Test yapsana canım
Hadi hayırlı haberler inşallahTest yapmak istemiyorum hemen tatlım h sonu yapıcam inşallah en fazla uzayan reglim mayısta 32 gündü ondan başka hiç reglim 29 günü geçmezdi
Eki Görüntüle 1916539 kızlar bugün adet gunum ve test yaptım sizce varmı bişeler ben hiç inanmiorum yaa
İnş cnm yaa yarın kan tahlili verecem bakalım inş hamile yimdirVar tabi canım ya hamilesin işte maşallah Allah hayırlı haberler aldırsın inşallah
İnş cnm yaa yarın kan tahlili verecem bakalım inş hamile yimdir
HAYIRLI OLSUNNNNN:)Eki Görüntüle 1916539 kızlar bugün adet gunum ve test yaptım sizce varmı bişeler ben hiç inanmiorum yaa
İnş cnmm daha inanamiorum yaa kanda görmeden inanmayacam herhalde inş vardır yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsinHAYIRLI OLSUNNNNN:)
wardır vardır:) korkma :)İnş cnmm daha inanamiorum yaa kanda görmeden inanmayacam herhalde inş vardır yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnan canım var iyi şeyler düşün artık iki canlısın :) hayırlı olsun tebriklerEki Görüntüle 1916539 kızlar bugün adet gunum ve test yaptım sizce varmı bişeler ben hiç inanmiorum yaa
Tsk ederim cnm allah razı olsunn :)İnan canım var iyi şeyler düşün artık iki canlısın :) hayırlı olsun tebrikler
Cnm benim 10 günden beri sürekli göğüs uçlarim agrio du daha da devam edio son 1 haftadan beri kasiklarim agrioo özellikle sol kasigim agrio ve bel ağrısı var şuanda da devam edio ama adet belirtim le aynı farkı yok inş sende gusel haberler alırsın Rabbim hepimize yasatsin bu duyguyuİnşallaj tatlım ben de bekliyorum bakalım olmazsam yapıcam test belirtin var mıydı mesela ben hiç kaşık ağrısı yaşamadım bi iki kez o da hafif
Cnm benim 10 günden beri sürekli göğüs uçlarim agrio du daha da devam edio son 1 haftadan beri kasiklarim agrioo özellikle sol kasigim agrio ve bel ağrısı var şuanda da devam edio ama adet belirtim le aynı farkı yok inş sende gusel haberler alırsın Rabbim hepimize yasatsin bu duyguyu
var canım hayırlı olsun yarın kan testi yaptır sağlıkla devam etsin darısı bize olsunEki Görüntüle 1916539 kızlar bugün adet gunum ve test yaptım sizce varmı bişeler ben hiç inanmiorum yaa
İnş cnm bütün dualarim sizinle inş isteyen herkese versin Rabbimİnşallah tatlım dua et bizlere de h sonu olmazsam öğrenirim ben de inşallah
İnş cnm yarın kan testi ni yaptiracam inş gusel haber alırım allah razı olsunvar canım hayırlı olsun yarın kan testi yaptır sağlıkla devam etsin darısı bize olsun
İnş cnm allah razı olsunAmasyali05 ne guzel bir haber. Umarim bu ay isteyen herkes alir bu guzel haberi. Bu ay heyecanliyim ilk defa deneyecegiz. Hayirli zamanda gelir insallah bizim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?