- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
Amin cumlemizin inş cnmanladim, cok tesekkürler kizlar. bu forumu hep okurdum da üye olayim ben de yazayim diye düşünmemiştim, çok iyi geldi cevaplariniz bile. çünkü biraz çekindiğim için kimseyle konusmuyorum nerdeyse. rahatladim gercekten-) Rabbim hepimizin gönlündekini hayirlisiyla nasip etsin insallah
İyi geceler cnm :)İyi geceler geleceğin güzel anneleri :)
iyi geceler :)İyi geceler geleceğin güzel anneleri :)
O yarışta sende varsın cnm kusura bakma umutsuz olmak gibi bi lüksün yok benden demesi önümüzdeki ayda senden gusel haber bekliorumBenim umudum cok yok simdiden diyip yarismaci arkadaslara başarılar diler gecerim
Aminnnn inş cnmInşallah canim hepimiz güzel haberler veririz insallah
Valla evde oturmakla cnm eşim 1 haftadan beri geç gelio eve gelir gelmez 1 saat sonra uyuyo tek başıma takılıyorum işte senin nasıl geçtiGünün nasıl geçti canim
Bende pkoluyum 1 sene evliyim evlendigim gunden beri hic korunmadik adet duzensizligim var benimdeArkadaslar merhaba,
ilk mesajimi yazmak buraya nasipmis. Hem biraz hikayemden bahsedeyim hem de ayni durumda olan arkadaslarla dertleseyim istedim. Zira hamilelikle ilgili düsüncelerimi neredeyse kimseyle paylasmiyorum ve bu durum yavas yavas zor gelmeye basladi.
Şöyle ki; 2 seneyi geçkin süredir evliyim, yaklaşık 15 aydır bebek istiyoruz. tahliller vs. yapıldı. bana bir pko dendi, bir troit dendi. ilaçlarla hersey yoluna girdi çok şükür. geçen ay yumurta takipine başlandı ki tam iğnenin ertesi günü, son anda eşimin testlerini doktorun yanlış yorumladığını farkettik. meğer eşimin değerleri düşükmüş. şimdi doğal kürlerden uyguluyoruz, doktora gidicek insallah bu hafta. ama bu ay için çok ümitlenmiştik tabi. zor oldu biraz.. ben şimdi kendi kendime düşünüyorum acaba bu süreçte ben de rahim filmi çektirsem mi acaba diye. siz ne dersiniz ? tavsiyeniz ne olur ?
zlarBende pkoluyum 1 sene evliyim evlendigim gunden beri hic korunmadik adet duzensizligim var benimde
Test yapsana canımKızlar bat günüm dündü ama gelen giden Yok bakalım ne zaman rgl olurum veya olmaz mıyım ?
zlar
Kızlar bat günüm dündü ama gelen giden Yok bakalım ne zaman rgl olurum veya olmaz mıyım ?hadi insaAllah hic gelmezzz ilk hamisimiz senn olursun
zlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?