Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Mrb kızlar bu aydan ümitliydim reglime 3 gün kaldı sarı akıtım geliyor göğüslerimde şişti saırm yine adet olucam bir kaç tane kürde deniyoruz ama ️ İnş aralık ayına bakalm

Eşime keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içiriyorm bide sabahları keçi boynuzu pekmezi içiyor bugunde aktardan arı sütü bal polen propolis karışımını aldı sabah akşam aç karına beraber yicez bakalm

Yok bende 5 yıldır bekliyorum ama olmadı olanlarda yaşamadı

Cok gecmis olsun..allah yardımcınız olsun dilerim en kisa zamanda saglikli bebisleriniz olur...sizin gibi ayni durumda olan arkadasim vardi tam 3 kez bebeginiz kaybetti..iste nasip olacak ya 4.cu cok sukur dunyaya geldi cok tatli bir kizi var simdi..rabbim ol desin yeter

Gliese iyiyim su an canim çok şükür evet başladım ilaclarima aslında hiç istemiyordum kullanmak ama mecbur 1 ay sonra kontrolum var bakalim neolacak sen nasilsin canim

Canım çok benzer durumlar bizimki. Ben pco yum eşiminde sperm değerleri düşük. Doktor hsg dedi ama ben korkuyorum. Bu arada eşimin beslenmesine dikkat ediyorım keçiboynuzu kürü ve özü içiriyorum. Vitamin de alıyor bakalım 1 ay sonra testi tekrarlıcak bende hsg çekilcem. Ama Ankara' ya çok yabancıyım burada daha doğru düzgün devam edebileceğim bi doktor bulamadım

Gliese iyiyim su an canim çok şükür evet başladım ilaclarima aslında hiç istemiyordum kullanmak ama mecbur 1 ay sonra kontrolum var bakalim neolacak sen nasilsin canim

Allah şifa versin canım. Anladigim kadariyla ileri derece bir sorunun yok. O yuzden ilaca çok bağımlı olmamaya çalış. Güçlü hissetmek için kendini mutlu edecek şeyler yap. İnşallah çabucak geçer sıkıntıların Ben iyiyim canım, emin ol herkesin sıkıntılı dönemleri geliyor geçiyor. Seninkiler de gececek inşallah

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar hayırlı geceler. Biz 2 yıllık evliyiz ama 1 yıldır bebiş istiyoruz. İnşallah 2017 ye bebişli girebiliriz. Artık çevre baskısı eşimi ve beni öyle bıktırdı ki akraba ortamlarına girmek istemiyoruz. İlk sorulan soru bebek HALA yok mu oluyor. Yaşlarımızda ilerliyor bu beni korkutuyor.Rabbim herşeyin hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin cümlemize inşallah..

İnşallah canım inşallah illaki bi vakti vardır hepimizin ama insan isteyipte cabalayinca umutsuzluğa düşüyor

AminInşallah canim ya bir kontrole gidip geleyim kullanmiycam zaten toparlamak için elimden geleni yapıyorum iste

askininaskisi aramıza hoşgeldin canim bu çevre baskısı bizi strese sokuyor zaten mümkün olduğunca duymamazlıktan gel stres bize zararlı biliyorsun amin inşallah tez zamanda bebislerimize kavusuruz

askininaskisi aramıza hoşgeldin canim bu çevre baskısı bizi strese sokuyor zaten mümkün olduğunca duymamazlıktan gel stres bize zararlı biliyorsun amin inşallah tez zamanda bebislerimize kavusuruz
Hoşbuldum balım. Aynen stres olmayayım diyorum unutmak için elimden geleni yapıyorum kendimi oyalayacak şeyler buluyorum ama bi ortama gelince pat diye o malum soru geliyor ve tekrar başa sarıyorum canım

Ama ben bir cok arastirma yaptim olabikiyor mus
Canımcım bende bakmıştım bi arabu konuya. Bikaç sayfada da yorumlar yapılmş. Paylaşayım altta resmi mantıklı bi şekilde açıklanmış ama bilemedim..

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-28-02-00-25.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…