Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Tabii sorabilirsin
Adet olmama 6 gün var ve ben hayatımda ilk defa oluo göğüs uçlarım çok agrio sizlio Kasıklarımda da batma oluo kendimi huzursuz ve sis hissediorum belim kirilacak gibi agrio adet olmadan bel ağrım olurdu ama ilk defa göğüsum agrio hamilelik belirtisi olabilir mi umudum yok ama aklıma da gelmio deil

Kac aydir babek istiyorsu

Geçmiş olsun C animm aslında belirtilere takmamak lazım beklemediğim bir anda hamile kalmıştım o zaman belirti falan pek anlamiyordum tabi şimdi ise en ufak birseyden acaba hamilemiyim diye düşünüyorum isin en sıkıntılı tarafida bu zaten sürekli belirti aramak

Aynen cnm o yüzden diorum yaa umitlenmek istemiorum die psikolojik olabilir die dusunmemeye çalışıorum hatta göğüs ağrım bile psikolojik dedim elimle bastırdım agriyinca yok bu gerçek ağrı dedim yani :)

Umutsuzlaniyor insan ama yinede o kucuk el ve ayak dusununce geri fuzeliyosun.Ya benim oglum artik cok istiyo kardes bendeee yasimda geciyor
Aynen cnm... inş oglusuna hayırlı kardes sana hayırlı evlat kısa zamanda gelir :)

Ne biliyim aradan uzun zaman gecince sanki biraz zor olur gibi geliyor bana hatta esim adak adamış çocuğumuz olsun diye insallah hepimize bu ayda nasip olur .

Ne biliyim aradan uzun zaman gecince sanki biraz zor olur gibi geliyor bana hatta esim adak adamış çocuğumuz olsun diye insallah hepimize bu ayda nasip olur .
Amin inş.. ole düşünme sakin ilk gebeliğin olmuş çok şükür sıkıntın yok neden olmasın ki olumsuz düşünme vücut kendini ona göre hazirliomus

Cok sukur canim sadece duzensizlik var adetim gunu gunune olmuyor 2 veya 3 gunluk gecikmeli oluyor haliyle yumurtlama tarihini tutturamiyorum bizde akışına biraktik artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…