tık yok vucüt alışmadı galibaAynen öyle Allah ne zaman nasip ederse o zaman canım ben akdeniz anemisiyim bekarken bana doktorlar senin çocuğun olmaz hep diyolardı ama çok şükür oldu canım
Çoookk teşekkür ederim canım benim darısı inşallah sana ve burda bebek isteyen herkesin başına inşllahMelissaihsn06 Ayy kuzummm tebrik ederim çok sevindim ya Allah nazarlardan saklasin sizi sağlıkla kucağına almak nasip olsun bebeğim
merhaba :) oncelikle tebrik ederm. Saglikla kucagnza almak nasip olsun insallah.Canım ben adetimden 5gün önce ögrendim doktora gitmiştim kan testi vermişti orda çıktı hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?