Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

hımm anladım canım olabılır benımde ılk aklıma o geldı okuyunca,inşallah güzel haberi tez zamanda alırsın

İnşallah bi konu açtım olumsuz yorum yaptılar moralim bozuk kist olabilir dediler şuan ağlayacam nerdeyse hevesim kırıldı

İnşallah bi konu açtım olumsuz yorum yaptılar moralim bozuk kist olabilir dediler şuan ağlayacam nerdeyse hevesim kırıldı
moralini bozma bence onun olma olasılıgı ne kadar varsa hamıle olma olasılıgında bi o kadar var dimi bide öyle düşün,sen içini ferah tut bence yakında doktora gidersin sıkıntı yapma şüphen de ortadan kalkar iyi düşün iyi olsun

Gidicem zaten haftaya gidip kan tahlili verip muayene olacam inşallah temizimdir inşallah bebeğim vardır sağol canımm Allah senden razı olsun

Bende çikolata kistleriyle tüp bebek yaptırmıştım 2 seneyi geçti evleneli yeterki olsun tüp bebek olsn diyodum olmadı malesf ama benm kistler iki yumurtaliklarimdaydi ve büyüktü eğer senin tek taraftaysa doğal yolla olma şansın dha yüksek cnm Rabbim hepimizin dualarını en kısa zamanda kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…