Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

İlk bebeğinmi olacak

Tmm kuzum merak etme sen :) nolsun evde takılıyorum olece sen napiosun nasılsın bugün ?

Anladım canım çok şükür iyi ki daha büyük sorunlarınız yok bunlar geçer inşallah. Eşin de yanlış yapıyor tabiki ama belki onun da sorunları vardır sen üzme kendini ya stres bizim düşmanımız unutma

Ay kızlar bi yıldır deniyoruz bebisimiz yok.bu ay klomen başladım dua edin nolur

Burası daha iyi bence arkadaşlar bu grubun ne anlamı kalıyor ki o durum da ? Ben olumsuz bakıyorum WhatsApp grubu kurmaya keza eşimin de kabul edeceğini sanmıyorum. Böyle daha iyi bence. Katılmak isteyene de bişey diyemem tabi

Canım benim eşimde izin vermezdi arkadaşım dedikten sonra nerden diye sormaz güveniyo çünkü bana tabi saygım sonsuz sen bilirsin kuzum

Güvenle alakalı bişey değil ki bu arkadaşlar bana da güveniyor çok şükür sonuçta hayatım yani eşim. Ama böyle bileye izin vermez sizleri tanımıyor sonuçta o anlamda dedim ben istemem ama sizi bilemem

Benim eşim asla karışmaz da bence de whatsapp grubu kurulursa buranın hiçbir anlamı kalmaz, böyle güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…