Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Cok sukur canim sadece duzensizlik var adetim gunu gunune olmuyor 2 veya 3 gunluk gecikmeli oluyor haliyle yumurtlama tarihini tutturamiyorum bizde akışına biraktik artik
Normal ki 2 3 gün gecikme cnm aynen akışına bırak kafanı dağıtacak bişeler bul orgu ör mesela acayip ise yarıo

İyi geceler kızlar bişe sorucam yumurtlama günlerinde her gün mü ilişkiye giriyorsunuz gün aşırımı

İyi geceler kızlar :) bata az kaldı geçen gün duştan çıktım kurulanrken kahverengi bi leke gördüm az bşy snrası yok öyle kaldı az önce de duştn çıktım otururken durduk yere sol kasık birden sızlamaya başladı içten içten durdu yine başladı çok uzun sürmedi şüphelerim git gide artıyo heveslendryorum kndmi galiba

Geçmiş olsun ne desem bilmiorum ki hiç ole bişe gelmedi başıma ama aynı şeyleri söyleyenleri okumuştum burda istersen bi test yap inş hamilesindir

Geçmiş olsun ne desem bilmiorum ki hiç ole bişe gelmedi başıma ama aynı şeyleri söyleyenleri okumuştum burda istersen bi test yap inş hamilesindir
Muayene oluyorum kist filan bşy yok gayet temiz hepsi inş öyledr ama 4-5 gün kldı bklym dyrm bide normalde 1 hfta önceden göğüslerim ağrır dokunamam bile şimdi öyle bşy yok sadece kasıklrda bi baskı var ümitlensem mi

Vallahi cnm bende senin gibi aynı durumdayım adete 5 gün var ilk defa göğüslerim agrio bugün de sol kasıgım çok batıo yuruyemedim sanki bişe çekio gibi hissettim ama çok hayal kırıklığı yaşadığım için umitlenmiorum ama senin gibi lekem gelse kesin yapardım istersen test yap en kesin çözüm gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…