Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Merhaba Arkadaslar bende insallah Aralik ayinda tekrar bir Mucize bekliyorum... 3 Hafta önce 8. Haftada Bebegimi kaybettim
Simdi umudumuz Aralik veya Yeni Yil yeterki saglikli olsun

Anlıyorum canim bende senin gibiydim bizede 2 yil olacak hala bebis yok önceden çok takar ağlama krizlerine girerdim ama zaman geçtikçe daha sakin karşılamaya başladım insallah vakti zamanı gelince bizimde olacak bebislerimiz sikinti yapmamaya çalışalım yeterki tatlım

Hepinize iyi geceler. Benim bat a 6 gün var. Ayaklarımın altı feci yanıyor . normalde ayaklarım hıc ısınmaz. Bunu yaşayan var mı.Bel ve ozellıkle sag kasigim cok ağrıyor temizlik de yaptım bugün baya.

Merhaba canim geçmiş olsun benimde bir dusugum var insallah tez zamanda bebislerimize kavusuruz

Gecmis olsun sanada canim... allah sabir versin..
ben tam 2 gün agladim sonra esimle dedik böyle olmaz.. artik aglasakda bunu degistiremeyiz.. kaderimizde bu da varmis.. simdi adetimi bekliyorum biz hemen deniycez tekrar. Neden iki yildir olmuyor? Doktorun ne diyor bu duruma?

Iyi geceler canim bu konuda bir bilgim yok ama tavsiyem belirtilere çok takılma insallah bebisin seninledir

Hepinize iyi geceler. Benim bat a 6 gün var. Ayaklarımın altı feci yanıyor . normalde ayaklarım hıc ısınmaz. Bunu yaşayan var mı.Bel ve ozellıkle sag kasigim cok ağrıyor temizlik de yaptım bugün baya.
Eger Hamile olma ihtimalin yüksekse temizlik le cok ugrasma derim.. dikkat et heleki hamileligin basinda... bu tarz belirtiler adetlede olur bilirsin..biraz bekle derim.. sonra Test yap insallah hamilesindir :)

Saol canim benim evet çok zor Bende günlerce ağladım ama biyerde de toparlanmak gerekti şükür cabuk atlattım gerçi açısı hala içimde ama dr gittim tüm tahlillerim temiz çıktı bir sefer ilaç tedavisi gördüm ama nasipte yokmuş tutmadı Bende akışına bıraktım bekliyoruz iste

Anliyorum... insallah bir an önce kalirsin sende... en önemlisi cok takmamak ve sikinti yapmamak o zaman daha kolay oluyor..

insallah canim evet ilk hamileligimde hiç düşünmediğim zaman olmuştu ama bu sefer beceremiyorum illaki bi yerde aklıma geliyor

Ay canım dün gece telefon elimde uyumuş kalmışım :) :) aynen ilk zamanlar baya kötü oluyodum ağlamaktan. Şimdi birazcık daha rahatım. Evde olunca insan baya bi sıkıntı yapıyo ama ona da çözüm buldum ahşap boyama yapıyorum oyalıyo baya beni tavsiye ederim :)

aynı durumlardan geçiyoruz gerçekten.
Rabbim daha çok bekletmeden nasip inşallah bebeklerimizi..
peki doktor eşine ilaç verdimi vitamin haricinde? eşim tekrar gitmedi doktora, öncesinde keçiboynuzu çayı kullanıyor, faydası olur inşallah.
benim ailem ankarada buarada. ben de hsg için zekai tahir burağa gitmeyi düşünüyorum ankaraya. iyi şeyler okudum, oraya gidebilirsin belki. kadın doğum hastanesi olduğu için direk daha iyi olur gibi geliyor

Slm sende benim gibi ikinciye hazirlik yappiyosun dusuk olan nedir

Ya kizlaaar bisey sorcam sanirim c. tesi yumurtam catladi vucudumda sicaklik sag kasigim agridi ama o gun esimle birlikte olamadik cunku cenaze vardi ve annemlerdeydim. dun birlikte olduk yumurta ne kadar sure kaliyor 12/24 yaziyor nette ama yinede sansim varmi?

Herkese merhaba. Ben de istiyorum bir oğlum var ve 2.yi istiyoruz. Aslında 7 ay önce hamilelik yaşadım 1 aylıktı düşük oldu. Bu ay başladık ve hamile hissediyorum kendimi kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüslerde şişlik var. Reglime 4 gün var dayanamadım bugün tahlil verdim. Varsa kandaçıkar. 14.30' da alıcam sonucu bakalım..

Herkese merhaba. Ben de istiyorum bir oğlum var ve 2.yi istiyoruz. Aslında 7 ay önce hamilelik yaşadım 1 aylıktı düşük oldu. Bu ay başladık ve hamile hissediyorum kendimi kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüslerde şişlik var. Reglime 4 gün var dayanamadım bugün tahlil verdim. Varsa kandaçıkar. 14.30' da alıcam sonucu bakalım..

Yok canım başka bişi önermedi ilaç da yazzmadı. Varikosel de yok. Doktor stresle alakalı olabileceğini söyledi. Beslenmesine dikkat ediyoruz şuan bol yeşillikli saalatalar ,sebze ağırlıklı yemekler, aktara macun yaptırdık sabah akşam onu yiyor, akşamları kabak çrkirdeki ve badem fındık yiyor yatmadan keçiboynuzu kürünü içiyor sabah da 1 gece zeytinyağında bekletilmiş incir yiyor aç karnına 1 tane. Bunca şey biraz fazla olduğu için de 2 güne 1 taze sıkılmış portakal suyu veriyorum 1 kupa. Yazınca farkettim de ne kadar çok şey yiyo benim gariban kocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…