teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırızhadi bakalım iyi haberlerini alırız insallah :)
evet canım benimde ilk 2 düşükten sonra testler sonucu çıktı bu sorun ama son 3 gebeliğimde hem hergün iğne oluyordum hem de hergün kan sulandırıcı hap içiyordum ama yine de nasip olmadı malesefMerhaba duru bi tanıdığım sanırım bu nedenden dolayı hamile kalınca göbeğine iğne yapıyodu hergün düşmemesi için
geçmiş olsun canım inşallah rabbim sana da bana da isteyen herkese nasip eder bir an önceBnde 1 senedir düşünüyoruz ama bu 1 seneyi dolu dolu değerlediremedik yaram çıktı yaktırdım bazı aylar sistit oldum derken aksadı inş bu ay olur
amin inşallah tatlımUmutsuzluğa kapılma sen yinede cnm Allahım isteyen herkese nasip eder inş
aaa kızzz naber canım sen de mi burdasın2 yıllık evliyim ilk günden bu yana istiyoruz bir tane dusugum var o gün bu gündür bekliyoruz
ben de ben de
valla iyi diyim iyi olsun başta yazdığım gibi yine bana dr yolları gözüktü...sen neler yapıyorsunBurdayim canim iyiyim sukur sen nasilsin :)
ya çok fazla giremiyorum son zamanlarda hep bakıyorum ama yazamıyorum...bu ayın 28 in de gidicem ama Bolu ya dr histeroskopi istemesini rica edicem bakalım kabul edip isterse bir baksın bakalım alttan muayene ile gözükmeyen herhangi bir sorun var mıAz once diger topicten melissa ile konusuyoduk kimse kalmadi burda bizden başka diye nasipse seninle konuşmakta varmış ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?