- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Çok şükür iim sen nasılsın cnmAmin insallah canim sende hoşgeldin nasilsiniz kizlar bu arada
Olur ins zamanı gelince takma kafanaBende varımm kızlar bendee. Boş gebeliğin ardından 9 aydır uğraşıyorum
Elimde olsa :/Olur ins zamanı gelince takma kafana
Doğru diosun ama takınca da olmuo işte. . kendine uğraş bul oyalan ozamanElimde olsa :/
Canim valla benim tum isler haftasonuna kaliyo malum hafta ici cok yogun geciyo tum gun temizlik falan pek telle ilgilenemedim yanliz her gece buradayim tatlimAynen sen actin ama ortada yoksun :)
Canim ya bitmeyen bi adetim var ilk kez boyle uzun oldu nedendir bilmem bugun 6. Gun bitti hala pembe leke geliyoAmin insallah canim sende hoşgeldin nasilsiniz kizlar bu arada
:) olsunn yaa takılıyorum sana biz halimizden memnunuz burda çok gusel konuşuoruzCanim valla benim tum isler haftasonuna kaliyo malum hafta ici cok yogun geciyo tum gun temizlik falan pek telle ilgilenemedim yanliz her gece buradayim tatlim
Canim nasip rabbim en hayirliyi hayirli zamanda nasip etsin insallahBende varımm kızlar bendee. Boş gebeliğin ardından 9 aydır uğraşıyorum
Çalışıyorum aslında boş vaktm yok ama eczanede olduğum için bütün gün bebekler anneler hep kafamda..Doğru diosun ama takınca da olmuo işte. . kendine uğraş bul oyalan ozaman
Bana mi dedin canimBir doktora gitsene canim
Neden tatlim ne oldu
İnş cnm isteyen herkesle beraberCanim nasip rabbim en hayirliyi hayirli zamanda nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?