- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Selamm Amin canim insallah :)
Yok bende 5 yıldır bekliyorum ama olmadı olanlarda yaşamadı
Canım çok benzer durumlar bizimki. Ben pco yum eşiminde sperm değerleri düşük. Doktor hsg dedi ama ben korkuyorum. Bu arada eşimin beslenmesine dikkat ediyorım keçiboynuzu kürü ve özü içiriyorum. Vitamin de alıyor bakalım 1 ay sonra testi tekrarlıcak bende hsg çekilcem. Ama Ankara' ya çok yabancıyım burada daha doğru düzgün devam edebileceğim bi doktor bulamadımArkadaslar merhaba,
ilk mesajimi yazmak buraya nasipmis. Hem biraz hikayemden bahsedeyim hem de ayni durumda olan arkadaslarla dertleseyim istedim. Zira hamilelikle ilgili düsüncelerimi neredeyse kimseyle paylasmiyorum ve bu durum yavas yavas zor gelmeye basladi.
Şöyle ki; 2 seneyi geçkin süredir evliyim, yaklaşık 15 aydır bebek istiyoruz. tahliller vs. yapıldı. bana bir pko dendi, bir troit dendi. ilaçlarla hersey yoluna girdi çok şükür. geçen ay yumurta takipine başlandı ki tam iğnenin ertesi günü, son anda eşimin testlerini doktorun yanlış yorumladığını farkettik. meğer eşimin değerleri düşükmüş. şimdi doğal kürlerden uyguluyoruz, doktora gidicek insallah bu hafta. ama bu ay için çok ümitlenmiştik tabi. zor oldu biraz.. ben şimdi kendi kendime düşünüyorum acaba bu süreçte ben de rahim filmi çektirsem mi acaba diye. siz ne dersiniz ? tavsiyeniz ne olur ?
Gliese iyiyim su an canim çok şükür evet başladım ilaclarima aslında hiç istemiyordum kullanmak ama mecbur 1 ay sonra kontrolum var bakalim neolacak sen nasilsin canim
Arkadaslar gebelik oncesi cinsiyet belirleme nasil oluyor bilen varsa yardimci olanilirmi
Ama ben bir cok arastirma yaptim olabikiyor musÖyle bir şey olması pek mümkün değil. Çünkü bebegin cinsiyetini eşinden o an gelecek olan spermlerden biri belirleyecek.
İnşallah canım inşallah illaki bi vakti vardır hepimizin ama insan isteyipte cabalayinca umutsuzluğa düşüyorHepimiz sonuç alırız inşallah arkadaşlar burda benim sesime ses olan söylemek istediklerimi söyleyen dertleri olan çok kişi tanıdım bende.Ortak dertlerin insanıyız ve inşallah hepimiz de hamiş olucaz ben inanıyorum Rabbimden umut kesilmez
Hoşbuldum balım. Aynen stres olmayayım diyorum unutmak için elimden geleni yapıyorum kendimi oyalayacak şeyler buluyorum ama bi ortama gelince pat diye o malum soru geliyor ve tekrar başa sarıyorum canımaskininaskisi aramıza hoşgeldin canim bu çevre baskısı bizi strese sokuyor zaten mümkün olduğunca duymamazlıktan gel stres bize zararlı biliyorsun amin inşallah tez zamanda bebislerimize kavusuruz
Canımcım bende bakmıştım bi arabu konuya. Bikaç sayfada da yorumlar yapılmş. Paylaşayım altta resmi mantıklı bi şekilde açıklanmış ama bilemedim..Ama ben bir cok arastirma yaptim olabikiyor mus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?