- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
AminnnInşallah Rabbim gönlüne göre versin :)
Canim merhaba kuru denemedim ama adetimizde bazen mevsimsel farkliliklar olabiliyor belkide ondandirGunaydin bayanlar.ben cuma adet oldum 3 gun adam akilli geldi sonra birden azaldi az az geliyor hala bazen hic gelmiyor..normalde 7 gun surer yogun sekilde.bide uc gundur sag yumurtaligimda agri var dalak sismesi nasi agrirsa oyle agriyor.balon var sanki orda incir kurunu havuclu olani deniyorum ilk defa bu ay adetn ilk gununden beri.yumurtlamam bu kadar erken baslams olabilir mi bu kürü deneyip yan etkisi olan veya erken yumurtlayan var mi daha adetm tam bitmedi bile
Canim mevsimsel olabilir benceHatta suan da bile pedime baktım 2 damla tek 3. Günü çok şaşkınım ben ya
Ilk bi yil deniyosun sonra doktora tatlimAralık ayı uğurlu ve verimli olsun hepimize:) İlk defa deneyeceğiz biz. Benim sorum öncesinde doktora gidip kontrol test vs. yaptırmama gerek var mı. 1 aydır folik asit alıyorum. Sizin fikriniz nedir bu konuda?
Canim mevsimsel olabilir bence
Yeni daha 1 yili gecmeden teshis koyulmuyor brkle bende folik kullaniyorum olmazsa gidersin soyle 4-5 ay gecsin rahmin bile hamilelige hazirlanis suresi var canimAralık ayı uğurlu ve verimli olsun hepimize:) İlk defa deneyeceğiz biz. Benim sorum öncesinde doktora gidip kontrol test vs. yaptırmama gerek var mı. 1 aydır folik asit alıyorum. Sizin fikriniz nedir bu konuda?
İyi geceler iim sen nasılsın :)Iyi geceler kizlar nasılsınız bakalim
Sen 2. gebelik istiodun demi cnm yanlış hatirlamiosam ?Bende iyiyim canim :)
iyiyim canım sen nasılsınIyi geceler kizlar nasılsınız bakalim
İnş cnm bişe sorabilirmiyim peki ?Evet canim nasipse insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?