- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Tabiki atlatacaksin inş cnm hiç canını sıkma eşini de duyma boşver erkekler nedense kadinlar hasta olunca inanmiolar naz yapiosun diolar sen kendini toparlamaya bakk olur mu :*Inşallah atlatirim bu dönemi canim tavsiye ni dikkate alicam benim esim o kadar düşünceli değil malesef bazen çok vurdumduymaz davranıyor dün olanları anlattım şakaya vurdu dusun
Rica ederim cnm aynen artık takma herseyi oluruna bırakÇok saol canim ya elimden geleni yapicam artık umursamamaya calisicam çoğu şeyi ne yaptiysam herşeyi takıntı yapmaktan bu hale geldim
Süper olur cnm afiyet olsun :)Uykum geldi bir cay yapsam fena olmaz
aayna ben TOKAT lıyımmm hemşerimm
eşim burada çalıştığından ankaradayız canım siz tokatta mısınız?evet canımm ya napıyon anksrada
amin canım öyle deme allah gönlümüze göre vercek minik bebişlerimizle kucaklarımızı doldurcak en kısa zamanda inşallahInşallah canim Rabbim gonlumuze göre versin ben önümüzdeki aydan bile pek umitli degilim aslında
sağol canım amin umut edıyorum hepimize inşallahHadi geçmiş olsun inşallah bidaha ki aya umudunu yitirme allah hayırlısını versin canm
geçmiş olsun canım kafaya takmamak gerekıyo ama işte takıyoruz,dua et iyi düşün hep,güzel romanlar oku film izle oyalan el işleriyle yadaOlabilir canim sıkı giyin bende dr gittim iste depresyon teşhisi koydu ilaç yazıp yolladı 1 ay sonra kontrole gitcem öyle yoğun bir gündü iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?