Sebze Meyve açısından çok ucuz bence ama tokata göre nasıl bilmiorum kıyafet biraz sıkıntı o pahalı biraz ztn onuda burdan almiorum ankara samsun bazen kendi memketime gidince aliorum burda oturanlar bile samsuna gidiolar :)Amasya pahalı dıye duydum
Amasya ya gelirsen haberleselim görüşürüz belki :)evet tokatta aynı canım
ohh ne güzelAmasya ya gelirsen haberleselim görüşürüz belki :)
:)ohh ne güzel
Bizimkiler gecen sene gezmk için gitmişkerdi
Anladım cnm çok şirin aksamlari çarşıyi görmeye bayiliorum heryer isiklandirma nehir de ışıklandırma var bize ziyarete gelenler bayıldı buraya :)Bizimkiler gecen sene gezmk için gitmişkerdi
Hosgeldin tatlim insallahMerhaba bende 8 Kasım'da çatlatma iğnesi oldum , adet tarihimi bekliyorum şimdii. İnşallah hepimiz yeni yılda meleklerimize kavusurz .
Tebrikler canim saglicakla al kucagina insallah darisida tum bebis bekleyenlere olsunKizlar ben kan verdim sonuç 35,45 adetin 1 gün geçti. Perşembe tekrarlicam sizce normal mi değer
Caniiiim gecmis olsunOlabilir canim sıkı giyin bende dr gittim iste depresyon teşhisi koydu ilaç yazıp yolladı 1 ay sonra kontrole gitcem öyle yoğun bir gündü iste
Hadi yaaa inş gelirsin cnm :)ben de diyorum eşime beni bir amasyaya götür diye ama nerde :)
hayırlısı canım uzun bir zaman daha gezemeyiz heraldeHadi yaaa inş gelirsin cnm :)
Valla hic ole bi neyetim yok bi hamile kalmayi basarabileyim sonrada dogurayim sirtlayip dunyayi gezcem kimse umrumda olmaz :)çocuk olunca da çocukla gezmemi olur diycekler ömür boyu mu gezemeyeceğiz bilemedim
Valla hic ole bi neyetim yok bi hamile kalmayi basarabileyim sonrada dogurayim sirtlayip dunyayi gezcem kimse umrumda olmaz :)
Hoşbuldum canımm , hayırlısıyla :)Hosgeldin tatlim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?