- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
Çok şükür iim cnmIyiyim şükür canim sen
Aynı klasik şeyleri yapmakla geçti cnm senin nasıl geçtiNasıl geçti günün
Aynn cnm aynı durumdaymışız o da dha yeni oldu bi kç gün oldu leke tırnak kdr bşy bde hiç olmazdı yni denerm bn kndimi çok korkarm kandan filan, erkn dye yapmk istemyrm 3 gün önce yptım negatf çıktı erkn yaptm sanırım bde ucuz testlerdendiVallahi cnm bende senin gibi aynı durumdayım adete 5 gün var ilk defa göğüslerim agrio bugün de sol kasıgım çok batıo yuruyemedim sanki bişe çekio gibi hissettim ama çok hayal kırıklığı yaşadığım için umitlenmiorum ama senin gibi lekem gelse kesin yapardım istersen test yap en kesin çözüm gibi geldi bana
Ozaman bekle biraz daha yine yap belki geç dollenmeysede cikmayabiliomus idrarda ole duymuştum hakkına hayırlısı inş hamilesindirAynn cnm aynı durumdaymışız o da dha yeni oldu bi kç gün oldu leke tırnak kdr bşy bde hiç olmazdı yni denerm bn kndimi çok korkarm kandan filan, erkn dye yapmk istemyrm 3 gün önce yptım negatf çıktı erkn yaptm sanırım bde ucuz testlerdendi
Evde oturmak kadar sıkıcı hiç bişe yok yaaBenimde öyle canim
İnş Allah tüm isteyenlere versin cnm darısı bizlerinde başına olsun artık :)Ozaman bekle biraz daha yine yap belki geç dollenmeysede cikmayabiliomus idrarda ole duymuştum hakkına hayırlısı inş hamilesindir
Amin inş ne zamandan beri istiosun bebek ilk mi ?İnş Allah tüm isteyenlere versin cnm darısı bizlerinde başına olsun artık :)
Aynen cnm en azından kafanı dağıtacak bişe buluo sun ama evde olmuoAynen öyle çalışırken iyiydi ya
7 ay oldu evleneli o zamandn beri deniyorz işte. Snn ne kdr olduAmin inş ne zamandan beri istiosun bebek ilk mi ?
Daha çok yenisin stres yapma sakin dusunmemeye çalıs ben 3 yıllik evliyim 15 aydan beri dusunuoruz cnm7 ay oldu evleneli o zamandn beri deniyorz işte. Snn ne kdr oldu
Hg :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?