Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Merhaba benimde bat 30 Aralık sarı akintim var ilk defa bugün günlük pedde gördüm kasıkta ani hareketlerde saniyelik sancı oluyor birde üşüyorum o kadar inşallah hamileyizdir

Benim de bata 2 gün kaldı. Göğüs uçlarıma dokunamıyorum , kasıklarımda ağrı var zaten kaç gündür . Bugun de adet oldum sandım lavaboya gittim çok açık renkli renksiz denebilecek sulu Bi akıntım olmuş . Bekliyorum bakalım da adet mi olucam acaba yaaa

Benim de beş gün var, her sabah testimi yapıyorum, henüz ikinci çizgi yok, napalım... beklemedeyim bakalım işallah süprizim olur da hemen paylaşırımm

Yerleşme kanaması diyorlar ya belki de odur, hadi inşallah :)

Benim bat 31 aralik adet olmaSsam ogun test yapacam sogan kuru yapiyorum 12.gunum bu ay ilk defa kasiklarimda agri hissettim bakalim hayirlisi artik

kızlar bugun sabah uyandım midem çok bulanıyordu. kahvaltıda yumurta kokusu çok rahatsız etti özellikle. hala bulanmaya devam ediyor. ya midemi üşüttüm. ya da bebiş var. bat 24 aralık

Merhaba benimde bat 30 Aralık sarı akintim var ilk defa bugün günlük pedde gördüm kasıkta ani hareketlerde saniyelik sancı oluyor birde üşüyorum o kadar inşallah hamileyizdir
tatlım aynı akıntı bende de var. bakalım inşallah hamileyizdir

Bata kaldı 4 gün, bu sabah çişiyle de bir test ama yok bişi, bazen çok dikkatli bakınca sanki hayalet çizgi varmış gibi geliyo sora yokmuş gibi geliyo, sanırım görmek istediğimden artık heryerde çizgi görüyom

Eklentiler

• IMG_1292.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar adetime daha 10 gun var ama goguslerim cok sizliyor bide cok yaniyor sizde boyle bisey oldumu

Tekrat test denedinizmi sanki.idrari fazla.koymussunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…