- 19 Aralık 2016
- 635
- 463
- 18
Merhaba benimde bat 30 Aralık sarı akintim var ilk defa bugün günlük pedde gördüm kasıkta ani hareketlerde saniyelik sancı oluyor birde üşüyorum o kadar inşallah hamileyizdir
Offf ya hiçbir his yok belirti yok ne bileyim insan çok istiyorİnşallahhhhh
5 gün daha varmış canım inşallah hepimiz hamiş oluruz bu ayyyBenim de beş gün var, her sabah testimi yapıyorum, henüz ikinci çizgi yok, napalım... beklemedeyim bakalım işallah süprizim olur da hemen paylaşırımm
İnşallah:)5 gün daha varmış canım inşallah hepimiz hamiş oluruz bu ayyy
Benim de bata 2 gün kaldı. Göğüs uçlarıma dokunamıyorum , kasıklarımda ağrı var zaten kaç gündür . Bugun de adet oldum sandım lavaboya gittim çok açık renkli renksiz denebilecek sulu Bi akıntım olmuş . Bekliyorum bakalım da adet mi olucam acaba yaaa
tatlım aynı akıntı bende de var. bakalım inşallah hamileyizdirMerhaba benimde bat 30 Aralık sarı akintim var ilk defa bugün günlük pedde gördüm kasıkta ani hareketlerde saniyelik sancı oluyor birde üşüyorum o kadar inşallah hamileyizdir
Senin bat yakinmis canım adet ağrısı gibi sancı falan yok mitatlım aynı akıntı bende de var. bakalım inşallah hamileyizdir
var canım kasıklarım batıyor sürekli , göğüs uçlarıma dokunamıyorum 1 haftadır ağrıyor ama özellikle 2 gündür çok acıyor.Senin bat yakinmis canım adet ağrısı gibi sancı falan yok mi
Tekrat test denedinizmi sanki.idrari fazla.koymussunuzBata kaldı 4 gün, bu sabah çişiyle de bir test ama yok bişi, bazen çok dikkatli bakınca sanki hayalet çizgi varmış gibi geliyo sora yokmuş gibi geliyo, sanırım görmek istediğimden artık heryerde çizgi görüyo
Test yaptinizmi merak etrim bat yakinmis sanirimvar canım kasıklarım batıyor sürekli , göğüs uçlarıma dokunamıyorum 1 haftadır ağrıyor ama özellikle 2 gündür çok acıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?