Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Arkadaslar merhaba,
ilk mesajimi yazmak buraya nasipmis. Hem biraz hikayemden bahsedeyim hem de ayni durumda olan arkadaslarla dertleseyim istedim. Zira hamilelikle ilgili düsüncelerimi neredeyse kimseyle paylasmiyorum ve bu durum yavas yavas zor gelmeye basladi.
Şöyle ki; 2 seneyi geçkin süredir evliyim, yaklaşık 15 aydır bebek istiyoruz. tahliller vs. yapıldı. bana bir pko dendi, bir troit dendi. ilaçlarla hersey yoluna girdi çok şükür. geçen ay yumurta takipine başlandı ki tam iğnenin ertesi günü, son anda eşimin testlerini doktorun yanlış yorumladığını farkettik. meğer eşimin değerleri düşükmüş. şimdi doğal kürlerden uyguluyoruz, doktora gidicek insallah bu hafta. ama bu ay için çok ümitlenmiştik tabi. zor oldu biraz.. ben şimdi kendi kendime düşünüyorum acaba bu süreçte ben de rahim filmi çektirsem mi acaba diye. siz ne dersiniz ? tavsiyeniz ne olur ?

Ben cektirdim hsg çok şükür tüp lerim açık çıktı hem rahim filminin iyileştirici özelliği varmış Dr m ole demişti bence yaptır derim eşine de keciboynuzu kuru ve pekmezi yedir çok faydasını gördük biz

Cnm oncelikle gecms olsun tez zmnda kavussursun insaAllah bebisine. Rahim filimi icin dr ne dedi bu durumda halla filim cekmeni oneriyommu

Ben yumurta takibi yaptırmadan doktorum istemişti iyiki istemiş tek taraflı tıkanıklık çıktı ilaçla açıldı sukur

anladim, cok tesekkürler kizlar. bu forumu hep okurdum da üye olayim ben de yazayim diye düşünmemiştim, çok iyi geldi cevaplariniz bile. çünkü biraz çekindiğim için kimseyle konusmuyorum nerdeyse. rahatladim gercekten ( Rabbim hepimizin gönlündekini hayirlisiyla nasip etsin insallah

Amin cnm seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…