Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

ben de diyorum eşime beni bir amasyaya götür diye ama nerde :)

kizceleeeeeer ben geldim. Nasilsiniz bakem deepandfury hemen o girdigin depresyondan cikiyosun tamammi bu hayatta en degerli sey once sensin gerisi sonra gelir kimseyi kafana takipta dert etme yoksa binlerle problem bulabiliyosun sevdigin şeyleri yap kendine deger ver kendini en cokta sen simartmalisin iyi olacaksin en kisa zamanda biliyorum tabikide Amasyali05 buralar sizlere emanet bacim yoklugumu hic aratmiyosunuz topic tikir tikir isliyo masallah ne alemdesin bakim

çocuk olunca da çocukla gezmemi olur diycekler ömür boyu mu gezemeyeceğiz bilemedim

Valla hic ole bi neyetim yok bi hamile kalmayi basarabileyim sonrada dogurayim sirtlayip dunyayi gezcem kimse umrumda olmaz :)
ehehe bizim borçlar var sonra ben biliyorum eşim zaten borç var çocuğun da masrafları malum ne yapatım hayırlısıyla bebeğimiz olsun da hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız gezmeyi de unuturuz heralde bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…