- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Sende iyiki varsın cnm en kisa zamanda atlatacaksin ben inaniorum :)Çok teşekkür ederim kızlar inanın o kadar bunaldim ki anlatamam kendimi çok yorgun ve yıpranmış hissediyorum insallah en kısa zamanda toparliycam iyiki varsınız sizleri tanıdığım için çok mutluyum
İnş cnm benimmBiliyorum canim destekleriniz bana güç veriyor için ferahliyor insallah eskisinden daha güçlü olucam
sende ıykı varsın canım bizlerde seni tanıdgımıza cok mutluyuz hayat bizim unutma bir defa gelıyoruz dünyaya hiçbir şeyin seni üzmesine içine atarak izin verme bırak akışına herseyıÇok teşekkür ederim kızlar inanın o kadar bunaldim ki anlatamam kendimi çok yorgun ve yıpranmış hissediyorum insallah en kısa zamanda toparliycam iyiki varsınız sizleri tanıdığım için çok mutluyum
Merhaba bende 8 Kasım'da çatlatma iğnesi oldum , adet tarihimi bekliyorum şimdii. İnşallah hepimiz yeni yılda meleklerimize kavusurz .Kizlaaaaaar 2016 bitmeden yilin son suprizi bebisimizden olsun . bizlerde yeni yila hamile girelim. 4 yillik evliyim ve 20 aydir deniyoruz fakat hala sonuc alamadik. Umudumu hic tuketmeden her yeni aya yeni baslangic yapiyorum tipki bu ay gibi. Lutfeeeeeen aralik bizlere umut olsun herkes bebisine kavussun. Calismalara baslayacaklar gun sayanlar kür yapanlar buyrun birbirimize destek olalim
başkaları için kendıni üzme canım ,bunu bende yapıyorum aslında ama en iyisi kendimizi baskaları için ikinci plana atmamak bırakalım bırazda onlar bizi düşünsünHaklısın canim içime ata ata aman kimse kırılmasın üzülmesin diye diye bu hale geldim
bende tokattayım tokatın neresındensıneşim burada çalıştığından ankaradayız canım siz tokatta mısınız?
niksar ben eşim erbalı siz_?bende tokattayım tokatın neresındensın
Ben Resadiyeliyi cokk yakınızzniksar ben eşim erbalı siz_?
reşadiyede mi oturuyorsunuz birkaç kez kaplıcaya gelmiştikBen Resadiyeliyi cokk yakınızz
Tokat'ta mi oturuo sn sen ?Ben Resadiyeliyi cokk yakınızz
tokattayım cok sıkgısemıyorum ancak bayramlardareşadiyede mi oturuyorsunuz birkaç kez kaplıcaya gelmiştik
tokat da güzel sakin şirinYok
tokattayım cok sıkgısemıyorum ancak bayramlarda
evet Tokattayım canımTokat'ta mi oturuo sn sen ?
Yakınız bende amasya da oturuorumevet Tokattayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?