Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Inşallah atlatirim bu dönemi canim tavsiye ni dikkate alicam benim esim o kadar düşünceli değil malesef bazen çok vurdumduymaz davranıyor dün olanları anlattım şakaya vurdu dusun
Tabiki atlatacaksin inş cnm hiç canını sıkma eşini de duyma boşver erkekler nedense kadinlar hasta olunca inanmiolar naz yapiosun diolar sen kendini toparlamaya bakk olur mu :*

Olabilir canim sıkı giyin bende dr gittim iste depresyon teşhisi koydu ilaç yazıp yolladı 1 ay sonra kontrole gitcem öyle yoğun bir gündü iste
geçmiş olsun canım kafaya takmamak gerekıyo ama işte takıyoruz,dua et iyi düşün hep,güzel romanlar oku film izle oyalan el işleriyle yada umut hep olsun içinde en yakın zamanda geçicek inşallah herkeste olabilcek bişey

Eşinle severek mi evlendin ? Aranızda sorunlar mı var seni üzüyo mu? Yoksa şuan durumundan dolayı hassaslaşıp yaptığı iyi şeylerden ziyade olumsuz şeylerini mi dikkate alıp mutsuz olduğunu düşünüyorsun yanlızlık falan ? deepandfury

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…