Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

İnşallah hepimiz bebislerimize kavuşuruz stres yapmamaya çalışıyorum ama olanlardan dolayı elimde değil inşallah hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın

İnşallah hepimiz bebislerimize kavuşuruz stres yapmamaya çalışıyorum ama olanlardan dolayı elimde değil inşallah hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın
Amin nn inş cnm mm... doğru soluosun sürekli takio insan ama uğraş bul kendine ben sürekli kitap okudum hala da devam ediorum orgu ör ama kesinlikle uğraş bul derim yani

Amin nn inş cnm mm... doğru soluosun sürekli takio insan ama uğraş bul kendine ben sürekli kitap okudum hala da devam ediorum orgu ör ama kesinlikle uğraş bul derim yani
Bende öyle yapmaya çalışıyorum araba öğreniyorum örgü örüyor ve kitap kuran okuyorum sürekli birşeyler yapıyorum

Aranızda tüplerin açık olup olmadığına bakılan var mı , nasıl bir süreç işleyecek yardımcı olur musunuz

Hepimiz sonuç alırız inşallah arkadaşlar burda benim sesime ses olan söylemek istediklerimi söyleyen dertleri olan çok kişi tanıdım bende. Ortak dertlerin insanıyız ve inşallah hepimiz de hamiş olucaz ben inanıyorum Rabbimden umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…