Eki Görüntüle 1916539 kızlar bugün adet gunum ve test yaptım sizce varmı bişeler ben hiç inanmiorum yaa
Tsk ederim allah razı olsun cnm kan verdim 1 saat sonra netleşecek inşTebrik ederimm, çok mutlu oldum senin adına:) inşallah bebisin sağlıklı haberlerini alırız :)
Caniiiiim burdayim tebrik ederim coooooook mutlu oldum cokkk ciktimi sonucun
Kiziiiiiiim bildigin hamilesin bebis geliyo bebissssss kirk bin kere masallahEki Görüntüle 1916539 kızlar bugün adet gunum ve test yaptım sizce varmı bişeler ben hiç inanmiorum yaa
Arkadaşım neden bu karamsarlık ya üzülme lütfenBenim umudum cok yok simdiden diyip yarismaci arkadaslara başarılar diler gecerim
Tsk ederim allah razı olsun cnm kan verdim 1 saat sonra netleşecek inş
Yok yapmadım henuzTest yaptinmi canim
Tsk ederim cnm mm kan sonucum çıktı kesinlesti çok Şükur Rabbim isteyen herkese nasip etsin insss :)))Kiziiiiiiim bildigin hamilesin bebis geliyo bebissssss kirk bin kere masallah
Cnm mm test sonucum pozitif yani hamileyimmmmmmmmm :)Sabırsızlıkla bekliyoruzz sonucu canım
Yaaaa kuzuuuuuuum masallah ya ilk hamisimiz sen oldun bak rabbimden umut kesilmez bol hamisli bi topik olur insallah degerin kac cikti ayyyyyy cok sevindim ya cokkkkkkCnm mm test sonucum pozitif yani hamileyimmmmmmmmm :)
Cnm mm test sonucum pozitif yani hamileyimmmmmmmmm :)
Valla ilk hamileliğimde 8.gün cikmamisti o yüzden biraz bekleyecegimYapsana canim varsa eger silikte olsun cikar bence
Amin cnmm çok tsk ederim en kisa zamanda isteyen herkese nasip olur inşCanımm çok sevindimm, hayırlısıyla çok güzel bir hamilelik geçir, bebeğini sağlıkla kucağına al inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?