- 28 Ağustos 2016
- 288
- 313
- 18
- 33
iyi geceler kuzum...Arkadaşlar ben ütü yapıyodum yazamadım fazlaçok yoruldum artık yatıyorum ii geceler hepinize
aynen ya başka topicte herkes ya da işler güçlerDiğerlerinin sesi çıkmıyor pek kimse yazmıyor artik
hoş geldin canım...amin inşallahMerhaba kızlarr topiği görünce aranıza katılmak istedim umarım aralık ayı hepimizin istediği gibi olur Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallaaahh
Hoşbulduk canımhoş geldin canım...amin inşallah
Hoşbulduk canımHosgeldin canimm amin insallah
hiç öyle düşünme pozitif ol...bak bende normal yollarla gebe kalıyorum ama düşüyor bir de 1 senedir regl olamamaya başladım.Rabbim hayırlısını versin...ummadığın anda bir anda gelir inşallah bebişin...kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin ne zamandır istiyorsunuzHoşbulduk canımGerci benim doğal yollarla olması zor gibi görünüyor ama umut işte inşallah sizlerin olurr en kısa zamanda
İnşallah canım tabi hersey rabbimden bnde 11 aydır istiyorum olmadı aşıla yaptırdım tutmadı çikolata kistlerim var doktorlar tüp bebek deneyelim dediler bende bu ay normal deneyim dedim umut işte bakalım olmazda aralıkda hastalanırsam son çare tüp bebek artıkhiç öyle düşünme pozitif ol...bak bende normal yollarla gebe kalıyorum ama düşüyor bir de 1 senedir regl olamamaya başladım.Rabbim hayırlısını versin...ummadığın anda bir anda gelir inşallah bebişin...kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin ne zamandır istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?