Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Hoşbulduk canım Gerci benim doğal yollarla olması zor gibi görünüyor ama umut işte inşallah sizlerin olurr en kısa zamanda
hiç öyle düşünme pozitif ol...bak bende normal yollarla gebe kalıyorum ama düşüyor bir de 1 senedir regl olamamaya başladım.Rabbim hayırlısını versin...ummadığın anda bir anda gelir inşallah bebişin...kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin ne zamandır istiyorsunuz

İnşallah canım tabi hersey rabbimden bnde 11 aydır istiyorum olmadı aşıla yaptırdım tutmadı çikolata kistlerim var doktorlar tüp bebek deneyelim dediler bende bu ay normal deneyim dedim umut işte bakalım olmazda aralıkda hastalanırsam son çare tüp bebek artık

Günaydın hanımlar ben de varım aranıza katılmak isteyen 2 yildir anne olamayan

Kızlar selamlar bende 1.5 senedir evliyim ve 4 aydır hamile kalmak istiyorum.ben ilk Aydan kalacağımı sanmıştım fakat yanılmışım.. bu ayda bekliyordum her ay ki gibi ama olmadı. İnsanın hamile olacağını bekleyince adet olmasının bu kadar manen acı vereceğini bilmezdim.resmen cok uzuluyorsun o an yasayanlar bilir zaten.ozellikte benim icin heyecanla isteyenlerAma hergecen ay olumsuz bile ciksa yaptigim testler, bu beni üzsede hemen geciyo ve sonra guclendiriyo yinede herşey Allahtan ya kısmet deyip. Bekleyecegiz.

Selam kızlar bende varım benim bat 3 aralık inş. Hamile haberi alırım. Allahtan umut kesilmez. yeni yıla isteyen herkes sağlıklı bir hamilelikle girsin.

18 aylık evliyim 4 -5 aydır nerdeyse korunmuyoruz.cok istiyoruz bebeğimiz olsun. Hepimize kısmet olsun dualar edelim birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…