inşallah güzel haberi alırsın canım bende 14 aylık evliyim18 aylık evliyim 4 -5 aydır nerdeyse korunmuyoruz.cok istiyoruz bebeğimiz olsun. Hepimize kısmet olsun dualar edelim birbirimize.
Aminnnn hepimiz.inşallah güzel haberi alırsın canım bende 14 aylık evliyim
Merhaba canım iyiyim çok şükür çalışıyorum ve günlerin bir an önce gecmesını istiyorum sen nasılsın ?Kızlarrr meraba nasılsınız???
Merhaba canım iyiyim çok şükür çalışıyorum ve günlerin bir an önce gecmesını istiyorum sen nasılsın ?
benim 22si salı günü canım senin ne zamanAynen bende geçmesini bekliyom senin gibi test yaptırmak için
benim 22si salı günü canım senin ne zaman
hımm anladım canım olabılır benımde ılk aklıma o geldı okuyunca,inşallah güzel haberi tez zamanda alırsınBenim durum farklı canım adetim salı günü iki gün gecikmeli geldi az leke seklinde geldi yerleşme oldgnu düşünüom
hımm anladım canım olabılır benımde ılk aklıma o geldı okuyunca,inşallah güzel haberi tez zamanda alırsın
moralini bozma bence onun olma olasılıgı ne kadar varsa hamıle olma olasılıgında bi o kadar var dimi bide öyle düşün,sen içini ferah tut bence yakında doktora gidersin sıkıntı yapma şüphen de ortadan kalkar iyi düşün iyi olsunİnşallah bi konu açtım olumsuz yorum yaptılar moralim bozuk kist olabilir dediler şuan ağlayacam nerdeyse hevesim kırıldı
moralini bozma bence onun olma olasılıgı ne kadar varsa hamıle olma olasılıgında bi o kadar var dimi bide öyle düşün,sen içini ferah tut bence yakında doktora gidersin sıkıntı yapma şüphen de ortadan kalkar iyi düşün iyi olsun
Bende çikolata kistleriyle tüp bebek yaptırmıştım 2 seneyi geçti evleneli yeterki olsun tüp bebek olsn diyodum olmadı malesf ama benm kistler iki yumurtaliklarimdaydi ve büyüktü eğer senin tek taraftaysa doğal yolla olma şansın dha yüksek cnm Rabbim hepimizin dualarını en kısa zamanda kabul etsin inşallahİnşallah canım tabi hersey rabbimden bnde 11 aydır istiyorum olmadı aşıla yaptırdım tutmadı çikolata kistlerim var doktorlar tüp bebek deneyelim dediler bende bu ay normal deneyim dedim umut işte bakalım olmazda aralıkda hastalanırsam son çare tüp bebek artık
insallah canımGidicem zaten haftaya gidip kan tahlili verip muayene olacam inşallah temizimdir inşallah bebeğim vardırsağol canımm Allah senden razı olsun
HB :)Hoşgeldiniz hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?