- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
Ayyy Kıyamam yaa aynı bizde boleyiz çokta belli etme eşine uzuldugunu onlar bizden daha çok etkilenio ama solemiolar
Anladım cnm inş biran önce hamile kalırsınBen belli etmiomda o çok takıo üzülüyor bende ondan etkilenip üzülüom canım
Ben 30 esim 32 :)Ben 23 oldum oda 26
İyi geceler cnm amin cumlemizin inş :)Kizlar hepinize hayirli geceler diliyorum malum yarin is var en guzel duanizda ruyanizda kabul olur insallah :)
Belkide hic gerek kalmaz hamissindir canimBen de varım. bu aydan kırmızıları henüz görmesemde ümidimi kestim. kısmetse aralık ayından ümitliyim. ovülasyon testi aldım. adet bitiminden sonra takibe başlayacağım. inş rabbim isteyen herkese nasip eder anneliği..
gunaydin canim nasilsin ben 57zeynep isim deyistirdimGunaydin gunaydin gunaydin kizceler hayirli ve bereketli bir gun olsun hepimiz icin insallah
Test yaptım negatif malesef canım. vardır allahın bir bildiği.Belkide hic gerek kalmaz hamissindir canim
Dizi izliyorum canim sen napiyosun bu arada nerde oturuyorsunuzİyi akşamlar kızlar Nasılsıniz bugün :)
Iyilik guzellik valla regl bitmek uzere doktora gitcem cmt yumurtlama takibi yaptircamIyi aksamlar kızlar nasılsınız :)
Bende aynen tv izliorum :) bende adet olmayı bekliorum iNS olmam ama olursam hemen asilama için Dr a gidecem.. Buarada amasya da oturuorum ben sen cnmDizi izliyorum canim sen napiyosun bu arada nerde oturuyorsunuz
Çok şükür iim cnm sen nasılsın :)Iyi aksamlar kızlar nasılsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?