Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Merhaba kizlar..bende bu ay hamile kalmak istiyorum ama zor gibi malesef fsh degerik cok yuksek cikti nasil oldu anlamadim adetlerim duzenlidir...2.5 yasinda bir oglum var ve geçtiğimiz aylarda da bir düşük yasadim ondan sonra sikinti oldugunu ogrendim yasimda ilerliyor..umarim rabbim hepimizin gonlune gore verir

Allahtan umut kesilmez cnm bu arada kac yaşındasın da

Oyle tabi de malesef tiroid sorunum var ilk hamileligimde cikmisti zaten hamile kalmayi zorlastiriyordu birde ustune fsh degeri yuksek olunca yumurtalarda azalma meydana gelmis ..doktorun dedigi normal yolla asla hamile kalamayacagim ve tup bebek yoluyla tedavi yontemi ..umarim hersey yolunda gider..

Hayırlısı olsun
hayırlısı olsun da tüp bebek şansın varsa hiç düşünme olur bak görürsün

2.5 yasinda yaramaz bir oglum var gecenin bu saati ayaktayiz...Rabbim isteyen herkese versin bu duyguyu tattirsin.evlat o kadar tatli ki caninin ortasi..sizin var mi cocuk ?

Selam kızlar :) Ben de bugun adet oldum :) Olsun üzülmek yok :) Aralık ayı hepimize uğurlu gelir inşallaaah yeni yıla musmutlu girerizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…