İlk bebeğinmi olacakehehe bizim borçlar var sonra ben biliyorum eşim zaten borç var çocuğun da masrafları malum ne yapatım hayırlısıyla bebeğimiz olsun da hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız gezmeyi de unuturuz heralde bir süre
Tmm kuzum merak etme sen :) nolsun evde takılıyorum olece sen napiosun nasılsın bugün ?kizceleeeeeer ben geldim. Nasilsiniz bakem deepandfury hemen o girdigin depresyondan cikiyosun tamammi bu hayatta en degerli sey once sensin gerisi sonra gelir kimseyi kafana takipta dert etme yoksa binlerle problem bulabiliyosun sevdigin şeyleri yap kendine deger ver kendini en cokta sen simartmalisin iyi olacaksin en kisa zamanda biliyorum tabikide Amasyali05 buralar sizlere emanet bacim yoklugumu hic aratmiyosunuz topic tikir tikir isliyo masallah ne alemdesin bakim
Anladım canım çok şükür iyi ki daha büyük sorunlarınız yok bunlar geçer inşallah. Eşin de yanlış yapıyor tabiki ama belki onun da sorunları vardır sen üzme kendini ya stres bizim düşmanımız unutmaCanim beni yanlız bıraktığını düşünüyorum çünkü beraber pek vakit geciremiyoruz sürekli çalışıyor izinsiz bende üzülüyorum haliyle evet severek evlendik su aralar çok ihmalkar davranıyor yoksa çok büyük sorunlar yok çok sukur
Burası daha iyi bence arkadaşlar bu grubun ne anlamı kalıyor ki o durum da ? Ben olumsuz bakıyorum WhatsApp grubu kurmaya keza eşimin de kabul edeceğini sanmıyorum. Böyle daha iyi bence. Katılmak isteyene de bişey diyemem tabi
Cnm gusel düşünmüş sun de benim esim izin vermez hem bur da konusuoruz daha gusel ki bence :)KızlarAmasyali05 A Ankey canım watsap grubu yapalım mı kızlarla bi arkadaşta var oda yapalım diyo daha iyi olur hem ne diyorsunhz
İyi geceler cnm nasılsınBu arada iyi geceler cümleten :)
Çok şükür cnm iim bende :)Iyiyim canim sen nasilsin
Bence de canım katılıyorumCnm gusel düşünmüş sun de benim esim izin vermez hem bur da konusuoruz daha gusel ki bence :)
Bur da konuşmak daha zevkli bence ben keyif aliorum açıkçası :)Bence de canım katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?