- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Seninle sohbet etmeye çok alıştım ben yaaBen hiç sizi unuturmuyum canim gönlüm hep buralarda
İnşallah hepimiz bebislerimize kavuşuruz stres yapmamaya çalışıyorum ama olanlardan dolayı elimde değil inşallah hayırlısıyla bebisini kucağına alırsınKesinlikle olma cnm bende çok umutsuzdum hatta bu ay asilama yaptiracaktim gün sayiyodum adetime ama rabbime sukurler olsun hamile olduğumu öğrendim stres yapmazsan kafana takmazsan kesinlikle oluo ben bunu geçte olsa anladım 15 ay dan beri ugrastim çünkü inş en kisa zamanda isteyen herkese nasip olur
Amin nn inş cnm mm... doğru soluosun sürekli takio insan ama uğraş bul kendine ben sürekli kitap okudum hala da devam ediorum orgu ör ama kesinlikle uğraş bul derim yaniİnşallah hepimiz bebislerimize kavuşuruz stres yapmamaya çalışıyorum ama olanlardan dolayı elimde değil inşallah hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın
Bende öyle yapmaya çalışıyorum araba öğreniyorum örgü örüyor ve kitap kuran okuyorum sürekli birşeyler yapıyorumAmin nn inş cnm mm... doğru soluosun sürekli takio insan ama uğraş bul kendine ben sürekli kitap okudum hala da devam ediorum orgu ör ama kesinlikle uğraş bul derim yani
Çok gusel kafanı zihnini meşgul et cnm aklına gelmesine izin verme inş en kisa zamanda hamile kalırsın cnmBende öyle yapmaya çalışıyorum araba öğreniyorum örgü örüyor ve kitap kuran okuyorum sürekli birşeyler yapıyorum
Ya ben daha önce korunmayı bıraktığım zaman kalıyordum ama bi sefer niye böyle oldu anlamadimÇok gusel kafanı zihnini meşgul et cnm aklına gelmesine izin verme inş en kisa zamanda hamile kalırsın cnm
Bende baktıracagim ama nasıl olur bilmiyorumAranızda tüplerin açık olup olmadığına bakılan var mı , nasıl bir süreç işleyecek yardımcı olur musunuz
İnşallah canımSlm kızlar daha önce yazmıştım adetim 5 gün gecikmişti test yapmıştım negatif çıkmıştı ama hala adet olmadı yarın kan testi yaptırıcam nolur dua edin inşallah sonuç pozitiftir
İnşallah istediğin sonucu alırsınİnşallah canım
İnş cnm yanlız bırakma beniAyy kuzum bende çok alistim merak etme her firsat bulduğumda burda olucam insallah
Var cnm ben hsg cektirdim iki ay önce çok şükür açık çıktı sen hsg mi cektirmedi dusunuosun ?Aranızda tüplerin açık olup olmadığına bakılan var mı , nasıl bir süreç işleyecek yardımcı olur musunuz
Saol kuzum yaa valla burda o kadar birbirimize destek olduk ki yakinimizdaki arkadaşlarımıza anlatamadigimiz şeyleri burda paylaştık buraya girip sizinle konuşunca o kadar rahatliorum ki anlatamam :)Merak etme canim bırakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?