Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Canim beni yanlız bıraktığını düşünüyorum çünkü beraber pek vakit geciremiyoruz sürekli çalışıyor izinsiz bende üzülüyorum haliyle evet severek evlendik su aralar çok ihmalkar davranıyor yoksa çok büyük sorunlar yok çok sukur

Sende iyiki varsın cnm en kisa zamanda atlatacaksin ben inaniorum :)

sende ıykı varsın canım bizlerde seni tanıdgımıza cok mutluyuz hayat bizim unutma bir defa gelıyoruz dünyaya hiçbir şeyin seni üzmesine içine atarak izin verme bırak akışına herseyı

Merhaba bende 8 Kasım'da çatlatma iğnesi oldum , adet tarihimi bekliyorum şimdii. İnşallah hepimiz yeni yılda meleklerimize kavusurz .

Haklısın canim içime ata ata aman kimse kırılmasın üzülmesin diye diye bu hale geldim
başkaları için kendıni üzme canım ,bunu bende yapıyorum aslında ama en iyisi kendimizi baskaları için ikinci plana atmamak bırakalım bırazda onlar bizi düşünsün hep biz nereye kadar dimi ama gamsız olmak lazım şu dünyada

Ya kızlar midemde ulser vardı bu ara yine rahatsız etmeye başladı bende dr gıttım ıkı tane agır antıbıyotık vetdı 2 hafta bebeğe ara verin dedi.Yarında kadın doguma gıtcem kafam karıstı off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…