- 23 Ekim 2016
- 26
- 16
- 3
Anlıyorum canim bende senin gibiydim bizede 2 yil olacak hala bebis yok önceden çok takar ağlama krizlerine girerdim ama zaman geçtikçe daha sakin karşılamaya başladım insallah vakti zamanı gelince bizimde olacak bebislerimiz sikinti yapmamaya çalışalım yeterki tatlım
Eger Hamile olma ihtimalin yüksekse temizlik le cok ugrasma derim.. dikkat et heleki hamileligin basinda... bu tarz belirtiler adetlede olur bilirsin..biraz bekle derim.. sonra Test yap insallah hamilesindir :)Hepinize iyi geceler. Benim bat a 6 gün var. Ayaklarımın altı feci yanıyor . normalde ayaklarım hıc ısınmaz. Bunu yaşayan var mı.Bel ve ozellıkle sag kasigim cok ağrıyor temizlik de yaptım bugün baya.
Saol canim benim evet çok zor Bende günlerce ağladım ama biyerde de toparlanmak gerekti şükür cabuk atlattım gerçi açısı hala içimde ama dr gittim tüm tahlillerim temiz çıktı bir sefer ilaç tedavisi gördüm ama nasipte yokmuş tutmadı Bende akışına bıraktım bekliyoruz iste
Ay canım dün gece telefon elimde uyumuş kalmışım :) :) aynen ilk zamanlar baya kötü oluyodum ağlamaktan. Şimdi birazcık daha rahatım. Evde olunca insan baya bi sıkıntı yapıyo ama ona da çözüm buldum ahşap boyama yapıyorum oyalıyo baya beni tavsiye ederim :)Anlıyorum canim bende senin gibiydim bizede 2 yil olacak hala bebis yok önceden çok takar ağlama krizlerine girerdim ama zaman geçtikçe daha sakin karşılamaya başladım insallah vakti zamanı gelince bizimde olacak bebislerimiz sikinti yapmamaya çalışalım yeterki tatlım
aynı durumlardan geçiyoruz gerçekten.Canım çok benzer durumlar bizimki. Ben pco yum eşiminde sperm değerleri düşük. Doktor hsg dedi ama ben korkuyorum. Bu arada eşimin beslenmesine dikkat ediyorım keçiboynuzu kürü ve özü içiriyorum. Vitamin de alıyor bakalım 1 ay sonra testi tekrarlıcak bende hsg çekilcem. Ama Ankara' ya çok yabancıyım burada daha doğru düzgün devam edebileceğim bi doktor bulamadım
Slm sende benim gibi ikinciye hazirlik yappiyosun dusuk olan nedirMerhaba kizlar..bende bu ay hamile kalmak istiyorum ama zor gibi malesef fsh degerik cok yuksek cikti nasil oldu anlamadim adetlerim duzenlidir...2.5 yasinda bir oglum var ve geçtiğimiz aylarda da bir düşük yasadim ondan sonra sikinti oldugunu ogrendim yasimda ilerliyor..umarim rabbim hepimizin gonlune gore verir
Yok canım başka bişi önermedi ilaç da yazzmadı. Varikosel de yok. Doktor stresle alakalı olabileceğini söyledi. Beslenmesine dikkat ediyoruz şuan bol yeşillikli saalatalar ,sebze ağırlıklı yemekler, aktara macun yaptırdık sabah akşam onu yiyor, akşamları kabak çrkirdeki ve badem fındık yiyor yatmadan keçiboynuzu kürünü içiyor sabah da 1 gece zeytinyağında bekletilmiş incir yiyor aç karnına 1 tane. Bunca şey biraz fazla olduğu için de 2 güne 1 taze sıkılmış portakal suyu veriyorum 1 kupa. Yazınca farkettim de ne kadar çok şey yiyo benim gariban kocamaynı durumlardan geçiyoruz gerçekten.
Rabbim daha çok bekletmeden nasip inşallah bebeklerimizi..
peki doktor eşine ilaç verdimi vitamin haricinde? eşim tekrar gitmedi doktora, öncesinde keçiboynuzu çayı kullanıyor, faydası olur inşallah.
benim ailem ankarada buarada. ben de hsg için zekai tahir burağa gitmeyi düşünüyorum ankaraya. iyi şeyler okudum, oraya gidebilirsin belki. kadın doğum hastanesi olduğu için direk daha iyi olur gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?